elma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ya bu yuzden mi bana skype da ac ac yapiyosunuz, ayip lan aile var coluk cocuk var. Herkesin kaslari kendine kalsin beyler kimse cok karismasin, isin boku cikiyo narsistlige gerenk yok sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bu ne olm hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Aahdfadha jaeger kız arkadaşıyla konuşuyor gibi yatmış bi de yaaaaa çok tatlısınıııız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Vücut geliştiren abiler buraya cıbıldak fotolarını mı koyuyo? Nedir buranın olayı? Kıskandım. Bende atabilirim kıllı göbeğimin fotolarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 büyük kasları bir arada çalıştırmıyoruz ya aynı gün, totalbody yapınca nasıl oluyor? ben şimdi söyle yapıyorum ama doğrumu yapıyorum ; 1.gün göğüs, biceps, triceps üstüne cardio yada 20-30dk hiit 2.gün 1saatlik hiit programı 3.gün bacak, omuz, sırt üstüne crunch yada 20-30dk hiit bazen haftada 4 güne çıkıyorum tam stabil hale gelemedi henüz.4 gün yapınca üstüne ekstra bişey yapmıyorum da 1.gün programını başa alıyorum sadece. Yeterince verim alamıyorum gibi geliyoru bana. Beslenmeme dikkat ediyorum ama öyle top notch da değil dürüstcesi. 5 ay bitti ben başlayalı düzenli olarak gidiyorum şehir dışında olunca aksattım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ağırlık çalışmasının üstüne yarım saat hiit yapamaman lazım eğer pembe dambıllarla çalışmıyorsan. ayrıca hiit'in de 1 saat sürmemesi lazım. her antrenmanda ağırlık arttırdığın beginner full body programlarına bak bence çok daha fazla sonuç alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 niye yapamasın? herkesin vucudu aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 dragon 1.5 ay bunu yap, biraz hardcore ama emek vereceksin. https://www.t-nation.com/workouts/built-for-bad-strength-circuits ama sonra başka programa geç yoksa çökersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 moriarty said: niye yapamasın? herkesin vucudu aynı mı? öyle tabi de bu kadar hiit yaptığına göre amacı kilo vermek, pek fit değil diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 mantık olarak hiitle de yüksek kas kazanıyosun. kısa süre çok efor=100 metre koşucuları=çok kas, yağsız vucut koydugum programın amacı da o aslında "Strength circuits provide the perfect balance of heavy loads, rep volume, and work density to produce the very best gain in strength, size, and leanness." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kilolu değilim hatta ideal kiloma yakınım. yağ oranı düşürmeye abs çıkarmaya ve biraz daha kuvvetlenmeye çalışıyorum. hiit dersi 1 saat grup dersi yani başına hoca hep beraber yapıyorsun. bakıyorum programa becerebilirsem yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 hiit in içeriğine bakmak lazım tabii de ben ağırlıktan sonra 20dak yapıyorum, soyunma odasına sürünerek gidiyorum, bazı zamanlar 20 dakikayı bile tamamlayamıyorum. 1 saat o yüzden çok hardcore geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 hardcore zaten normalde adv class. 1 dk max dinlenme süresi setler arasında. ki her set 3 hareketten 3er set ve her set bir öncekinden bir tık daha zor. %100 bitirebilen yok gibi bişey ama zevkli işte. haftada 1 zaten ona göre dinlenip beslenip gidiyorsun. squat jumpingjacks burpees eksik olmuyor pushupun envai çeşidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 moriarty inceledim ben programı da üstüste 5 gün yaparsam hatun evden kovar beni git sporsalonunda o beğendiğin koca götlü koca göğüslü karılarla yat der (win/win ?). Bu benim için 2 tık advanced gibi duruyor hani spor salonu evimin üstü olsa süper bişey ama yetişmez gibi. Şunu optimize edip haftada 3-4 güne dinlenmeli olarak yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 moriarty said: dragon 1.5 ay bunu yap, biraz hardcore ama emek vereceksin. https://www.t-nation.com/workouts/built-for-bad-strength-circuits ama sonra başka programa geç yoksa çökersin. dün ali tavsiye etti bunu. başladım buna. bugün yürüyemiyorum. asdfasd pardon bu o değilmiş. şuna başladım ben https://www.t-nation.com/workouts/how-to-trigger-size-gains-every-workout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Masticore said: incdarkness said: cilgin ali sinani costuruyor Bikini yanigi olmusun http://www.youtube.com/watch?v=wXw6znXPfy4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 böyle ağır programlara cart diye başlamak doğru değil bence. Önce vücudu bir hazırlamak lazım, öncesinde iyice dinlendirmek lazım. üst üste 5 gün ölümüne çalışacaksın. İlk haftası özellikle işkence olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 anladığım kadarıyla burada bir sürü yetkili abi var spor konusunda. şimdi abiler ben 178 boyunca 82 kilo tombiş bir kimseyim. amacım 75 kilolara inerek fit bir vücuda sahip olmak. bu amaç doğrultusunda çevremdeki kaslı bir arkadaşıma danıştım. dedim abi böyle böyle bir durum var 8 kilo versem çok güzel bir insan olacağım ben dedim. sen bu işi biliyorsun bize bir program fişeklede neşemiz yerine gelsin dedim. sağ olsun kırmadı şöyle bir program yazdı. haftanın 4 günü salona gitmek suretiyle. 1. gün chest biseps bench press 4x12 dumbell fly 4x12 close grib dumbell fly 4x12 decline press 4x12 barbell curl 4x10 hammer curl 4x10 scott curl 4x10 idmandan sonra 15 dk 4. eğimde hızlı yürüyüş 2. gün sırt arka kol arka omuz millitary press machine 4x10 butterfly machine (2 tutma yeri var birinden tutunca arka omuz oluomuş) 4x10 t bar 4x10 neck pull down 4x10 front pulldown 4x10 verical row machine 4x10 dumbell row 4x10 pushdown 4x10 one hand one dumbell 4x10 two hand one dumbell 4x10 15k egimli hızlı yürüyüş 3. omuz bacak squat 4x12 leg ext. 4x12 leg curl 4x12 calf 4x12 shoulder press machine 4x10 latreal raise 4x12 millitary press 4x12 öne kaldırmaca 4x12 upright row 4x12 bugün yürüme yok 4. gün incline bech press 4x12 incline dumbell fly 4x12 butterfly machine 4x12 cable cross over 4x12 sonra biseps günündekilerin aynı hareketlerle biseps eğilmli yürüyüş gün olarak salon-boş-salon-boş-salon-salon-rest bu şekilde olmasını boş yazan günlerde ise cardio yapmamı tembihledi. ben bunu 2 haftadır yapmaya çalışıyorum.(bazı günler gücüm yetmiyor son 1-2 harekete) sorum şu; sizce benim amaçladığım atletik bir vücud için bu program iyi midir? yoksa bunu yapma şunu yap diyebileceğiniz tavsiyeni var mı? not: beslenmeyi elimden geldiğince temiz yapmaya çalışıyorum. ekmek şeker tuz tüketmiyorum. vejeteryan besleniyorum(yumurta da yok) sabah 150 gr haşlanmış yulaf, arada meyve, öğlen bol lorlu salata, mercimek salatası, akşam haşlanmış fasulye süzme yoğurt gibi bakliyat ağırlıklı besleniyorum. salona gittiğim günler ise 1 ölçek 25 grm protein içeren toz kullanıyorum. edit: bu arada cardio günlerinde p90x isimli çalışma programının kenpo idmanını yapıyorum. yumruk tekmeli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bence çok gereksiz ve uzun bir program. 2 tane fly, incline yapmadan decline yapmanın esprisi nedir bilmiyorum. Bence; Ters Piramit Strong Lift 5x5 Push Pull Legs Bu programları bir incele derim. Lacto-Vegy isen protein tozu, peynire abanıp araya soya eti, soya fasülyesi bakliyat ağırlıklı beslenme mantıklı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 spor salonundaki bana verdikleri hoca kadın, geçmişine baktım hacettepe spor bilimleri-plates vs. bu kadın bana güven vermiyor istedigim vucut icin, özel ders cart curt saatlik 100tl diyor, pek güvenemiyorum nasıl kas geliştirticek diye düsünüyorum, Ankara içi ücretli ögretici danısman mı bulsam ne yapmalıyım? internetten boy-kilo endeksli pek güvenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 elma said: ya bu yuzden mi bana skype da ac ac yapiyosunuz, ayip lan aile var coluk cocuk var. Herkesin kaslari kendine kalsin beyler kimse cok karismasin, isin boku cikiyo narsistlige gerenk yok sdfsf biceps pozunu ögrendin mi kanka? adsklfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 abi bu islerin sonu yok, keyif aldigin kadar yapican tamam iste. bu yastan sonra poz moz kasamam evli barkli adamim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 abi biri sana farkli mi söyledi? mete o gece seni bekledik ali ile gelmedin kaslarimiz arasinda soft touch orgasm yasaticaktik sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 moruk isim gucum var rapor falan yaziyorum konferanslara, oturup skypeda kas mi yaristirayim =) Kapitalizmin kolesiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ne yarisi lan 1inci ali zaten ortada yaris yok brotherhood var Sen rapor yaparsin ama uzulunce biz orda oluruz Sen patrona yalakalik yaparsin ama mezarina biz geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar