Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba Onerisi

Esau

Öne çıkan mesajlar

Ilk isimi sonunda buldum ve gunluk olarak toplam 50 km yol yapacagim. Igrenc yokuslu ve park yeri zorlugu olan bir yerlere gidecegim. Acikcasi kucuk ve kullanimi rahat, otomatik vitesli bir araba ariyorum. Tabi benim icin en onemlisi ayni zamanda benzini mumkun oldugunca az yakmasi. Otomatik vitesler daha cok yakiyor biliyorum ama en az yakit tuketen arabalar hangisidir acaba? Onerlerinizi alabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

otomatik olmasi sart arkadaslar. hem yol berbat hem de araba surmekten nefret eden biriyim. otobusle gitsem 3 vasita cekmem gerekiyor yasadigim yerden dolayi. Kisacasi hem otomatik hem biraz daha ufak hem benzinli hem de biraz daha az benzin tuketen bir seye ihtiyacim var. Arabalardan hic anlamiyorum. Cevremden biraz fikir toplayip, bahsedilen arabalar uzerine yogunlasacagim
Sosyal ağlarda paylaş

sahibinden.com da en cok opel corsa ve ford fiesta goruyorum. benim kendi arkadaslarim hesapli olmasi acisindan hep ford`u onerdiler. ikinci el opel corsa 2011-2012 modeller genelde 34 bin ve 37 bin arasi degisiyor gordugum kadariyla. Ama bu fiyatlar cok mudur normal midir bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...