Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 vatan falan nası kazıkçımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 inventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 indirimlerine denk getirirsen vatanın fiyatları iyi de müşteri hizmetleri leş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 valla iyi fiyatları ama,bu işin mentorları kullanılmış parçaları 0 diye takıyolar falan deyollar,orasını bilemem,nessa reyiz eksen diyor bende eksenciyim dfgdfg bazı ürünleri vatandan ucuz oluyo indirim falan yapıyolar tabi denk getirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 parçaları belirle, her parçanın en ucuz olduğu yerden sipariş et. evde birleştir kasayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 sakın sanal şirketlerden toplama, sıkıntı çıkınca biton uğraşıyorsun parça değişimi yada iade için. Dükkana git, elle seç karpuz seçermişcesine. Birde test ettirirsin. Vatanda ediyorlar çoğu parçayı takmadan gözünün önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kadikoy de exa ya da bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ya izmirden alcam ya netten sipariş edicem farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 imamın dediği gibi. hepsinin en ucuz olduğu bir yer yok. Parçaları kafanda belirlersin; sonra internetten en ucuzunu bulur alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 anladım kekeler peki bana bildiğiniz adam akıllı iş yapan yerleri yazarmısınız oralara bakıyım ucuz olanı alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eksen akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 popüler olanlar --------------- hizlial hepsiburada vatan goldpc kliksa exa inventus n11 incehesap akakce.com teknofiyat.com Bunların içerisinden de kart kampanyalı olanları kovalarsan daha farklı fiyatlar çıkabilir. Örneğin; 30 hazirana kadar geçerli hepsiburada 1000tl ve üzerine 100tl bonus veriyor. 1000tl kadar olanını hepsiburada'dan yaparsın diğerlerini başka yerden. Hizlial.com için 750tl ve üzerine 100tl indirim yapan hediye çeki var v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 akakce lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 vatan genel olarak güzel ozellikle %25 indirim olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bornova sanayinin ordaki vatana git işte ilgileniyorlar. Topluyorlar orda hem calistiriyorlarda bir sıkıntı olmuyor. Hafta sonlari indirim oluyor hem. Ugrasmazsin. Bende ordan almistim herseyi overall da en ucuz orasi oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 inventus online için iyi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 zipzip said: inventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 inventus ve exa iyidir. bir de sanalmarketim iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 zipzip said: inventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ankara'daysan benim topladığım yer iyiydi önerebilirim fiyatları da ekseninikiler gibiydi iyiydi yani. Ben pasta ister gibi anlattım onlar taktılar garantileri geçerli olsun diye onların yapması lazımmış sanırım , yani o tarz yerlere girip sipariş verebilirsin parça getirten satan yerler deniyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 r9 280 düşünüyorum bende ama inventusta pahalı. bir de taksitte sağlam komisyon alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Olm mal gibi topluyo bilgisayarcilar. Kendiniz adam gibi toplayin, hem onun zevki baska birseyde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bilgisayar toplamanın zevki zaten orda tek tek kendin toplıcan montajlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 mis gibi yeni ambalaj kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 exadan yapıyorum ben genelde alışverişlerimi. pazarlığın anasını ağlatıyorum asdafds 2600 lük laptopı 2200e aldıydım kavga ede ede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar