goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 abi çok terso düştüm. bi el atın pizza param kalmadı... :( TR64 0006 2000 4400 0006 6428 39 hadi çabuk olun yağ yakıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 taşınmasan severdim ama taşınmışsın... 1 saate gönderirim 50 yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 lokal lezzetlere odaklan pide mevsimi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 beni sevdiğini bilmiyordum sen atmasan da olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 "ya zaten oruç tutsan çok güzel zayıflarsın aslında kanka, iftarda bi çorba çeyrek pide yedim inanır mısın sahura kalkmasam olur, oruç iyi aslında" cılar ramazanla birlikte yola çıktılar zaten, hergün harasslıyorlar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 noluyor lan Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 pm baksana ya tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 goldbären said: beni sevdiğini bilmiyordum sen atmasan da olur :( adam sadaka beğenmiyo tam da elli trilyor yollayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 go go iftar çadırları no rmk @master parmağını falan çıtlat abi aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kesip yemesinler iftar çadırında sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 uyu abi. yemek yeme. kilo da verirsin. super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 abi borçlu değilim çok şükür ama ay sonuna gelince yol parası kalıyor elimde hep. ya fakirlikten ya tüketimcilikten kurtulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sismanliktan vazgec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kellikten vazgeç deseler ne yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bana masrafi olmadigi gib, kari var kelligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 adamı ne çok seven varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Salata ye. ton balığı koy. hmmmps. daha ucuz hem. para bile biriktirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 öm kontrol. çıkıyorum ofisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 adamın iban garantide, havale yapabiliyosanız yollayın eft saati geçti sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Aç doyurmak sevaptır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 iftar olmadan gondermeyin, bare oruclu gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hehehe zayıflarsın da şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 arkadaşlar liebe sequoyu geçecek miktarda yollamış, artık onun BBWsi oldum. ya kendi de oburluğu seviyor ya da kocaman bir kalbi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 şişmanın halinden şişmanlar anlar, gel gör şu halimi iki porsiyon iskendeeeeer ver :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 abi netten bi eft çakayım dedim saat de geçmiş kapanmış eft saatleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar