Esau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ilk isimi sonunda buldum ve gunluk olarak toplam 50 km yol yapacagim. Igrenc yokuslu ve park yeri zorlugu olan bir yerlere gidecegim. Acikcasi kucuk ve kullanimi rahat, otomatik vitesli bir araba ariyorum. Tabi benim icin en onemlisi ayni zamanda benzini mumkun oldugunca az yakmasi. Otomatik vitesler daha cok yakiyor biliyorum ama en az yakit tuketen arabalar hangisidir acaba? Onerlerinizi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 clio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 mazda2 al fiyat aralığı belirtmemişsin ama, bu tip başlıkların vazgeçilmezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mazda 2 çok tatlı araba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 smart ve fiat500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 cok bilgili değilim ama dizel araçların tork u yüksek oldugundan rampa gibi yerlerde daha az yakıt a ihtiyac duyuyor. bende benzinli a3 var bayırda kola içer gibi cekiyo şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 fenn said: clio Yeni clio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bütçe belirtmemişsin. O yüzden 1.2 TSI Polo diyorum. 2012 ve üzeri olsun. Reşat altını mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 40-45 bin TL`ye kadar her turlu oneriye acigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 İbiza 1.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-166399874/detay 44'e el sıkışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 patinaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 fiat 500 kaç para bilmiyorum ama küçük ve şık bir araba tabi, fiziki olarak da küçük bir araba istediğini farz ediyorum, clio, golf bunlar nispeten büyük arabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ayrıca suzukinin bir modeli vardı neydi o, ondan da iyi bahsediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Şurda söylenen arabalarda en küçüğü (smart alma) ve gerek servis, gerek yedek parça için en ekonomiği fiat 500. Üzerine tipi de güzel. Al geç 500ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Polo 1.2 TDI Bluemotion al ikinci el. Düşük tüketim / konfor / kalite olarak baya ideal bir dengesi var bence. Otomatiği var mı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 otomatik olmasi sart arkadaslar. hem yol berbat hem de araba surmekten nefret eden biriyim. otobusle gitsem 3 vasita cekmem gerekiyor yasadigim yerden dolayi. Kisacasi hem otomatik hem biraz daha ufak hem benzinli hem de biraz daha az benzin tuketen bir seye ihtiyacim var. Arabalardan hic anlamiyorum. Cevremden biraz fikir toplayip, bahsedilen arabalar uzerine yogunlasacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 evi taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 fiat 500 veya bmw i3 vw alıp doğuşa para kazandırmayın, http://arackampanyalari.com/wp-content/uploads/2013/11/BMW-%C4%B03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 renault twizy mi ne öyle bir şey çıkarttı elektrikli. tam senin ihtiyacını karşılayacak bir araç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sahibinden.com da en cok opel corsa ve ford fiesta goruyorum. benim kendi arkadaslarim hesapli olmasi acisindan hep ford`u onerdiler. ikinci el opel corsa 2011-2012 modeller genelde 34 bin ve 37 bin arasi degisiyor gordugum kadariyla. Ama bu fiyatlar cok mudur normal midir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Benim bir arkadaşımda işe yeni girdi kredi için biraz para biriktirdikten sonra gidip Opel Corsa aldı. Yanlış hatırlamıyorsam 44 bine yakın dizel düz vitesli almıştı. Dizel almayacaksan aradaki farkı otomatik vitese gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ford yine opel den yiydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 konuyu patinaj bölümüne taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sen zahmet etme ben taşıdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar