Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bi tek azkaban tutsağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 harry potter'ın 3. filmden sonrası meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hemen takip eden bölüme başladık. iyi gidiyo şimdi de filmler 3er saat sanki biraz gereksiz uzun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 İlk 4 film (tu) Son 3 film (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Chappie = 6.7 Beğenmedim, hayal kırıklığına uğradım. Bi District 9 bekliyordum, olmadı. Robot-görsellik 10 numera şahane, konu klişe-sıkıcı, konu işlenişi sıfır, oyunculuk 0. Neden böyle bi film yapmışlar anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 baya duygusaldı ama. film aslında aile dramına empati yaptırmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 çünkü warner bros. yönetmenliğe david yates'i getirdi ve romantik komedi yaptı son 4 filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Çapi Olay aile değil aslında, Tanrı-insan ilişkisine gönderme yapmış aslen. " Madem beni yaratıyorsun, neden ölümlü olarak yarattın ? " tarzında bi lafı vardı Çapinin. Ama olmamış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Tek mekanda geçmesine rağmen akıp gitti film, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Muthis film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Mc_Lovin said: dasBock said: coherence'ı nasıl böyle ağız açık tedirginlik içinde izlediysek bu film de öyle. uzun bir aradan sonra ilk defa bitmesin bu film dedim. konu basit benzer vs herşey denebilir, ancak film çok iyi. oyunculuklar başarılı. el kamerası çekimi olması pek çoğunun hoşuna gitmeyebilir ancak slow motion sahnelerle çok güzel harmanlamışlar. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/36/Project_Almanac_poster.jpg faq about time travel timecrimes primer Project Almanac'ı beğendiysen bunlar da hoşuna gidebilir. ya buna benzer bi film daha vardi, 3-5 genc bole magara gibi bi yerde manyetik guce sahip oluyolar, esyalari fln kaldirip hareket ettirebiliyolar.. o da guzeldi baya biide daha komikti o sanirim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 dediğin film Chronicle. eğlenceli filmdi ancak almanac gibi güzel konusu yoktu bence :) http://www.imdb.com/title/tt1706593/?ref_=fn_al_tt_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Project Almanac güzelmiş ama, zaman geçirmek için birebir. Her zaman yolculuğu filminde ağzımın suları akmasa daha iyi olacak tabi. Hayal dünyamın içinde kayboluyorum anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Project Almanac sarmadı beni ya. Chronicle daha güzeldi. Project iyi başladı da sonunu beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 project almanac'ı abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 B.eyler az sonra izlicem sakin olun. Söylerim film iyi mi değil mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sanssizsansli said: project almanac'ı abartıyorsunuz. abartmıyoruz ki sadece güzel diyoruz. ooo şahane film lan 11/10 diyen yok sadece sarıyor ve izlettiriyor olayı bu. ha bi de çekimler iyi oyunculuklar fena değil daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ben öyle dedin mi dedim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ben de ben değil biz demiyoruz dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ex Machina 8.1/10 çok vurucu değil ama gayet güzel. sarıyor izlerken. tavsiye ederim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://www.geek-retreat.com/wp-content/uploads/2015/02/chappie_2015_movie-wide.jpg Elysium'dan güzeldi. Biraz fazla uzun geldi ama. Chappie tatlı olmuş baya. Ninja ile Yolandi'de direk kendilerini oynamışlar. Bari üstünde kendi resmi olan t shirt giymeyeydiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Project Almanac 6/10 Ex Machina 6/10 Focus 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Project Almanac : 6 the loft : 6 lazarus effect : 6 All-Round Appraiser Q: The Eyes of Mona Lisa : 6 it follows : 6 kingsman : 9 focus : 7 pompeii : 6 Exodus: Gods and Kings : 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 incdarkness said: dasBock said: coherence'ı nasıl böyle ağız açık tedirginlik içinde izlediysek bu film de öyle. uzun bir aradan sonra ilk defa bitmesin bu film dedim. konu basit benzer vs herşey denebilir, ancak film çok iyi. oyunculuklar başarılı. el kamerası çekimi olması pek çoğunun hoşuna gitmeyebilir ancak slow motion sahnelerle çok güzel harmanlamışlar. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/36/Project_Almanac_poster.jpg muhtesem bir filmdi gerceklikten tamamiyle kopardi beni bi an ben ordayim zannettim beğenmedim ben. coherence falan denmiş beklenti yükselttim ama öyle olunca pek sarmadı. sıradan bi high school filmi yapmayak diyip olaya bilim teknik katmışlar. yoksa filmde bir amerikan kolej filmerinde olan bütün geyikler var. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kanuni said: dasBock said: coherence'ı nasıl böyle ağız açık tedirginlik içinde izlediysek bu film de öyle. uzun bir aradan sonra ilk defa bitmesin bu film dedim. konu basit benzer vs herşey denebilir, ancak film çok iyi. oyunculuklar başarılı. el kamerası çekimi olması pek çoğunun hoşuna gitmeyebilir ancak slow motion sahnelerle çok güzel harmanlamışlar. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/36/Project_Almanac_poster.jpg muhtesem bir filmdi gerceklikten tamamiyle kopardi beni bi an ben ordayim zannettim sundan anlamadiniz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar