Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Harika çocuklar, analı babalı büyütsünler. Babalarının lock oynadığını öğrense yıkılır o çocuklar, eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Hehehe efendim o gün doğan Duru hanım ve bir sene sonra ona katılan kardeşi TVlerda dans ediyorlar bir haber vereyim size dedim. Turuncu kıyafetli (15 numara) Duru ve yarışmanın gözdesi dedikleri mor kıyafetli (24 numara) Ada hanımlar. Ada 1. ve Duru 3. oldu :P 2 hafta sonra yurtdışına yarışmaya gidiyoruz bol şans dileyin. http://www.youtube.com/watch?v=PdL-d3w0p1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Büyüyüp,serpildiklerini görmek çok keyiflidir eminim. Maşallah yumurcaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 8 sene olmuş ama tebrikler ve başarılar.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 3. geldi sandim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Heheh yok yav 2 yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Başarılar dileriz efenim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 maşallah maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 gz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi ben kolbastıdan kurtulduk diye sevinirken bu acı haberle sarsıldım. kolbastı mekanı halen açıkmış. üzüntüden napacağımı bilemiyorum. o değil tabii de, senin çocukların yolu açık olsun. 8 yıl geçmiş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 vay be hakkaten, ben çocukken doğmuşlar şimdi onlar çocuk olmuş. yaşlanıyoruz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 çok güzel ve zarif görünüyorlar. umarım hep mutlu olurlar, yüzleri hep güler. dereceleri için tebrik ediyorum, ikisinin de dansa yetenekli olması ne hoş. bir de çok benziyorlar sanki birbirlerine =) Absolut said: Turuncu kıyafetli (15 numara) Duru ve yarışmanın gözdesi dedikleri mor kıyafetli (24 numara) Ada hanımlar. yalnız gerçek renk turuncu olsa da videoda sarı gözüküyor Duru'nun elbisesi. izleyecek olanları uyarayım dedim, yanlış çocuğa odaklanmasınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Zaman gerçekten çabuk geçiyor, umarım yurtdışındaki yarışmada da başarılı olurlar bol şans diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bol şanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Allah analı babalı büyütsün inşallah. Konunun başına kadar döndüm okudum cidden insanların yıllar geçtikçe nerden nereye geldiğini gösteriyor. Biz de 28 olduk daha pozisyon yok, golü ne zaman atacaksak. İnsanın şu manzarayı görünce evlenip çoluk çocuğa karışası geliyor. 8 yılda oradan buraya. Allah nazardan saklasın. Darısı başımıza.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 maşallah abso, bol şans onlara. :) bütün haylazlıklarını anlatacağım onlara ama 8 yıl daha geçsin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bu topicin ilk açılışı en fazla 1-2 yıl oldu gibi geliyordu, yuh zaman amma hızlı geçmiş. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 maaşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar