Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgınca dans eden türbanlı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen ya bu türbanlıları azcık gaza getir aklına gelmeyecek fantezileri var, uygulama da da sorun yaşamıyor küçük ırıspılar görmemiş gibi adeta kıtlıktan çıkmış gibiler.

tabi herkeşin kendi giyim tarzı yaşam görüşü. filan fıstık orası ayrı
Mesaj tarihi:
ulan aslında şu ülkede türbandı dindi islamdı falan olmasa amerika ingiltere bile türkiyenin ahlaksızlığı ülkemize sıçramaz inşallah diye dua ederlerdi. bi yırtabilsek şu islamdan gelsin gruplar çılgın fanteziler ah ulan
Mesaj tarihi:
niye gereksiz, türbanın doğasında erkeği cezbetmemek yok mu zaten saçı bile gözükmesin ki erkeğin canı çekmesin. abla göt meme kalça bel ne varsa yardırıyor.

dipnot: uzun uzadıya yazamadım işte anlayın demek istediğimi.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

niye gereksiz, türbanın doğasında erkeği cezbetmemek yok mu zaten saçı bile gözükmesin ki erkeğin canı çekmesin. abla göt meme kalça bel ne varsa yardırıyor.

dipnot: uzun uzadıya yazamadım işte anlayın demek istediğimi.

demek istediğini anlamak zor değil; farklı bi düşünce değil çünkü, düz mantık

şu yaptığın türbanlı ayrımıyla ve sunduğun neden sonuç ilişkisiyle türbanlı kadınlar dansetmesin, evlerinde sus pus otursunlar düşüncesini farkında olmadan destekliyorsun

yok o zaman türbanını çıkarsın diyorsan o da kolay değil işte, "şort giymişti ben de siktim" tarzı savunmaların mahkemelerde geçerlilik taşıdığı bir ülkede türbanın sağladığı kolaylıkları tahayyül etmek zor değil. bi de aile baskısı maskısı var tabi. hatta videoyu izlerken "ne dayak yemiştir sonra babasından" diye düşündüm şahsen.

evet bazı türbanlılar çok gıcık insanlar ama bazıları da değil. bi zahmet şöyle ufak ayrımlardan kurtulun da kimsenin eline koz vermeyelim artık
  • Yeni Oluştur...