sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Esh said: şurda gs yi ikilemişler, mutlu olacağımıza tartıştığımız şeye bak konusu diil aslında da yine de: >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 film çok hoşuma gitti açıkcası. konu olarak beğendim. kısaca yapay zekada gelinebilecek noktaları anlatıyor film. ancak bir hayli yavaş ilerliyor pek çok noktada. filmde sanki biraz daha tempo olsa daha güzel olurmuş diye düşünüyorum. ancak izlenmeyi fazlasıyla hakediyor. oyunculuk olarak bilmiyorum katılır mısınız ancak johnny depp'i tek bir karaktere sıkışmış olarak görüyorum. yani vereceği tepkileri sunacağı mimikleri önceden kestirmek artık pek zor değil gibi. o yüzden artık filmleri biraz yavan gelmeye başladı bana. http://i.jeded.com/i/transcendence.29748.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 The Bridge on the River Kwai 57 yapımı güzel film, özellikle sonu. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 kadrosu sağlam ancak pek de sürükleyiciliği olmayan bir film. komedi değil de daha çok dram ağırlıklı bir film. ne beğendim ne beğenmedim zaman geçirmek için izlenebilir ancak :) http://freehdwallpaper.info/wp-content/uploads/2014/08/robin%20williams%20comedy%20tour%202014-lwLb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Relatos Salvajes 8.3/10 baya beğendim. bütün hikayeler çok iyiydi. özellikle dördüncüsü. bu başlıkta 5-6 kişi üst üste izleyip beğendiği zaman, ben de beğeniyorum. coherence, nightcrawler ve bunu o şekilde izledim mesela. bi tek son hikayede bi "öeah" çektim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 vivavale said: souldarkorn said: 5/10 5 ten fazlasını hakediyo ya. bale reyz hatrına sırf bale reis 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Tek kelimeyle, wow. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bu film neden güzel, allahını seven bana bir iki madde yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben de çok beğendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 whiplash beni inanılmaz rahatsız etmişti adamın psikopatlığı..ve tabi çocuğun ise başarı için, herkesi her şeyi ezip geçmeyi,hatta kendini bile...başarı azmiminin, hırsın ötesinde bir duyguyla bu işi yapması da rahatsı eden gerektiği yerde küfürler savurduğum bir diğer karakter...dahası izlediklerim çok fazla tanıdık gelen görüntülerdi özellikle pro-tenis oynadığım sıralarda böyle manyak ötesi bir antrenörüm vardı, bir arkadaşım da össye hazırlanırkenki dersane hocasına benzetmiş.."anneniz bile ölse gireceksiniz bu sınava " diyen bir adam...ve çocuğa çok benzeyen tipte mühendis bir arkadşım olmuştu üniversitede aynı onun gibi bencil çıkarcı yaptığı işte iyi ama sadece o kadar..insanlar belki de kendileirnden bir şey buuldukları için seviyor etkileniyorlar filmden..bunu bir madde olarak sayarsan...ikinci olarak da müzikler derim herkes gibi. 8.5 değil belki ama 7 veririm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Grego said: bu film neden guzel, allahını seven bana bir iki madde yazsın. bana gore guzel olma nedenleri: 1- konusu basit, karmasik seyler yok. Basit hikayeli filmleri cok severim. 2-konu basit olmasina ragmen cok pis icine cekiyo merak ettiriyo insani. 3-kel muthis rol yapmis, cocuk olmasa bile 8/10 film o derece. 4-sonu su ana kadar izledigim en iyi sonlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Grego said: bu film neden güzel, allahını seven bana bir iki madde yazsın. -filmde müzik var. enstrüman var ve müzik okullarının içi var. -çekimler başarılı. -oyunculuklar şahane. -herkesten birşey barındırıyor. -bu yollardan geçerek büyük sanatçılar haline gelmiş pek fazla kişi olduğunu düşünüyorum, yani kısaca konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 schillinger e bende birşey diyemiyorum tabi. ama senin de dediğin gibi konusu basit demeyeyim de, sade. bana fazla anlaşılır geldi. belki de bu yüzden sevilmiştir. sonunda da ne çok şaşırdım, ne çok umursadım. asıl derdim jazz olması aslında ya, asıl whiplash i bilmediğimden, whiplash deyince metale kaydım ben beklenti olarak. ki bence çok daha eğlenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Grego said: bu film neden güzel, allahını seven bana bir iki madde yazsın. True commitment. Ana tema bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Güzel film. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bayan arkadaşlarımın gazına gelip hayatımda 2 saati boşa harcıyorum. cameron diaz'a rağmen fazlasıyla kötü bir film. konu tam olmamış. oyunculuklar kötü. gereksiz uzun ve rahatsız edici. izlenmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://www.imdb.com/title/tt2384811/ [video]https://www.youtube.com/watch?v=01VGtX9xfh0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1187064/ +7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 The Rise of the Planet of the Apes Başarılıydı. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Kingsman Bunu çok beğendim özellikle..kick-assvari bir film 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Harikaydı, 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mermaid - Rusalka - 2007 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 düşünce fena değil gibi ama film baya kötü. standart drama filmlerinden tek farkı çocuğun gerçekten büyümüş olması. zaten bunun yüzünden olaylar da aşırı derecede kopuk ve hiç sürükleyici değil. mesela okulda bunu bullyleyen 2 çocuk var tuvalette buna 2 el hareketi çekiyolar, o kadar, sonrası yok. bu da böyle bi anımdır der gibi koymuşlar oraya, hayret bi şey lan. yine de neyse hadi ortalama bi film diycem ama o çocuk ne antipatiktir, izlemesi ne sinir bozucudur arkadaş. 3/10 o da aktörlerin hatrına. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYzNDc2MDc0N15BMl5BanBnXkFtZTgwOTcwMDQ5MTE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/12/wild-card-poster-debut.jpg zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kaşıkla adam mı dövüyor statham sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar