Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 bar 18 se 20ser taksa basar ya. 2 set 5 tekrar cikarir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Esh in dediginden Bar 20 saga sola 20 3x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 stronglifts ile bir yere kadar edit: 5x5 bile degilmis, 3x5 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 senko said: Ahaha abi yok gelisemedim ben ya Bir ara baya disiplinli duzenli gityim, adem program verdiydi hatta onu yaptim harfiylen, macrolari grami gramina aldım Ama ne kollar buyudu ne gobek gitti Benchte de 60 a kadar ciktim sonra artmadi hiç. Benim genetigime göre degil ağırlık olayi. Millet 2 ayda hayvan gibi siserken ben o kadar disiplin çalışmanın ardindan cin ali kollarla kaldim sadece. Beslenmen yanlıştır dostum. Salona 3 yıldır gelip halen kolları 30 cm olan gençler var bizim salonda. Sorsan günde 100 gr et yediklerine şükrediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 3 ayda arnold olma programi koysaniza bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 µh said: cin ali gibi kolla 60 bench nasil bastin ki? half reptir cok büyük ihtimalle aquila said: 3 ayda arnold olma programi koysaniza bi tane. onun için kür programı lazım, arabalarıyla hava atan bi eleman vardı buralarda o kürcüydü ona sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 kur olmaz, ben aspirin bile almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 3 ay cok az sure ya, her gun gitsen bile (cok iyi bir splitle) anca 3 ayda etkisini gorursun let alone hayvan gibi olmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 ciddiye alıp cevap vermen :) aquila ve senko bu konudaki low quality baitciler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 la olm bi program koyun iste orta yollu, sanki hakkaten 3 ayda arnold olmak istedigimi sanmis gibi cevap veriyosunuz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 senko said: Ahaha abi yok gelisemedim ben ya Bir ara baya disiplinli duzenli gityim, adem program verdiydi hatta onu yaptim harfiylen, macrolari grami gramina aldım Ama ne kollar buyudu ne gobek gitti Benchte de 60 a kadar ciktim sonra artmadi hiç. Benim genetigime göre degil ağırlık olayi. Millet 2 ayda hayvan gibi siserken ben o kadar disiplin çalışmanın ardindan cin ali kollarla kaldim sadece. allah allah niye böyle oldu ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 çok ilginç :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 aquila said: la olm bi program koyun iste orta yollu, sanki hakkaten 3 ayda arnold olmak istedigimi sanmis gibi cevap veriyosunuz asdf. Bunu sorduğuna göre daha önce hiç tecrüben olmadığını varsayıyorum https://startingstrength.com/get-started/programs birkaç ay yap bunu, öğrenirsin o arada sonra istediğin programa geçersin ama program önerisinde şunu da söylemek gerek haftada kaç gün ayırabilirsin? buna da bak https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/recommended_routines o listede olmayan canditonun beginner rutini de iyidir http://www.canditotraininghq.com/free-programs/ Bir ek de şu site var http://www.powerliftingtowin.com/powerlifting-programs/ bu gerçi ileri seviye programları da barındırıyor ama bir fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 eyvs haftada hergun 24 saat ayirabilirim, 2 aydir gidiyorum zaten de program bakmaya usendigimden oyle anlamsiz indir kaldir asdfas. hedefim cegurceki dovmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Jaegerjaquez said: çok ilginç :DD ipnelik yapmayın olm sdfsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=vXEVhhp0GV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 asdasd kimmiş bu ev içinde şapka gözlük gezen herif? ev de amerikan tipi klima falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 savas cebeci iyidir sdfs. amerikada yasiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 izlemeden yorum yapıyo. komikmiş abi güzel paylaşım güldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 abi forum içinde izleyince admaın kim ne olduğu yazmıyor, testesteron bağımlısı fitness freaklerinizi mi ezberlicez bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu dağıtıcam ama bodyci arkadaşa ne hediye alınır? Böyle bayağı ciddi yapıyo planlı programlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Kiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Eldiven, leggings, spor cantasi, mutfak terazisi, 1 yillik dergi aboneligi 🤨 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Nosfe said: Konuyu dağıtıcam ama bodyci arkadaşa ne hediye alınır? Böyle bayağı ciddi yapıyo planlı programlı. balık yağı b vitamini protein tozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bütçe ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar