WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ya benim kedi de haftada 3-4 kere kuş getiriyo, bugün getirdiğini de yolmuş kanatlarını kırmış canlı bırakmış yüzüme miyavlıyo kuşu gösterip. nası çözücez bunu? dışarı çıkmadan durmuyor çok fena, çıkarmama ihtimalim yok :/ şimdi de martılara taktı martı kovalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bize bi kedilere fısıldayan adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 @wanted: kedilerin sahiplerine avlarını hediye etmek gibi bi huyları var. evet iğrenç, ama o sana kendi kedilik dünyasında çok büyük güzellik yapıyo aslen. velhasıl karışık bi durum, pek çözümü de yok bildiğim. ilgilenmemeyi dene. hediyeye sevinmediğini görünce belki vazgeçer nebleyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 WaNTeD said: ya benim kedi de haftada 3-4 kere kuş getiriyo, bugün getirdiğini de yolmuş kanatlarını kırmış canlı bırakmış yüzüme miyavlıyo kuşu gösterip. nası çözücez bunu? dışarı çıkmadan durmuyor çok fena, çıkarmama ihtimalim yok :/ şimdi de martılara taktı martı kovalıyo Dişlerinle parçala ve ye. Sonra git kediye sürün. Teşekkürlerini sun. Birbirinizi yalayarak temizleyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bigün martının biri kediyi yicek diye de korkuyorum djfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Sinek arıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 o kuşların göğüslerinde az da olsa biraz et oluyor. eğer olur da kurtarılamaz ölürse onu ister sen ye, ister kedine yedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Emaleth said: @wanted: kedilerin sahiplerine avlarını hediye etmek gibi bi huyları var. evet iğrenç, ama o sana kendi kedilik dünyasında çok büyük güzellik yapıyo aslen. velhasıl karışık bi durum, pek çözümü de yok bildiğim. ilgilenmemeyi dene. hediyeye sevinmediğini görünce belki vazgeçer nebleyim :/ eve aldıgımız 3 yavru vardı. sonra bi ara anneleri geldi bunların camdan selam diye, oda takıldı baya bi süre zırt pırt çöpten bişiler getirip bırakıyodu yanımıza tavuk kemigi vs bi kerede keşek kadar güvercin gibi bişey getirdiydi manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yazdımda zaten böle hikayeler topigiymiş yav bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 uc harflilerden vardir. bir okutun evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bi rivayete göre kediler, köpekler pek mezarlık etrafında dolaşmazlarmış. Kabir azabının seslerini hissettikleri için korkarlarmış.. Evde cin yoktur inş cnm yha.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mezarda da mi aci cektiriyorlar? Ben yaktiriyorum kendimi olunce arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 rivayete inanın gözünüze inanmayın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 :( dinle ilgili yazı içerir. konu sapmasın la patiler trolluyonuz ama bazen tereddüte düşmüyorum değilim. tamamı hurafe abi onların batıl inanç. dinle alakası yok. kedi, köpek uğursuzluğu ya da uğurluluğu vs. tabi ben bunlara inanıyorum diyen varsa bilemem saygım vardır. dediğim şu islamda yeri yok köpek olan yere melek gelmez ve türevleri hurafelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Peki kedi neden duvara bakıyor gece gündüz? Bak sağ tarafımda şuan, kafa alık gibi tavanı kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hurafelere inananlara benim de saygım var demek isterdim ama malesef ağızlarına kürekle vurasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Patice said: Peki kedi neden duvara bakıyor gece gündüz? Bak sağ tarafımda şuan, kafa alık gibi tavanı kesiyor. kediciğin kafası bozuktur abi belki. sen düşünceli olduğunda kesmiyo musun tavanı o da öyle işte. bişeye takmış kafayı hırsını tavana bakarak çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 CİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Emaleth said: ben melek olsam sadece kedi olan evlere girerim :/ Ema Abla uzun bir aradan sonra post'una denk gelmek süper :) Öncelikle melek mevzusunun kedi için değil köpek için söylendiğini biliyorum, göz perdeleri olmadığı için bizim göremediğimiz şeyleri göremedikleri iddia edilir. Bu tamamen başka bir konu ancak kediler bizim uzaktan duyamadığımız 64 kHz'e kadar olan sesleri rahatlıkla işitiyorlar. Bizden 4 kata kadar kokuları daha iyi duyabiliyor hatta iyi görebiliyor. Gayet meraklı dostlarımız baktığı yerde bizim büyük bir olasılıkla duyamadığımız ve göremediğimiz değişikliklere pür dikkat kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Emaleth said: ben melek olsam sadece kedi olan evlere girerim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 orc_lord said: Emaleth said: ben melek olsam sadece kedi olan evlere girerim :/ Ema Abla uzun bir aradan sonra post'una denk gelmek süper :) Öncelikle melek mevzusunun kedi için değil köpek için söylendiğini biliyorum, göz perdeleri olmadığı için bizim göremediğimiz şeyleri göremedikleri iddia edilir. Bu tamamen başka bir konu ancak kediler bizim uzaktan duyamadığımız 64 kHz'e kadar olan sesleri rahatlıkla işitiyorlar. Bizden 4 kata kadar kokuları daha iyi duyabiliyor hatta iyi görebiliyor. Gayet meraklı dostlarımız baktığı yerde bizim büyük bir olasılıkla duyamadığımız ve göremediğimiz değişikliklere pür dikkat kesiliyor. tl;dr cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aklıma şunu getirdi. http://www.reshareworthy.com/recognizing-head-pressing-could-save-your-pets-lives/ buna benzer norolojik bi sıkıntı belirtisi olabilir. veterinere göster bence.. gerçi sendeki sorun sık rastlanınan bir olaymış. biraz bakındım kimse tatava yapmamış vet. diye. bi şey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Certhas said: o kuşların göğüslerinde az da olsa biraz et oluyor. eğer olur da kurtarılamaz ölürse onu ister sen ye, ister kedine yedir. kurtarılcak bi durumu yoktu ya ufacık serçe heryeri paramparça, balkona koydum, kedinin biri alsın yesin diye. gitmiş benim kedi geri getirmiş hala can çekişirken. dayanamadım öldürüp attım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Peygamberimizin Kedi Sevgisi http://www.haber7.com/hayvanlar-alemi/haber/984173-islamda-ozel-bir-hayvan-kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scrapper Mesaj tarihi: Mart 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2020 Beyler saat 1 oturuyom benim kedi cins scottish yatıyordu kalktı yattığı yerden etrafa baktı böyle tavana kitlendi ışık yanmıyor böyle ağzını açıyor ama miyavlamiyor kısık sesle miyavliyor ondan sonra etrafa baktı sizce ne altıma sicicam acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar