Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

i91QaiV.jpeg

Mickey 17 5/10

Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film.

• Like 1
Mesaj tarihi:

250px-Cleaner_2025_poster.jpg

Cleaner (2025)

Normalde bu tip filmleri sevmem ama bu sefer izlettirdi kendini. Tek mekanda geçen aksiyon filmi. 

images?q=tbn:ANd9GcTu-9CTattgpe2oZp6itpP

Black Bag (2025)

Klasik Soderbergh filmi. İyi kadro, kafa kurcalıyıcı olaylar ve sonda çözüm... Akıyor film, gideri var. Yalnız Marisa Abela artık kendine tam uyan rolü buldu. Industry'den son bu.. cuk oturuyor kadına bu roller...

images?q=tbn:ANd9GcSRxsefwJhwudhXhQ91WdT

Long Bright River - Peacock 

8 bölüm, tek sezonluk dizi. bu arada rahat 5 bölüm filan da sürermiş. Çok fazla gereksiz yavaşlama, flashback filan var. 

Philadelphia'da sokakta yaşayan uyuşturucu bağımlısı kadınlar üzerinden bir hikaye anlatıyor. Teker teker öldürürlme olayı var, polis de bunu çözmeye çalışıyor. Aslında hikaye klasik de içindeki detaylar farklılaştırıyor bir miktar. Tam artık bugünlük yeter derken sona doğru bir sahne, bir olay atıyorlar yeni bölümü açtırıyor. Fena değil dizi olarak.

Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 07.04.2025 09:05 tarihinde dedi ki:

spacer.png

şuna başladım 2 bölüm yayınlandı. Tom Hardy çok iyi bu işlerde 

ingiliz mafya dizisi

Guy Ritchie yönetmen bir de..

bunu bayadır bekliyordum. Bölümler çıksın toplu izlicem ben de.

Mesaj tarihi:
progamer, 06.04.2025 18:54 tarihinde dedi ki:

i91QaiV.jpeg

Mickey 17 5/10

Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film.

Bire bir dusuncelerim

• Like 1
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTl-57Id5ttPbWr-cxpUNN

The White Lotus - Sezon 3

Yani seri mantığı çok güzel iş. Ama bence en vasatı buydu. En vasatı diyorum da bu bile iyi. Öncekilerle karşılaştırınca... Bir de hep bir öncekinden bir sonrakine bir bağlama olması da güzel oluyor.

• Yeni Oluştur...