Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 tr ye kesin dönüş yaptım birkaç gün önce. adam gibi gym yok yakın civarda. ekipman alabilecegim yerleri arastırayım dedim internetten. werk-san diye bir firma buldum da adam bench li ayarlanabilir rack a 9k dolar fiyat çekti... evet, DÖLAAAAĞ sanayi yolları gözükecek galiba gerçekten... Gümrük prosu olan biri bana; http://cdn.rogueeurope.eu/media/catalog/product/cache/5/header_sm_image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/m/sml-1-specs_3.jpg http://www.rogueeurope.eu/sml-1-rogue-70-monster-lite-squat-stand-1-eu fiyatı €385.64 şu tarzda bir şey nasıl geçer, prosedürü nedir, ne kadar vergi öderim? bunlar hakkında bilgi verse ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sigma profilden de yaparsın bunu ya ucuza halledersin şase kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 voitten falan al ya kasma bu kadar pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 nereye koyucan abi bu kadar büyük şeyi. hadi koydun diyelim, apartmanda yaşıyorsan sesi nasıl halledeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 şu alet her ihtiyacı karşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 apartmanın bodrumunda yeterince alan var. problem de çıkmayacak ses le ilgili. tek sorun şunu makul bir fiyata alabilecegim uygun kaynagı bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sen çok pro kasıyosun zaten, bodrum gibi bir avantajında varsa go go go custom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 https://vine.co/v/MYdVTtl3Y0m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 şöyle birşey buldum. http://www.sportifsepetim.com/pinfo.asp?pid=1667 anlamadıgım olay; 4 k fiyatı çekip hiçbir spec yazmamak. edit: @Esh voit i bilmiyordum ben, oldukça ucuz seçenek var gibi gözüküyor. buradan ucuz yollu birşey alacagım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 samimi satıcı alırsan ekime almazsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Merhaba, zor kilo alıyorum ilk aşamada sadece gainer kullanmak yeterli mi ? Önereceğiniz bir marka var mı ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yemek ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Diyetisyene git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 tiLi said: tili , jaq birileri yardım etsin.İki haftadır boşuna koşuyorum ya 400 gram yağ almışım.Kullandığım protein tozundan mı acaba , besin tablosu kardiyo sonrası önerir misiniz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 vucudundanki yağ oranını yüzde olarak tespit ettiğini sananlar bir drece saçmalıyordu ama gr olarak yazark bambaşka bir boyuta geçmisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 salonda tartı işte lan çıkıyor bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 google yağ yaz bir de o tartıya bak gerçekten ölçebileceğine inanıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yağın yok diye kıskanma olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Black_Hand said: şöyle birşey buldum. http://www.sportifsepetim.com/pinfo.asp?pid=1667 anlamadıgım olay; 4 k fiyatı çekip hiçbir spec yazmamak. edit: @Esh voit i bilmiyordum ben, oldukça ucuz seçenek var gibi gözüküyor. buradan ucuz yollu birşey alacagım sanırım. 4k ne ya sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 downwhereiam said: tiLi said: tili , jaq birileri yardım etsin.İki haftadır boşuna koşuyorum ya 400 gram yağ almışım.Kullandığım protein tozundan mı acaba , besin tablosu kardiyo sonrası önerir misiniz bunu protein tozuyla alakası yok beslenmenin geneline bakmak lazım. zaten o aletler öyle hassas değil saçma sapan sonuçlar veriyolar. 400gr için telaşa gerek yok ama beslenme ve antrenmanı bi yaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 downwhereiam said: salonda tartı işte lan çıkıyor bilgisayarda Tartı martı hikaye, yağ kemik ölçümü falan kan testiyle röntgenle olur ancak, onlar bile tam bir kilo veremez oran verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 tiLi said: downwhereiam said: tiLi said: tili , jaq birileri yardım etsin.İki haftadır boşuna koşuyorum ya 400 gram yağ almışım.Kullandığım protein tozundan mı acaba , besin tablosu kardiyo sonrası önerir misiniz bunu protein tozuyla alakası yok beslenmenin geneline bakmak lazım. zaten o aletler öyle hassas değil saçma sapan sonuçlar veriyolar. 400gr için telaşa gerek yok ama beslenme ve antrenmanı bi yaz tabi abi ben büyük ihtimal karbonhidrat olayını ayarlayamadım hangisi kompleks hangisi basit iyice çorba yaptım , akşamları spordan sonra tavuk göğsü , barbunya,fasulye falan yanında bir dilim tam buğday ekmeği bide salata abandım beslenme düzenim :sabah nestle nestfit ve yulaf ezmesi karışımı bir kase + 3-5 yumurta beyazı+100 gram light beyaz peynir + bir dilim tam buğday ekmeğiikinci öğün tavuk göğsü+ bir tabak barbunya,fasulye,ıspanak türevlerinden+ bir dilim ekmek (tam buğday)üçüncü öğün (bu akşam yemeğim oluyor) bir dilim tam buğday ekmeği + tavuk + yine fasulye,ıspanak cart curtDördüncü öğün (bu öğünde akşam 9-10'a tekabül ediyor) Bir avuç kuruyemiş+tavuk gece 1-2 gibi yatmadan önce de süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 antremanı ikinci öğünden sonra yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 antreman da haftada dört gün 50 dakika kardiyo + 45-50 dakika vücut çalışma (hafif-orta düzeyde) işte 4x9'dan 7 hareket falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 O Nestleyi yeme, işlem görmüş şeylerden uzak dur, diyet falan da yazsa hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar