Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

akldjaljd çok yanlış anlaşılıyo ya.

şöyle oldu

benim 6 kg verince totom kalktı, sevgilime dedim ki beni bi kucaklasana hafiflemiş miyim? kucakladı, yere düşmiyim diye sıkıca tuttu. yumuşak dokuyu zedelemiş öyle bastırınca sol taraftaki.
yattım öyle günlerce.

Son fotolarindan birkac tane gondersene tatli şeyB)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün okulun spor salonundan mail atmışlar üyeliğiniz bitti yenileyecekmisiniz diye

okulun spor salonuna bir kayıt olmak için gittim, yarın da üyelik iptali için gidecem.

şu ağırlık kaldırma olayını bi türlü sevemedim ya, allah yokmuş gibi koş deseler koşarım bisiklete binerim de 5kg kaldırmak işkence geliyor amk.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bugün okulun spor salonundan mail atmışlar üyeliğiniz bitti yenileyecekmisiniz diye

okulun spor salonuna bir kayıt olmak için gittim, yarın da üyelik iptali için gidecem.

şu ağırlık kaldırma olayını bi türlü sevemedim ya, allah yokmuş gibi koş deseler koşarım bisiklete binerim de 5kg kaldırmak işkence geliyor amk.

https://www.youtube.com/watch?v=-xZQ0YZ7ls4
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha abi yok gelisemedim ben ya
Bir ara baya disiplinli duzenli gityim, adem program verdiydi hatta onu yaptim harfiylen, macrolari grami gramina aldım
Ama ne kollar buyudu ne gobek gitti

Benchte de 60 a kadar ciktim sonra artmadi hiç.

Benim genetigime göre degil ağırlık olayi. Millet 2 ayda hayvan gibi siserken ben o kadar disiplin çalışmanın ardindan cin ali kollarla kaldim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...