Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

1959-66450831.jpg

Güzeldi de finalini pek beğenemedim.Tüm oyunculuklar iyi ama başrolün oyunculuğu baya battı bana ya. Ekşide baya abartmışlar en iyi türk dizisi falan diye  o kadar değil tabi ki ama yine de sıkmadan izletti 7.5/10 . Buçuk puanı da dizide ki müziklere verdim 

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 07.06.2024 12:00 tarihinde dedi ki:

1959-66450831.jpg

Güzeldi de finalini pek beğenemedim.Tüm oyunculuklar iyi ama başrolün oyunculuğu baya battı bana ya. Ekşide baya abartmışlar en iyi türk dizisi falan diye  o kadar değil tabi ki ama yine de sıkmadan izletti 7.5/10 . Buçuk puanı da dizide ki müziklere verdim 

Konu ne?

Sosyal ağlarda paylaş

godzilla minus one.

godzilla'yı film sonunda kameraya gülümseyen amerikan kahramanına çevirmişlerdi iyice. çok iyi geldi. ilk defa godzilla'nın tarafında olmadım, geber hibine dedim film boyunca ve öyle de oldu. son saniyede "to be continued" klişesinin kullanılması güzel ve beklenen bir şeydi. 

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 07.06.2024 05:00 tarihinde dedi ki:

1959-66450831.jpg

Bu sifirbirdeki tipler galiba, basroldeki cio, sifirbirde gayet iyi oynamıştı 

Diger tipleri de taniyom yine sifirbirden

Sosyal ağlarda paylaş

sylvanas, 15.06.2024 01:06 tarihinde dedi ki:

godzilla minus one.

godzilla'yı film sonunda kameraya gülümseyen amerikan kahramanına çevirmişlerdi iyice. çok iyi geldi. ilk defa godzilla'nın tarafında olmadım, geber hibine dedim film boyunca ve öyle de oldu. son saniyede "to be continued" klişesinin kullanılması güzel ve beklenen bir şeydi. 

Shin Godzilla'yı da seyret, o da daha minus 1 ayarında godzilla filmi. Hatta bence Minus 1 den biraz daha iyiydi.

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcRqQ57fvNzvpsiLDyg4EYd

The Veil - FX 

sarı filtreli İstanbul yerine ilk defa pastel İstabul.. sonunda, tam olması gerektiği gibi 🙂

6 bölümlük dialoglar baya güzel. Arada fazla duygusala bağlamaya çalışıyorlar ama gideri var her türlü.

images?q=tbn:ANd9GcT3aYfu3afcraH7bWOfTH2

Furiosa - A Mad Max Saga

İlkinde isimleri unuttuğum için jeton geç düştü, daha bir sevdim hatırlayınca... İlki gibi değil asla ama gitarlı abiyi görünce keyfim yerine geldi dsakjdas  Güzel ya izlenir... Sadece o çağ için çok fazla temiz insanlar vardı o garip geldi. 

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcTTqI11Up6nSl3OqfM4wuR

The Bear - Sezon 3

Dizi her geçen sezon kendini aşıyor. ilk iki bölüm muazzam. ara ara dialoglar uçuyor. Arada yan karakterlerin geçmişlerine değinmesi de güzel. Son bölümden emin olamadım. Sadece Cam için çok iyi bir yeri bağlıyor

Sadece restoran rutine bağlanınca konunun ara ara tıkandığı yerler olur gibi oluyor. 

Sosyal ağlarda paylaş

daha ilk bolumde richie-carmie ve zenci kizin birbirine bagirdigi anksiyete sahnesinde televizyonu bu diziyi ceken kimse onun bi tarafina sokmak istedim

2. sezonu hic begenmemistim cunku carmienin ask hikayesi zerre ilgimi cekmiyor 

3. sezonun ilk bolumu full flashback, ama arada 10-15 dakkalik guncelde olanlari gosteriyor, hepsi karman corman, ne zman flashback, ne zaman guncele donduk bi belirtilmiyor fln

marcusun duygusal triplerinden biktim

ayol ben bu diziyi niye izliom hic sevmiom oysaki

mutfak sahneleri icin izliom, gercekten meshur restoranlarin mutfaklarinda cekilen sahneler var, french laundry ve 11 madison parkin mutfagini gormek icin izliom sanirim asdf

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcSZOWE4aAnf3uwHSjyIBBn

Clipped - 6 Bölümlük Mini Seri - Disney+

Los Angeles Clippers sahibi Donald Sterling'in ırkçılık konusunun dizisi. Clippers'ın belkide tarihinin en iyi kadrosu zamanında olayın patlaması, Doc Rivers ve oyuncuların tepkileri vs. Komple o süreci anlatıyor. Laurence Fishburne ve Ed O'neil baya götürüyor diziyi.

images?q=tbn:ANd9GcQw68IqF7fLkd2TH8AUTFN

Alex Rider - Sezon 3

Haluk Bilginer var diye başladığımız dizi de Haluk Bilginersiz devam ederek 3. sezonu da bitirdik. Ergen kahraman hikayesi bir nevi. Ama işin garibi tanıdık oyuncular da var. Çerezlik.

Sosyal ağlarda paylaş

The-Kingdom-of-the-Planet-of-the-Apes-Po

Kingdom of the Planet of the Apes of The Kingdom of the Apes of the Planet of the Kingdom...

guzel baya, tabi onceki filmlerde ne olmustu diye bir recap izlemek gerek oncesinde, kac sene gecmis asd. Ilk 2 filmden daha degisik bol ape az insan  seklinde bu seferki, baymadan izledim 🐵

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...