Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Pasha said: oğlum oldu, 3 aydır gidemiyorum salona. 11 kilo aldım, göbeğim çıktı, kollar küçüldü... yarın başlıyorum tekrar, şans dileyin :) e tabi doğum sonrası kadınlarda normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Esh said: Pasha said: oğlum oldu, 3 aydır gidemiyorum salona. 11 kilo aldım, göbeğim çıktı, kollar küçüldü... yarın başlıyorum tekrar, şans dileyin :) e tabi doğum sonrası kadınlarda normal. Siz emzirirken veriyosunuzda biz kocalar napalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sabah 7de kalktım aç değilim. 11 gibi kahvaltı ettim 3 yumurtalı çökelekli omlet etc. toplasan 500 kalori etmez. 4 gibi spora gittim kolumu kaldıracak halim kalmayana kadar çalıştım aç değilim. eve geldim aç değilim. çay içtim biraz yine aç değilim. saat olmuş 10 aklıma geldi diye zorla yiyorum lan. biri bunu bana açıklasın nası bu kadar açlığa dirençli olabilir bir bünye şlsdöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 spordan sonra yemen lazim, ac degilim diye bisey yok. gerce niyetin ne bilmiyorum, kilo mu vermek istiyosun, nabiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yok ya mümkünse almaya çalışıyorum. abi işte başkalarına anlatmak zor bunu, tokken yemek yiyeyim demiyor insan gidip de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kilo almaya calisiyosan acim tokum diye bisey yok, yemen gerektigi zaman gerektigi kadar yicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 valla yicen hacı ben artık yemeklerle konuşmaya başladım şimdi sizi yicem falan diyorum heheh böyle acıktırmaya çalışıyorum falan kendimi böyle kafamda yemeklerin konuştuğunu görüyorum, 100kg ya dayandım kaldı 5-10 kilo daha hadi odin yüzümüzü kara çıkarmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sen yeme hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi sen yine aşmışsın zaten, 5000 kalori alıp 1000 daha yiyeyim diye kasıp yemeklerle konuşuyorsundur ahaha. hele sen şimdi protein protein yemesi zor şeyler yiyorsundur oturur ağlarım seni izlesem. benim normal halime bıraksan günde 500-600 kalori yerim zaten bu zorlayan halim. spor boşa gidiyor ona üzülüyorum asıl işin garibi bünye olarak da yağsız sayılmam yani skinny-fatlik var inceden sdfkj hastalık gibi ya. resmen yok yani açlık hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 PrudenT said: abi sen yine aşmışsın zaten, 5000 kalori alıp 1000 daha yiyeyim diye kasıp yemeklerle konuşuyorsundur ahaha. hele sen şimdi protein protein yemesi zor şeyler yiyorsundur oturur ağlarım seni izlesem. benim normal halime bıraksan günde 500-600 kalori yerim zaten bu zorlayan halim. spor boşa gidiyor ona üzülüyorum asıl işin garibi bünye olarak da yağsız sayılmam yani skinny-fatlik var inceden sdfkj hastalık gibi ya. resmen yok yani açlık hissi Garip değil aslında. O kadar az aldığın için aldığın bütün kaloriyi depoluyor vücudun yağ olarak. Hakikaten spora boşa gidiyor olabilirsin yani. Muhakkak düzgün bir şekilde ye ve track et MyFitnessPal ile mesela. Ben track etmeye başladığımdan beri performansım arttı. İlginç bir şekilde define de olmaya başladım, anlamıyorum. 76 kiloyum, 190 santimim, off günler 2500 kcal training günlerinde 3300 kcal gidiyorum ala ala 300 gram aldım 3 haftada. Ama daha define oldum. Atayizler bunu açıklayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 https://www.59saniye.com/fitnessta-agirlik-odunc-almak-thug-life-edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sorieno said: Garip değil aslında. O kadar az aldığın için aldığın bütün kaloriyi depoluyor vücudun yağ olarak. Hakikaten spora boşa gidiyor olabilirsin yani. Muhakkak düzgün bir şekilde ye ve track et MyFitnessPal ile mesela. Ben track etmeye başladığımdan beri performansım arttı. İlginç bir şekilde define de olmaya başladım, anlamıyorum. 76 kiloyum, 190 santimim, off günler 2500 kcal training günlerinde 3300 kcal gidiyorum ala ala 300 gram aldım 3 haftada. Ama daha define oldum. Atayizler bunu açıklayın? öyle yapmaya çalışıyorum 181/67 falanım ben de. 3e yaklaşmaya çalışıyorum genelde. bazı günler yeniliyorum ama işte resmen sdfsfg ha ama bi 2-3 hafta boyunca sürdürdüm bunu direkt etkisini gördüm yani. niyeyse unutuyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 181/67 için 3kcal çok değil mi ya? Ya da 190/76 için 3kcal mı az? Galiba az çünkü bu şekilde 200 gram almışım ala ala sdfsa. 4kcal'a çıkardım bugün. (450 carb, 300 prot, 120 fat) Sanırım clean eating kafasından vazgeçmem gerekiyor artık. Başka türlü olacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 300 gram yulafla bile 2000-2500 arası gidiyor , 4000 e nasıl cıkıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 300gr yulaf nolcakya başlasan kaşıklamaya 1 saatte yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 of zayıf çelimsizler yulaf hesabı yapıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Jaegerjaquez said: 300gr yulaf nolcakya başlasan kaşıklamaya 1 saatte yersin http://assets.diylol.com/hfs/5c6/e71/bca/resized/simon-meme-generator-dude-wtf-breh-55d1e2.jpg?1396239576.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Misal http://www.myfitnesspal.com/food/diary/dreamendless?date=2015-02-03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sorieno said: 181/67 için 3kcal çok değil mi ya? Ya da 190/76 için 3kcal mı az? Galiba az çünkü bu şekilde 200 gram almışım ala ala sdfsa. 4kcal'a çıkardım bugün. (450 carb, 300 prot, 120 fat) Sanırım clean eating kafasından vazgeçmem gerekiyor artık. Başka türlü olacak şey değil. fazla biraz evet, zaten çoğunlukla 2.6 civarında kalıyorum ya. geçerse de dur demiyorum ama doğal olarak yemediğim günlerin anısına skdfj yulaf ezmesini ben kuru kuru yemeyi çok seviyorum lan. kuruyemiş yer gibi çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aquila said: sen yeme hayvan. AHAHAHA at gevreğimi püskürttüm senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Madem öyle son konuşulan konular ekseninde bir ara çok severek yediğim bir tarifi yazayım: Tahin - Migrosda direk susamdan çektiriyordum. Pekmez - Mümkünse high fructose corn syrup olmasın gerçi doğalıda şeker. tat vermek için çok az kullanmak gerek çok değil. Yoğurt - Soğuk olmalı kıvam vermek için. Ev yapımı olmalı. Biraz sulu ve soğuk olması gerek kıvam için. Yulaf - Bununda markası çok önemli. Ben doğalsan ı alıyordum. Tadı en güzeli oydu. Bu da migrosda var. Muz - çok önemli değil ama bu da tat vermek için kullanılabilir. Muzsuz da güzel. Bunların hepsini karıştırın. 2 kase yapsan bunu ara öğün gibi yesen günde 2k garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hiç yemek programı olan var mı aranız da? Şu an yağ yakmam lazım, günde 30 dakika koşu bandı 20 barfiks ile iyi beslenmediğim sürece zor gider diye düşünüyorum.boy 175 kilo 72 Her şeyide yerim hani zamanında bir ay sabah yulaf ezmesi öğlen 1 elma akşam da 2 parça ızgara tavukla beslenmiş insanım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bandı bırak ağırlık çalış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Evde 2 tane 8kglik dambıl var bir tek onlada shoulder press yapıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar