progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2025 Mickey 17 5/10 Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film. 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Cleaner (2025) Normalde bu tip filmleri sevmem ama bu sefer izlettirdi kendini. Tek mekanda geçen aksiyon filmi. Black Bag (2025) Klasik Soderbergh filmi. İyi kadro, kafa kurcalıyıcı olaylar ve sonda çözüm... Akıyor film, gideri var. Yalnız Marisa Abela artık kendine tam uyan rolü buldu. Industry'den son bu.. cuk oturuyor kadına bu roller... Long Bright River - Peacock 8 bölüm, tek sezonluk dizi. bu arada rahat 5 bölüm filan da sürermiş. Çok fazla gereksiz yavaşlama, flashback filan var. Philadelphia'da sokakta yaşayan uyuşturucu bağımlısı kadınlar üzerinden bir hikaye anlatıyor. Teker teker öldürürlme olayı var, polis de bunu çözmeye çalışıyor. Aslında hikaye klasik de içindeki detaylar farklılaştırıyor bir miktar. Tam artık bugünlük yeter derken sona doğru bir sahne, bir olay atıyorlar yeni bölümü açtırıyor. Fena değil dizi olarak.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 şuna başladım 2 bölüm yayınlandı. Tom Hardy çok iyi bu işlerde ingiliz mafya dizisi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 bLackcha0s, 07.04.2025 09:05 tarihinde dedi ki: şuna başladım 2 bölüm yayınlandı. Tom Hardy çok iyi bu işlerde ingiliz mafya dizisi Guy Ritchie yönetmen bir de.. bunu bayadır bekliyordum. Bölümler çıksın toplu izlicem ben de.
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 progamer, 06.04.2025 18:54 tarihinde dedi ki: Mickey 17 5/10 Film çıksın diye bekliyordum bayadır ama hayal kırıklığı oldu biraz. Kitabı çok daha iyiydi. Satire ekleye ekleye çok değiştirip, kötüleştirmiş hikayeyi Bong. Pattinson ile Ackie iyilerdi ama Mark Ruffalo'nun trump taklidi sarmadı, fazla abartı olmuş. Gereksiz uzamış film. Bire bir dusuncelerim 1
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2025 Mickey 17'yle ilgili bilmeyeni eğlendirir demiştim. O bile olmamış demek.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2025 The White Lotus - Sezon 3 Yani seri mantığı çok güzel iş. Ama bence en vasatı buydu. En vasatı diyorum da bu bile iyi. Öncekilerle karşılaştırınca... Bir de hep bir öncekinden bir sonrakine bir bağlama olması da güzel oluyor. 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2025 zayıf. yakıştıramadım bong joon ho'ya.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 Common Side Effects (Adult Swim) Bu sene izlediğim en iyi iş. Scavanger Reign çizim kafası, bu sefer günümüzde geçen bir hikaye. Magic Mushroom muhabbetine farklı bir bakış açısı 20'şer dk 10 bölüm. Karekterlerin bazıları o kadar iyi ki kendi dizileri bile olabilir. Tavsiye edilir.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 black mirror'ın yeni sezonundan 2 bölüm izledim güzel olmuş sanki eski tadı alır gibiyim.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 (düzenlendi) BiTcH_oFBaT, 10.04.2025 08:12 tarihinde dedi ki: Common Side Effects (Adult Swim) Bu sene izlediğim en iyi iş. Scavanger Reign çizim kafası, bu sefer günümüzde geçen bir hikaye. Magic Mushroom muhabbetine farklı bir bakış açısı 20'şer dk 10 bölüm. Karekterlerin bazıları o kadar iyi ki kendi dizileri bile olabilir. Tavsiye edilir. bunun konusu var sezon 2 gelsin oraya beklerim Nisan 10, 2025 razzRaziel tarafından düzenlendi 1
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2025 guzeldi geyik baya, hic baymandan izletti 8 bolum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2025 A Complete Unknown (2024) Bob Dylan hayranı olarak çok keyifle izledim. Filmde bir çok eleştrilecek şey var ama müzikler, o müziklerin nerde nasıl çıktığını izlemenin keyfi daha ağır bastı bende. Filmde zaten özgür ve asi ruhunu ele almışlar. benim için ana sorunu zaman algısı darma duman. evet yıl yazıyor ama bazı olaylar arasında ne kadar zaman geçmiş anlamıyorsun. Güzel filmdi.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2025 sci-fi beklerken pazar sabahi trt cocuk filmi tier birsey cikti
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2025 Biraz terminator biraz cyberpunk, kimsenin duymadigi guzel bir animasyon filmi, 8/10 3
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 The Wheel of Time - 3. Sezon Ben bitti sanıyordum, bitmemiş. Karakterler ayrıldı, herkes kendi görevinde takılıyor ama bölümler çok uzun diye midir?, yoksa bu tarz olan diğer dizilerin prodüksiyonları daha iyi diye midir bilmiyorum istemden izliyor gibiyim... Çok karışık isimler, tabirler.. ne neydi anlamak için yırtınıyorsun.
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2025 Sinners 10/10 Bugün imax te seyrettim. Çok beğendim. Müzikler ve kullanımları çok iyiydi. Ryan Coogler'ın sevmediğim filmi olmadı zaten daha. Sinemada seyretmeye değer bence film. Dün akşamda Nosferatu seyrettim. Çekimleri, sinematografisi, aktörleri, Orlok'un bıyığı filan her şeyi iyi güzel ama çok da sarmadı. Dracula'nın hikayesinin benim için genel problemi bunda da var. Başlarda Harker'ın ilk şatoya gidişi, kontla karşılaşması, o sürreal anlar çok iyi de sonra Mina'da karışınca işe sıkıyor biraz. Çok yeni bir şey yok yani filmde aynı hikayenin güzel remake'i olmuş işte. Gölge kullanımları çok hoştu ama aynısı Coppolanın Dracula'sında da vardı. Sinners bundan çok daha iyi bence. Vampirli film istiyorsanız önce onu seyredin sdf 1
progamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2025 Havoc Gareth Evans bi Raid daha çekemedi. Filmde ki bütün arabalı sahneler cgi, oyun gibi duruyor. Aksiyon sahnelerinde de kamerayı fazla sallamışlar yine. Daha iyi bir şey beklemiştim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 Başladım ve daha başında baydım sarmadı.
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 https://www.imdb.com/title/tt21942598/ Bu iyi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Magarsus - Sezon 2 Düzgün, güzel yerli yapımlardan. Blu'nun Adana takıntısı baya geliştirmiş kendini dsadsa İkinci sezon da güzel sadece sonu çok kusursuz oldu, sanki sorun çıksa daha mı iyi olurdu. Sanki dizi finali gibi yapmışlar ama en son olan evlilik biraz sorunlara yol açar hikayeyi uzatır gibi...
Öne çıkan mesajlar