progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2025 Mickey 17 5/10 Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film. 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Cleaner (2025) Normalde bu tip filmleri sevmem ama bu sefer izlettirdi kendini. Tek mekanda geçen aksiyon filmi. Black Bag (2025) Klasik Soderbergh filmi. İyi kadro, kafa kurcalıyıcı olaylar ve sonda çözüm... Akıyor film, gideri var. Yalnız Marisa Abela artık kendine tam uyan rolü buldu. Industry'den son bu.. cuk oturuyor kadına bu roller... Long Bright River - Peacock 8 bölüm, tek sezonluk dizi. bu arada rahat 5 bölüm filan da sürermiş. Çok fazla gereksiz yavaşlama, flashback filan var. Philadelphia'da sokakta yaşayan uyuşturucu bağımlısı kadınlar üzerinden bir hikaye anlatıyor. Teker teker öldürürlme olayı var, polis de bunu çözmeye çalışıyor. Aslında hikaye klasik de içindeki detaylar farklılaştırıyor bir miktar. Tam artık bugünlük yeter derken sona doğru bir sahne, bir olay atıyorlar yeni bölümü açtırıyor. Fena değil dizi olarak.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 şuna başladım 2 bölüm yayınlandı. Tom Hardy çok iyi bu işlerde ingiliz mafya dizisi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 bLackcha0s, 07.04.2025 09:05 tarihinde dedi ki: şuna başladım 2 bölüm yayınlandı. Tom Hardy çok iyi bu işlerde ingiliz mafya dizisi Guy Ritchie yönetmen bir de.. bunu bayadır bekliyordum. Bölümler çıksın toplu izlicem ben de.
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 progamer, 06.04.2025 18:54 tarihinde dedi ki: Mickey 17 5/10 Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film. Bire bir dusuncelerim 1
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mickey 17'yle ilgili bilmeyeni eğlendirir demiştim. O bile olmamış demek.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2025 The White Lotus - Sezon 3 Yani seri mantığı çok güzel iş. Ama bence en vasatı buydu. En vasatı diyorum da bu bile iyi. Öncekilerle karşılaştırınca... Bir de hep bir öncekinden bir sonrakine bir bağlama olması da güzel oluyor.
Öne çıkan mesajlar