Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 oooooo beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 akldjaljd çok yanlış anlaşılıyo ya. şöyle oldu benim 6 kg verince totom kalktı, sevgilime dedim ki beni bi kucaklasana hafiflemiş miyim? kucakladı, yere düşmiyim diye sıkıca tuttu. yumuşak dokuyu zedelemiş öyle bastırınca sol taraftaki. yattım öyle günlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 yumuşak dokular çabuk zedeleniyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 yumusak doku zedelenmesi ne ya? yillik gelir brut kac para olunca unlock oluyor o sakatlik? halimiz vaktimiz de yerinde ama bi tendonumuzu zedeleyemedik benim omurga kirilsa 3 gun yatarim ERKEGim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 beyimiz death grip yapmis adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 livelift 5 x 3 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 3 haftadir gidemedim 1 yildan sonra ilk defa 1 haftadan uzun ara vermis oldum. yarin bir bp giricem bakalim % kac kayip var. %20'ye raziyim 2 haftaya toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 sardalya said: yumusak doku zedelenmesi ne ya? yillik gelir brut kac para olunca unlock oluyor o sakatlik? halimiz vaktimiz de yerinde ama bi tendonumuzu zedeleyemedik benim omurga kirilsa 3 gun yatarim ERKEGim cunku bi karpal tünel geliştirmek bedava abi. bileğine kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Doğaç adını alırsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 feverfeverray said: akldjaljd çok yanlış anlaşılıyo ya. şöyle oldu benim 6 kg verince totom kalktı, sevgilime dedim ki beni bi kucaklasana hafiflemiş miyim? kucakladı, yere düşmiyim diye sıkıca tuttu. yumuşak dokuyu zedelemiş öyle bastırınca sol taraftaki. yattım öyle günlerce. Son fotolarindan birkac tane gondersene tatli şeyB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 bugün okulun spor salonundan mail atmışlar üyeliğiniz bitti yenileyecekmisiniz diye okulun spor salonuna bir kayıt olmak için gittim, yarın da üyelik iptali için gidecem. şu ağırlık kaldırma olayını bi türlü sevemedim ya, allah yokmuş gibi koş deseler koşarım bisiklete binerim de 5kg kaldırmak işkence geliyor amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Frostbite said: Son fotolarindan birkac tane gondersene tatli şeyB) 30 kilo verince B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 konuda hormonlar cozmuz edebinizle kaldırın indirin (ağırlıkları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 griptrainingden istedigim sonucu alamadim birturlu ya, hayatim boyi ellerimi gucsuz hissettim zaten. parmaklarim ufak elime gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Findukezmesi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 3 senedir naturallik bitme noktasına geldi, protein tozu bağımlısıyım ancak sentezlenme düşük olunca arttırmak için şunları aldım, definasyon yaparken hem kas kazanıp epey yağ oranı düşürmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 senko said: bugün okulun spor salonundan mail atmışlar üyeliğiniz bitti yenileyecekmisiniz diye okulun spor salonuna bir kayıt olmak için gittim, yarın da üyelik iptali için gidecem. şu ağırlık kaldırma olayını bi türlü sevemedim ya, allah yokmuş gibi koş deseler koşarım bisiklete binerim de 5kg kaldırmak işkence geliyor amk. https://www.youtube.com/watch?v=-xZQ0YZ7ls4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ahaha abi yok gelisemedim ben ya Bir ara baya disiplinli duzenli gityim, adem program verdiydi hatta onu yaptim harfiylen, macrolari grami gramina aldım Ama ne kollar buyudu ne gobek gitti Benchte de 60 a kadar ciktim sonra artmadi hiç. Benim genetigime göre degil ağırlık olayi. Millet 2 ayda hayvan gibi siserken ben o kadar disiplin çalışmanın ardindan cin ali kollarla kaldim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mRFjldABw2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 3dk dinlenmez şimdi bu sonuç neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 senko kendini zorlamadigindan, vidyo olsa bakacam sen yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 O olabilir cok zorlamiyordum aynen, o da bechte squatta agirligi kendi ustume dusurmeyeyim diye korkuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 cin ali gibi kolla 60 bench nasil bastin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar