Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline'a Alternatif


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Bostancıda 1 yıldır fiber superonline kullanıyordum, inanılmaz memnundum fakat fakir avrupa tarafına geçtiğim için yeniköy tarafında fiber alt yapısı yok, düz adsl için hangini tavsiye edersiniz?

Tarife 3-5 kuruş daha fazla daha az pek umrumda değil, iyi hizmet almak istiyorum sadece. eskiden leventte uydunet kullanıyordum ttnet e göre baya iyiydi. sanırım şimdi başka alternatiflerde çıkmış. hangisinden memnunsunuz?

bir de yeniköy gibi alt yapı çalışması falan yapılmayan yerlerde max 8 mb alırım değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeniköy baya uzakmış şimdi baktım da, Bostancı iyiydi :)

Superonline ttnet altyapısını kullanıyor ama servis olarak çok daha iyi ttnet e nazaran. Superonline dan aboneliğini direk transfer ettir. Tarife değiştirirler, yeni abonelik saçmalıklarıyla uğraşmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

superonline yalan oldu.

burayı iptal etmeden diğer tarafa talep oluşturamıyorlar. burayı taşındığım gün veya öncesinde iptal etsem karşı tarafa ttnet elemanı kuruluma geleceği için 7 gün içinde ne zaman gelir belli değilmiş. bende home ofis çalıştığım için böyle bir duruma düşemiyorum.

taahütten 150 tl kıçıma girecek ama yapacak bir şey yok.

uydu net nasıl beyler? eskiden çok iyi hizmet veriyorlardı.

10 Mbps'e kadar : 1 Mbps 99 TL / Ay
20 Mbps'e kadar : 2 Mbps 199 TL / Ay

10 mbps sınırsız 99 tl kafama yattı gibi. artık telefon falan çekmemiz gerekmiyor di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben memnunum superonline gibi aç aç beklemiyorlar fatura geciktirdiğinde. superonline aç/kapa parası alabilmek için ilk ay gecikmesinde şak diye kesiyor interneti. kablonet 3 ay sonunda kesiyor ve kesmeden önce "2 hafta içinde kesicez" mesajı atıyor.


ben hizmetlerinden çok memnunum şahsen. 10mbit 50 gb AKK var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yazdım bende çok memnundum, herifler pahalı ve yahudi ama A kalite servis sağlıyorlar.

demin ttnet ile görüştüm.

şoparlar der ki (nefret ediyorum ttnetten bu arada) sizin taşındığınız adreste hiper internet var. dedim o nedir ki... cadde veya mahallede fiber varmış fakat binaya kadar çekilmemiş FAKAT fiber hızını veriyormuş 24 mpbs'E KADAR. bende dedim 24'e kadarsa o 4'de olabilir değil mi? yanıt olarak hiper en düşük 16 mpbs hız veriyor dedi.

şimdi bunun aslı var mıdır, kullanan bir arkadaşımız var mı? hiper ile gerçekten 1.5-2 mbps dl yapabiliyor muyuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hipernet: vdsl2 teknolojisi ile sağlanır. adsl2 nin daha hızlısıdır. ama adsl gibi sinyal ve hat zayıflama değeri ile ölçülür alabileceğin hız

demişler totanımhaberde

bakır kablolar yerine şöyle bir şey çekiliyormuş deniliyor

http://store.donanimhaber.com/aa/a6/4a/AAA64ABBFEEC1D181116464B547382EA.jpg

hiç aklıma yatmadı ya, bence bildiğin adsl'i kakalıyorlar hipernet diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalın hiper mi acaba bağlattığın. benim baktığım ve istediğim pakette o 50mpbs'e kadar, 200 gb kota, 100 tl'e yakın bir şey.

25 verse öper başıma koyarım zaten..

şöyle bir bilgi buldum:

Hipernet tarifelerinin tamamı bakır Telefon hattından veriliyor. Sokaktaki saha dolabına kadar hat fiberoptik kablo ile geliyor. Adsl2 üstünden 24mbit'e kadar modeminizi değiştirmeden kullanabilirsiniz. Daha yüksek hızlar için vdsl2 veriliyor, modemi ttnet veriyor.

ADSL2+ : Saha dolabına kadar Fiber
VDSL2+ : Apartmana yada eve kadar Fiber

kadın bana telefonda saha dolabına kadar fiber var dedi. haliyle o zaman max. adsl2+ dedikleri zımbırtıyı verebiliyorlar 24 mbps'e kadar. yani bunun üzerini almak imkansız değil mi?

hiper var diyorlar, hiper'de 50 mpbs'e kadar paket var, nasıl verecek 24 mpbs üzerini?



hah şimdi anlaşıldı asdasd

SENKO NEREDESİN YA

http://store.donanimhaber.com/a5/f1/6a/A5F16A6933DF9989FC255196ECBFDE42.png

Başlangıçta TTNET yukarıdaki şemada FTTN ve FTTC olarak gösterilen modelleri de fiber internet adıyla pazarlıyordu. Daha sonra BTK verilen hizmetin "fiber internet" olarak adlandırılabilmesi için bina içerisinde kabin olması şartını getirmiş. Bu nedenle TTNET, FTTN ve FTTC modellerini "hipernet" adıyla pazarlamaya başladı. Dikkat ederseniz, TTNET'in fibernet ve hipernet tarifeleri ve kampanyaları tamamen aynı. Sistem aynı, cihazlar aynı. Sadece isimleri farklı. Fibernet ile hipernetin gerçekten farklı olduğu durumlar evlere fiber kablo veya cat6 ile dağıtım yapılan modeller, ki daha önce söylediğim gibi bu uygulama çok az yerde mevcut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...