Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana niye otomatik fites aldınız?

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

En basit arabayı kullanması bile büyük başarı hikayesi olan 100 yaşındaki teyzeye görgüsüz gibi OTAMATİG CİB alma klasiği bir kaza daha işte. "Allahtan kadınsın yani" diyip durması dışında bir ayılığı yok adamın açıkçası.

Herkesin otomatik arabada boş bulunup geri yerine ileri (ya da tam tersi) taktığı olmuştur da, parktan çıkarken neden gaza durduramayacağın kadar fazla basıyorsun, o da mı çocuklarının suçu?

Frene basayım derken gaza basmış, öyle diyor sonunda.

Adam da gayet öküz, "Allahtan bayansın" ne demek ya? Erkek olsa napacak merak ettim. Bunun dışında da kadın "adama çarpmamak için kırdım" gibi bişey diyor tam anlaşılmıyor, "adama çarp ölsün gebersin bana ne, benim camıma ne giriyosun" diyor herif. Dayaklık esnaf.

Bunun dışında işte görmemişlik falan kadına vermişler bmw'yi kullanmayı bilmiyor, sözde 25 senelik şoförmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

"...gebersin, olan benim malıma oldu..." tadında konuşan adamın ağzının ortasına çakıcan.

Bu arada şu "vermicem vermicem" diyen hatunun videosu hangi başlıkta verildi, sabah açılan versiyonu kilitlenmiş? Orjinalini okuyalım da az kopalım.

Adam sinir anına diyor. Hasarı karşılasa bile o dükkan yapılasıya işleri durma noktasına gelecek. Bu kafayla çarşıda Mercedes BMW gibi lüks araçlara çarpıpda hasarını karşılarım lan tamam falan diye atar yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

usta şoförler daha çok kaza yapar kendilerine haddinden fazla güvendikleri için.
mesele ehliyet değil, araba kullanma eylemini "ehlileştirmek".
yabani sığır sürüleri gibi bizim trafik ve otoyollar.

Doğan, şahin, doğancı , şahinci, bmw cileri, minibüsleri alsak trafikten 10 yıl öteye gideceğiz aslında.

En uyuz olduğum kaldırımdaki tümsekler. Ben yavaş gidiyorum benim suçum ne !!! Koy kamera bas cezayı
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

AscAnsio said:

"...gebersin, olan benim malıma oldu..." tadında konuşan adamın ağzının ortasına çakıcan.

Bu arada şu "vermicem vermicem" diyen hatunun videosu hangi başlıkta verildi, sabah açılan versiyonu kilitlenmiş? Orjinalini okuyalım da az kopalım.

Adam sinir anına diyor. Hasarı karşılasa bile o dükkan yapılasıya işleri durma noktasına gelecek. Bu kafayla çarşıda Mercedes BMW gibi lüks araçlara çarpıpda hasarını karşılarım lan tamam falan diye atar yapmayın.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...