Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sınıf nefreti kötü bişeymi sanki lel. emek artıgı denir bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 OLM BURASI NASIL FORUM LAN HER BOKUN ALTINDAN ÇIKIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 herkes kendi alanında başarılı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204244/melda-saf-anlatiyor-basin-aciklamasi?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Nekro said: mesele sadece cekilen video degil zaten. Acliktan agzi kokan, ay sonunu zor getiren insan sokakta porscheli birini gorunce de nefret ediyordur. Bende olsam bende ederim. Birde ustune hehe fakirler olsun diye video cekersen normal tabi shitstorm donmesi. e noyan'da fakir nasil bir karma bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/203955/melda-saf-olsun-minibusten-selamlar zengin fakir önemi yok insan mal olduktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Patice said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204244/melda-saf-anlatiyor-basin-aciklamasi?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info be beyin yerine kafasında bi kilo bok taşıyan aptal karı, insanlar senin kişiliğini, normal yaşantında nasıl biri olduğunu bilmek zorunda mı? bi bok yemişsin öyle bir video çekip internete yüklemişsin, ulan üzerine encore yapıp ikincisini niye ilkine atıfta bulunarak yüklüyorsun? düşünmemiş olabilir kamuya yayılacağını, yayıldıktan sonra bile çıkıp size mi kaldı insanları yargılamak, ruhunuza estetik yaptırmak lazım vs. tadında mı açıklama yapılır? ben normalde böyle biri değilim arkadaşlarımla aramızda zengin şımarık züppes rp si yapıyoruduk ki normalde de zenginiz ama böyle değiliz alınan varsa kusuruma bakmasın de geç. of ilkinde pff salak deyip geçtiydim şimdi iyice sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Melda'dan cevap gelmiş. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26774828.asp edit verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kağıttan okumasına rağmen aptallık akıyor. Üstüne tonlaması ilkokul tier. ZAAAAAAAAAAAAAAAAA. Fakirim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sıvamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 130 arkadaşı varmış lan vay ezik sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Patiye gelsin burda prensesimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 biz paticik olarak attention whore kavramlarını geçmemişmiydik ya, hani burada bile topiclere tepkimizi koyuyorduk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 olayın, tipin, sıradışı ve komik olmasından dolayı gayet komik! güldük geçtik! fakat; kızı itin götüne sokmaya çalışan tiplerin bazılarının ezik kavramına hakaret teşkil edecek insanlardan oluşmalarına acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 yaptığı açıklama videosunu izleyince izleyemedim tamamını gerçi çok salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Gideri var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 sperm melda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Black-ice said: ne diyim ben doğru gördüysem eğer objektif olarak bakın bi abi korkunç değil mi. sırf bi kaç arkınla geyik olsun diye bişey paylaşıosun hakkaten kötü bi amacın yok Sen bunları derken kendisi çıktı "siz beni nasıl yargılarsınız pis fakirler, keşke paramla hepinize beyin ve kişilik estetiği yaptırabilsem" diye yeni video yayınladı. Onu da beyni yetmediği ve samimi olmadığı için bir yerden okuyarak yaptı. Geyik video çekersen, çıkarsın "arkadaş ben bu tavırdaki arkadaşlarla dalga geçtim saçma sapan çığ gibi büyüdü, beni tanımayıp yanlış anlayanlardan özür dilerim" dersin kapatırsın. Bu ikinci videodaki gibi devam ettiriyorsan iki ihtimal kalıyor; ya ilk video gayet ciddiydi, ya da fenomen olmak işine geldi "reklamın iyisi kötüsü olmaz" diyip ırıspılığı benimsedi. İki türlü de zihinsel olarak oldukça az gelişmiş olduğu açık. Kıro dediğin adamlar bile iyi kötü kendi parasını kazanmış da öyle götü kalkmış oluyor, bu kızımız ise hayatındaki sıfır başarı ile babasının parasının havasını atıp kendini rezil ediyor. Tek üzüldüğüm nokta, toplumun tam da istediğini yaparak bu salağı meşhur etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 abi. sonunu getiremedim videonun. çok rahatsız ediciydi. yani bu kadar kötü bir duruma düşmüşsün, bütün ülke hakkında kötü konuşuyor hala nasıl bu şekilde konuşabilir bir insan? ben bu böyle bir duruma düşsem mesela, öyle sempatik, öyle alttan alır bir video çekerim ki, insanlar benden özür bile dilerlerdi. hani dicem umursamıyor, böyle bir basın açıklaması yapmaz zaten. müstahakmış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-GbVc2r5nc2E/UITy5tGReFI/AAAAAAAALAE/e-1srRUVNC8/s1600/Small+minds+discuss+people+average+minds+discuss+events+great+minds+discuss+ideas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar