sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 steam indirimleri başlığında tavsiye etmiştim ama kendi konusunu da hakediyor bence. muhteşem bir şey. özet olarak. yerinden hareket edemeyen bir çöp adamsınız, hit zone'larınız var. düşmanlar sizin zone'a girince, sağınızdaysa sağ klik, solunuzdaysa sol klik ile vuruyorsunuz. kombo falan filan yaparak hit zone'unuzu genişletip işin iyice bokunu falan çıkarabiliyorsunuz. ama haliyle gelen düşmanlar da gitgide zorlaşıyor. bir sürü level ve skill falan var, üstüne survival modu var. temiz 10 saat falan playtime sunar heralde oyun ve acayip zevkli. her bölümü geçtiğinizda tatmin oluyorsunuz resmen. resmen pump-up oluyor insan bazı finish-off hareketleriyle :D ben 1.5 dolara mı ne aldım, şu anda 5 dolar ama 5 dolara kesinlikle değer. video azıcık ilginizi çekiyorsa, direk alın, pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 10 saati geçer o mod :D askdaskd cok kral oyun şaka maka alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Abi muhteşem oyun. Deli gibi oynuyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=T2_SUT5tDYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 off ilk videoda ki konuşan adam tam bir spastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 gece gece başımı ağrıttı, kapattım hemen. sinirim de bozuldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 GOLDEN SWORD!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Guitar hero'nun mausla yapılan kavgalı versiyonu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bunun android versyonu yok mu ya tam def-i hacet ederken oynamalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Steamtradesden redditden bir keye direk alın, ciddi ciddi fazla para vermemiş oluyorsunuz. 1,5 değil 2,5 dolar görmüş şimdiye kadar en fazla, diyorum zaten geçen hafta sale zamanı hiç flash mılaş olmadı. http://steamsales.rhekua.com/search.php?term=one+finger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 şunun da ağzını kırayım bunun da gözünü çıkarayım diye diye saatlerdir oynuyorum ya. bırakamdım elimden mouse'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Borlach said: şunun da ağzını kırayım bunun da gözünü çıkarayım diye diye saatlerdir oynuyorum ya. bırakamdım elimden mouse'yi. aynen manyak gibi oynuyorum. daha survival moduna da bulaşmadım he. campaign'in 3'te 2'si falan bitti ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 1-2 kere survival oynadım ya. o da çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ben de o kadarcık bulaştım canım. 380 mi ne yaptım da, zorlamadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 1.5$'lık bundle'a düştü http://www.indiegala.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Xenus said: 1.5$'lık bundle'a düştü http://www.indiegala.com/weekly Kapanz https://www.humblebundle.com/flash Humble'da da flash bundle var, 1$ 'a mis gibi oyunlar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 elinde fazladan bioshock 2 olan varsa overlord1 ve flashpointleri verebilirim isteyene, ona göre alacam flash salei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Lord_Argos said: Xenus said: 1.5$'lık bundle'a düştü http://www.indiegala.com/weekly kaçırmayın gençler 1.5 dolara çılgın eğlence. ayrıca yanında başka oyunlar veriyor. ben 1.5 dolara sırf one finger death punch almıştım, hala oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ben 5 dolarese aldım hala oynuyorum. ayrıca survival modu daha çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 manyak birşey bu ya fena sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 blind survival ne lan oyle jfdgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 blind survival'a da alisiliyor da, no luca no fena asil. sacma sapan oynuyorsun ahahfklsdjf. yorumcu amca super ya, butun gun konussa keske. biraz da e-peen yapayim, 3 denemede 2630 survival puani. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Fly said: blind survival ne lan oyle jfdgk ahaha şimdi açtım bende 470 yaptım ilk postada asdasd baya keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 1.3k yaptım survivalda gfdgdfg edit : 1.5k gördüm elim koptu varmı daha yüksek yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 samurai jack modu olsa ne yenir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar