Grego Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 eskaza benim diyeti uygulamaya falan kalkmayın, ironi anlaşılmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 olmamış elma. hee olmuş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Wat denk je? What do you think? Dusunmesi bile yordu beni gogus uzerine sirt. http://broscience.co/arnold-schwarzenegger-explains-why-he-trained-chest-and-back-together/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bu aralar yatış kalkışta askeri düzene geçmeyi planlıyorum. Evde en azından bilgisayardan daha uzak kalmak hem de sabah yürüyüşü sportif açıdan iyi olur diye düşünüyorum Saat 22:00'de yatıp 05:50 de kalkış. Bu şekilde yaşayan var mı ? elin conisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 24:00 5:50 yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ertesi gune toplu tasıma kullanacaksanız squat yapmayın aga otobisten inerken dusuyodum aminum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 suraya koyayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 senko said: 24:00 5:50 yaşıyorum. Ilerde bu uyku yetersizliğin bedeli ağır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ben liseden beri ortalama 4.5 saat uyuyorum asabiyet dışında bi sıkıntısını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Jaeger, senin de calfler unresponsive idi galiba. Aynı sorundan ben de mustaribim, beş metre olduğu için bacaklar bir de yoga kası oldu en fazla. Bugün şöyle bi article gördüm tnation'da, deneyeceğim. Paylaşayım dedim: https://www.t-nation.com/training/fix-your-puny-calves-traps-abs-and-pecs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Doggcrapp'de 15sn Pozitif, 5 sn negatif tek setlik calf çalışmaları var. (Yüksek yoğunluklu ant.) Denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Keşke genetiğim kalf değil kol olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Sorieno said: Jaeger, senin de calfler unresponsive idi galiba. Aynı sorundan ben de mustaribim, beş metre olduğu için bacaklar bir de yoga kası oldu en fazla. Bugün şöyle bi article gördüm tnation'da, deneyeceğim. Paylaşayım dedim: https://www.t-nation.com/training/fix-your-puny-calves-traps-abs-and-pecs ben de okudum aynısı bugün yaptım hatta 3. tekrarda falan deli gibi yanmaya başladı böyle gidicem hep baya şişti calfler 2 sette, bi kaç yarışmacı abi de negatif set önermişti yapmadığım bi bu ikisi kaldıydı zaten, artık her tekrarda 10 sn tepede durup yavaşça iniyorum çok tekrar olmuyo ama deli gibi yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 drop setler benim de göğüste işe yaramıştı. ne yapsam olmuyodu. drop seti bi girdim ilk defa gögüsn büyüdüğünü gördü bu gözler. aynen bu: "Unless you're genetically gifted in the chest department, the barbell bench press won't give you a lot of chest growth. For most people it'll end up being more of a triceps or deltoid exercise." benim omuz ve kollar genetically gifted anasını satiyim. gerçi herkes olmayanı istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Benim de memeler laglı. Gerçi her yer laglı anasını satayım bacaklar harici ya, neyse. Barbell bench sıfır mass gainer benim için. DB bench press'e geçtiğim anda artış görüyorum. Öte yandan DB ile de intensity yapamıyorsun. Barbell ile 5x5 yapıp sonra DB ile incline ya da flat yapmak, üstüne de burner, 12-15 rep arası aksesuar lift koymak (flye, crossover) şu anki planım. Bir de böyle deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 şöyle yapıyorum ben sana yardımı olursa bu 1 set bundna 4 tane yapacaksın atıyorum 20şer kg var iki elde dumbell press x maksimum dumbell fly x maksimum sonra alıyosun 15kgşer: dumbell press x maximum dumbell fly x maksimum sonra alıyosun 10ar dumbell press x maximum dumbell fly x maximum bu bir setti. bundan 4 tane yapıyorsun ve gögüslerin nihayet büyüdügünü görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bunu antrenmanın sonuna koyuyor olmalısın. Ondan önce kaç hareket, volume'ü intensity'si ne? Çok ciddi overtraining de olabilir öncesini iyi ayarlayamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 overtraining olmak kolay bir şey değil abi. hatta hiç olmamışsınızdır bugüne kadar yüksek ihtimal. bunu ortasına koyuyorum. ilk gögüs setlerinde gögüsü hissettirecek şeyler yapıyorum. sonraki gögüs hareketleri bunlar. bunu antrenmanın sonuna koyarsan verimli yapamazsın ayrıca güç açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Overtraining 1-2 antrenmanda olacak bir şey değil. en azından kendim içib hissettiğim özellikle 5x5 vari hareketler sonrası karamsarlık, isteksizlik, iştahsızlık ve vücudun zırt pırt hasta olması gibi şeyler yaşadım. Squat-Deadlift gibi merkezi sinir sistemine vuran hareketler neden oluyor. Yoksa 8 saat barbell curl yapsan da birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Hareket sonrası karamsarlık da neymiş abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sorieno said: Hareket sonrası karamsarlık da neymiş abi? Yok bu olaylar hareket sonrası olmuyor, antrenman haftası oluyor. Yoksa deadlift sonrası grip olmuyorum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 overtraining cok masum bir yalan aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WKgXoSck8eM '' UPDATE: A source has claimed this all stems deeper than we thought… Please take this as face value. This is what I heard, not sure if it was true but would explain everything and would go back to PJ say there is stuff “behind the scenes” “Kai had big plans to launch Dynamik in conjunction with the Olympia. His agent demanded a free title sponsorship, a 20×20 booth space and no union load-in fees. Olympia reps countered by demanding that he fork over sponsorship money like everyone else. They had a Mexican standoff. No one budged. Can’t think of a worse way to launch a supplement line than being left outside the arena at the biggest bodybuilding show of the year especially after dieting and gearing up for months. AMI now set to completely pull the plug on him and pressuring the other mags to do the same to sabotage his line and push him over the edge '' :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 menajerin mallığına mı olmuş şimdi. yazık la aylarca çalışma boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar