µh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 senko said: nasıl badici abi bu göbek var kocaman badici degil herif, kendin mantik yoluyla bulmussun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Fili said: https://www.youtube.com/watch?v=BjVOOHI6zI0 işi ustasından öğrenmek lazım (:P) Adam simbo cooker kullaniyor. Cok duygulandim ve gurur duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 @Masti https://karikaturistan.files.wordpress.com/2015/12/senaryoda_turk_umut_sarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 göbek yapcak kadar yemek güçten alıyo ama eskide kaldı ne var ne yok yeme olayı şimdi ki strongmenler daha lean eskilerden Mariusz Pudzianowski var bi de adını hatırlayamadığım 2-3 kişi daha vardı shredded as fuck gene powerlifterlardan dan green var fruious pete var zaten weightlifterlardan dimitry klokov idolum mesela thor bile baya lean oldu son yıllarda gerçi hepsi gırtlağa kadar anabolik androjenik alıyor hgh peptid cart curt onalrında etkisi var ama yıl olmuş 2018 steroid bilimi uçmuş gitmiş göt göbek sporcu olması şu devirde tamamen eski kafalılık ya da yanlış yönlendirme bence eddia hall falan bile baya lean oldu brian shaw hala dombili gerçi dsgdsfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Yemege bile halotestin katiyordur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Tv'de denk gelirsem izlerim Zydrunas Savickas'ı cok sevdiydim. Göbek diyince aklıma o geldi niyeyse. En son yine arnold strongman classic'i aldi galiba. Adam o göbekle nasıl kaldırıyordu ya. Şimdi baktım ,bu adamda erimiş ya laaa. Cem gibi keto'cu cıktı bu da adsf. https://www.instagram.com/p/BfoYw1shdaN/?taken-by=savickas_bigz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Hee kesin diyet Sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 eregorn said: Şimdi ağzını öperim :D Bu arada imgur projeni yeni yükledim, adamsın sen yine de çok yüz verme kıstırdımı arkadan pandiği takar kaçar ad3m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Aşk olsun :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 keske damardan ton baligi alabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 daha etkili alabileceğin biton şey var aga ton balığına gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 light ton balığı kadar kötü bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 omega3 hapı yutuom ben sabahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ben de günde iki kere omega3 yutuyorum. mis gibi. kahveye de 1 kaşık hindistan cevizi yağı koyun, yağ yakımını hızlandırıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 günde iki fazla değil mi ya 1000mg x2 mi alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 aynen 1000x2 diyetisten ve PT öyle verdi, onlar ne derse onu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 hmm LDL mi yüksek sende genelde LDL yüksek olunca 2000mg veriyorlar dünya sağlık örgütü 500 diyordu galiba sağlıklı birey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 LDL yüksek, aynen. geçen gün izin alıp cheat meal yaptım ve 2 kilo almışım bu arada. 2 antrenmandır birkaç dakika koşmayla bitirip, 200 kg leg pressle falan başlatıyor beni. ama kilo düşeceğine hala yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 kaçırmışsındır macroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 https://www.facebook.com/RossSmithvideos/videos/419693225148436/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 sjahdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 dyel dediği yer süper hahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Rap falan sevmem, dinlemem de ama salonda duyunca kulağıma takıldı fena da gitmiyor... https://www.youtube.com/watch?v=BcjoGIoErdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bu mu fena gitmiyor... 30sn dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Xaero said: Rap falan sevmem, dinlemem de ama salonda duyunca kulağıma takıldı fena da gitmiyor... https://www.youtube.com/watch?v=BcjoGIoErdE lyrics: 8 yas seviyesi flow: 404 bulunamadi beat: dandik klip: egzantrik takilalim cool olur dusuncesinin en dandik uygulamalarindan biri. tam olarak neresini begendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar