suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ezan okunuyor istanbul için , inananlara hayırlı ramazanlar diler.. 17 buçuk saat oruç tutacak bizlere de allah sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 İftara bi kaç saat kala uyanıp, iftardan sonra sahura kadar kaat oynamak istiyorum yeniden 8-) Hayırlı ramazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Allah kabul etsin inananlarin ve tutanlarin. Bir de insanlar sadece Ramazan'da ac degil, hayir yaparken bunu da dusunelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 iftara kadar mynete girip okey oynayacam bu kadar saat nası gecer ulan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 happy ramadan mobarek http://www.hepuykusuz.com/upload/foto-ramazan-diyemeyen-turist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ahaha the mobarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 norvectekiler, kutuplara yakın yerdekiler falan kaç saat tutuyor onu araştırın da boşuna ölmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 öğleye kadar dayansam yeter gerisini uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ramazanlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Hoş gelmiş hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Öğleden sonra uyumak benimde planlarımda. Beleş oruç oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Yolo ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 gece çalıştım eve saat 9 gibi gidecem. Mecbur gündüz uyuyacam. Beleş sayılmaz benimki dimi :p of ne uyku var var ya 12 saat uyusam yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 4chan da mayın tarlası ramazanda anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu yıl 1 gün tutsam mı mobarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=WtixT5rEc7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konya mı, Erzurum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu sene 5 gün tutana yıllık rested exp bonus geliyormuş arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 suBzer0 said: Ezan okunuyor istanbul için , inananlara hayırlı ramazanlar diler.. 17 buçuk saat oruç tutacak bizlere de allah sabır versin.. bir karikatürde vardı hani imam mahyacıya tokat atıyordu. on bira yınsultanı yazmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Bu gece Kemer'e kaçıyorum, 1 hafta ordayım. Sonra Amerika.. Bayram'a kadar yokum, bayramda da Eskişehir'de olurum. Kaçtı bu Ramazan da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ben çoğu gün 16 saat açım. bunu aman yarabbi kendimi sıkarak ne büyük sevaba giriyorum diye mi düşünüyo müslimler? ancak su içiyorum ben tabi. o çok fark ediyodur muhtemelen o yüzden mal bir şey söyledim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 forumda hala müslüman varmı lan aklmaksldasn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bingildak said: bu sene 5 gün tutana yıllık rested exp bonus geliyormuş arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar