Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6Ysb3lkN4Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ehliyetler her beş yılda bir yenilenmeli bu sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 2 yila inecek iste. Ama devlet yapacaksa teorik ve pratik sinavlari, bunlari gormeye devam edecegiz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Baggio said: En basit arabayı kullanması bile büyük başarı hikayesi olan 100 yaşındaki teyzeye görgüsüz gibi OTAMATİG CİB alma klasiği bir kaza daha işte. "Allahtan kadınsın yani" diyip durması dışında bir ayılığı yok adamın açıkçası. Herkesin otomatik arabada boş bulunup geri yerine ileri (ya da tam tersi) taktığı olmuştur da, parktan çıkarken neden gaza durduramayacağın kadar fazla basıyorsun, o da mı çocuklarının suçu? Frene basayım derken gaza basmış, öyle diyor sonunda. Adam da gayet öküz, "Allahtan bayansın" ne demek ya? Erkek olsa napacak merak ettim. Bunun dışında da kadın "adama çarpmamak için kırdım" gibi bişey diyor tam anlaşılmıyor, "adama çarp ölsün gebersin bana ne, benim camıma ne giriyosun" diyor herif. Dayaklık esnaf. Bunun dışında işte görmemişlik falan kadına vermişler bmw'yi kullanmayı bilmiyor, sözde 25 senelik şoförmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Teyze çok sevimli hehehe, birde hep haklı ana ne yaptın dese evlatları yavrım hep sizin yüzünüzden oldu ben didiydim size otomatik fites almayın diye kızar birde. Sizin yüzünüzden rezil olduk elaleme diye ekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 AscAnsio said: "...gebersin, olan benim malıma oldu..." tadında konuşan adamın ağzının ortasına çakıcan. Bu arada şu "vermicem vermicem" diyen hatunun videosu hangi başlıkta verildi, sabah açılan versiyonu kilitlenmiş? Orjinalini okuyalım da az kopalım. Adam sinir anına diyor. Hasarı karşılasa bile o dükkan yapılasıya işleri durma noktasına gelecek. Bu kafayla çarşıda Mercedes BMW gibi lüks araçlara çarpıpda hasarını karşılarım lan tamam falan diye atar yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Certhas said: ehliyetler her beş yılda bir yenilenmeli bu sebepten. +1 Sınav + uygulama olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 usta şoförler daha çok kaza yapar kendilerine haddinden fazla güvendikleri için. mesele ehliyet değil, araba kullanma eylemini "ehlileştirmek". yabani sığır sürüleri gibi bizim trafik ve otoyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Halkların trafiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: usta şoförler daha çok kaza yapar kendilerine haddinden fazla güvendikleri için. mesele ehliyet değil, araba kullanma eylemini "ehlileştirmek". yabani sığır sürüleri gibi bizim trafik ve otoyollar. Doğan, şahin, doğancı , şahinci, bmw cileri, minibüsleri alsak trafikten 10 yıl öteye gideceğiz aslında. En uyuz olduğum kaldırımdaki tümsekler. Ben yavaş gidiyorum benim suçum ne !!! Koy kamera bas cezayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 taksicileri, renault 9'cuları, metropol şehirde suv ve 4x4 kullanan kadınları ve citroen'cilerin de önemli bir kısmını da eklemek lazım o listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Kaldırımdaki tümsekler yazmışım. Yoldaki tümsekler olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 trafikteki tüm motorlu araçları alsak aslında ne güzel idare ederim ben trafiği ama işte olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 fenn said: AscAnsio said: "...gebersin, olan benim malıma oldu..." tadında konuşan adamın ağzının ortasına çakıcan. Bu arada şu "vermicem vermicem" diyen hatunun videosu hangi başlıkta verildi, sabah açılan versiyonu kilitlenmiş? Orjinalini okuyalım da az kopalım. Adam sinir anına diyor. Hasarı karşılasa bile o dükkan yapılasıya işleri durma noktasına gelecek. Bu kafayla çarşıda Mercedes BMW gibi lüks araçlara çarpıpda hasarını karşılarım lan tamam falan diye atar yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar