Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 dövlet bize yer göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 DarKRideR said: mavilerin göz yaşları dökülüyor ülkenin her yanında abiahgsdkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 yazıklar olsun liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Liverpool ne fail takım ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 dayanamadım yazdım yine arada sdfasdf yine saçma sapan bir gol bir de asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ligtvde niye manu maçı yok mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 TV8 chelsea maçı var. Digiturk spor paketi hepten gereksiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 dortmund son 3 maçın 2sinde yenildi 1inde berabere kaldı. bayern yine açık ara yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sportotoda 6 maçta 5 doğruyla gidiyorum su an. oç schalke yenmeseydi dortmundu 6-6 olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wQaepkQ1hQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 UUU BEYBİ DEJAVU https://vine.co/v/OZPzvzwTAra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Kramer'in final maçında kafasına aldığı darbe ile ilgili komikli açıklamalar. Kramer Almanya'da yayınlan bir talk showa katılan Manuel Neuer, Philipp Lahm ve Thomas Müller, Kramer'in olayın ardından bir süre kendine gelemediğini ve çarpışmanın etkisini taşıdığını ifade ederken aralarında yaşanan bazı komik olayları anlattılar. Takım arkadaşlarının yaşadıklarını şakayla karışık abartarak anlatan 3'lü kendilerini izleyenleri gülme krizine soktu. Neuer, "Garip hareketlerini görene kadar iyi gibiydi. Yanıma geldi ve bana 'Manu, kaleye ben geçeceğim' dedi. İşte bu garipti" ifadelerini kullanırken takım kaptanlığını yapan Lahm da şunları aktardı: "İlk başlarda endişe duymadım. Çünkü normal oynuyordu. Ancak gelip benden kaptanlık bandını isteyince 'burada neler oluyor?' dedim. Daha sonra hakeme gidip onunla forma değiştirmek isteyince 'bu kadar' yeter dedim" Thomas Müller ise Kramer'in kendisine "Bu final maçı mı?" diye sorduğunu ancak aralarında geçen en trajik olayın bu olmadığını ifade etti: "Bana 'Gerd' diye seslenerek 74 finali için kutladı. Daha sonra bağırarak, 'Ruhr stadyumunda atmosfer harikaydı' dedi." Arjantin ile oynanan Dünya Kupası finalinin 32. dakikasında Garay'la çarpışan ve başına aldığı darbe sonucu bilinci kapanan Kramer bir süre sonra kendine gelmiş ancak oyuna devam edememişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 david luiz bizim buraktan iyi vuruyormuş lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 oha maça bak 2 dk da 2 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Skyfire said: david luiz bizim buraktan iyi vuruyormuş lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Adam Chelsea'nin frikikçisi zaten, olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Abi david luiz, göbek stoper oynayan adam barcelonaya karşı sol kanattan 3-4 kez dikine dikine çalımlarla atak sürükledi lan. Busquets miydi birisi 2 kez pazara gitti de geldi. Cavani kendi korner çizgisine kadar iniesta kovalıyor falan, bizim burda burak yılmaz hiçbirşey çıkmayacak pozisyonda kaleciye yalandan koşunca vouv yapıyor millet. İşte premier lig bu emenike. Ntvyi açın izleyin acayip iyi maç. vid somehow related http://www.youtube.com/watch?v=zEWlBk7vwn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 premier lig bu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 karşılaştırmak bile premier lige hakarettir türk futbolu ne lan? manyakmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 DarKRideR said: mavilerin göz yaşları dökülüyor ülkenin her yanında abi banlayın bu adamı bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bu maçta fark yememek bizim için başarı sayılmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 http://gfycat.com/FlusteredEnragedAmazontreeboa vışşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Dortmund lig sonuncusu hamburga yenilmiş ve 7. haftayı 7 puanla kapatmış. METROBÜSLE GELİYORUZ Adamlar bütün hınçlarını bizden çıkarcak emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Çelsi soktu 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar