Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ciddi cevap vereyim dediğin şey netten buldugun bi yerden c/p ve konuyla alakası yok içeriğinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 troll den iyidir en azından aradım buldum aydınlatmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 jacabo said: bildiğim kadarıyla mazot yerine benzin konulunca toparlanıyor motorda benzin yerine mazot konursa geri dönüşü olmuyor tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bizim megane a pompaci yanlislikla benzin atti 2 sene once. Arac benzincinin sigortasiyla reno yetkili serviste butun motor aksami yenilenerek degistirildi. 12.000 liralik faturayi daha gecen gun cope salladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Katibim said: jacabo said: bildiğim kadarıyla mazot yerine benzin konulunca toparlanıyor motorda benzin yerine mazot konursa geri dönüşü olmuyor tam tersi hop doğru, karıştırdım özgül ağırlıktan zaten belli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 seelecim çok geçmiş olsun ucuz atlatırsın umarım. ama şu fena olmuş allah cezanızı verecek :D samaella said: tazminat davası açabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Fistan said: kendine mi :d Cons said: allaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Nasil sokmayi basardin benzin pompasini, dizel girise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 arabam 2002 model ibiza cok pahali degil. ama ögrenci olmam ve taksitle aldigim ve hala ödedigim icin moral bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 onetimebaby said: Nasil sokmayi basardin benzin pompasini, dizel girise? eski arabalarda delik kücük degil ondan sigiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Gecmis olsun haci bazen basa gelen cekiliyo iste. Dalginlik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eyvallah. tamircide bakalim aksama belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abi çok geçmiş olsun ama ısrarla çalıştırman ve yürümen çok büyük dezavantaj olmuş. Masraftan maalesef kaçarın yok. Zaten Avrupa ülkesinde kendin doldurman da bi nebze sana paslıyor durumu. Yeni nesil bi araba olsa, pompaya atabilirsin suçu girmemesi gerekiyor vs. diye ama şu durumda sende kalmış. Umarım çok masraf olmaz ama; hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Benzini koyduktan sonra çalıştırdığın için bayağı sıkıntı çıkabilir gibi görünüyor. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Pompa, yakit borulari, enjektor fln gg hep. Israrla calistirmana da gerek yok zaten, doldurduktan sonra marsa basip 1 km kadar gitmen yeterli. Vuruntudan dolayi motorun icinde hasar olmus mudur o fiyati cok etkileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eski dizel motorlar yenileri kadar hassas olmaya biliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Selam, Yakıt deposu sökülecek ve temizlenecek. Tüm mazot filtreleri değiştirilecek. Yakıt hattı temizlenecek. %70 ihtimalle araç kurtulur. Eğer aracı çok zorladıysan: İlk listeye ilaveten; Yakıt pompası değişecek (iyi para) Enjektörler değişecek (iyi para) Ötesinde zarar verebileceğin bir malzeme yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 depoyu sökmeye gerek yok temizlemek için takıt pompası da o kadar pahalı bişey değil 200 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 BonePART said: Farklı depolara farklı pompalar girmemesi lazımd eğil mi ya? Öyle değilmiydi Benzine dizel girmez de tersi giriyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 muhtemelen gg ünideyken servis şöförü yeni VW servislerden almıştı 1 hafta sonra benzincide pompacı yanlışlıkla benzin doldurmuştu depoya. istasyon sahibi almanyadan getirtilen yeni motorun tüm masraflarını karşılamıştı haliyle umarım atlatmışsındır ancak sıkıntı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 volvoya yaptım böle bişi ben tr de bujileirmi ne değişince düzelio GG değil yani. ama bizim servis dandik olduğundan su hortumunun mu ne baglamamıslar araba pert oldu sonra. ama tamiri mümkün baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eyvallah. tamirciyi aramaya korkuyorum. ama sonucta metal parcasi. ne yapalim calisir aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 10k falan tutacaktır diye düşünorm, bizim öleydi. bide değişmeden de temizlenip gelebiliyormuş o parça her neyse (motoru ateşleyen zımbırtı imiş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 10k benim arabnin fiyati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 :/( araba ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abi yukarıda yazılanlara ilave olarak iyi yine motoru pert etmemişsin.Çalıştırmaya zorlamasaydın iyiydi. Aasdfsa hakkaten patlatabilirdin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar