BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Bodkin - Netflix Netflix şaşırtıyor. Güzel işler çıkarmaya başladılar valla. İrlanda havasını güzel veren bir dizi. Will Forte da yine süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Bodkin güzeldi. Bir tek sonunu tam baglayamamislar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Güzeldi de finalini pek beğenemedim.Tüm oyunculuklar iyi ama başrolün oyunculuğu baya battı bana ya. Ekşide baya abartmışlar en iyi türk dizisi falan diye o kadar değil tabi ki ama yine de sıkmadan izletti 7.5/10 . Buçuk puanı da dizide ki müziklere verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Esnaf, 07.06.2024 12:00 tarihinde dedi ki: Güzeldi de finalini pek beğenemedim.Tüm oyunculuklar iyi ama başrolün oyunculuğu baya battı bana ya. Ekşide baya abartmışlar en iyi türk dizisi falan diye o kadar değil tabi ki ama yine de sıkmadan izletti 7.5/10 . Buçuk puanı da dizide ki müziklere verdim Konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 godzilla minus one. godzilla'yı film sonunda kameraya gülümseyen amerikan kahramanına çevirmişlerdi iyice. çok iyi geldi. ilk defa godzilla'nın tarafında olmadım, geber hibine dedim film boyunca ve öyle de oldu. son saniyede "to be continued" klişesinin kullanılması güzel ve beklenen bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Spoiler’a alsaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Esnaf, 07.06.2024 05:00 tarihinde dedi ki: Güzeldi de finalini pek beğenemedim.Tüm oyunculuklar iyi ama başrolün oyunculuğu baya battı bana ya. Ekşide baya abartmışlar en iyi türk dizisi falan diye o kadar değil tabi ki ama yine de sıkmadan izletti 7.5/10 . Buçuk puanı da dizide ki müziklere verdim Bu sifirbirdeki tipler galiba, basroldeki cio, sifirbirde gayet iyi oynamıştı Diger tipleri de taniyom yine sifirbirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 sylvanas, 15.06.2024 01:06 tarihinde dedi ki: godzilla minus one. godzilla'yı film sonunda kameraya gülümseyen amerikan kahramanına çevirmişlerdi iyice. çok iyi geldi. ilk defa godzilla'nın tarafında olmadım, geber hibine dedim film boyunca ve öyle de oldu. son saniyede "to be continued" klişesinin kullanılması güzel ve beklenen bir şeydi. Shin Godzilla'yı da seyret, o da daha minus 1 ayarında godzilla filmi. Hatta bence Minus 1 den biraz daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Zone of Interest önerilmişti burada atlamışım. nevzat hocayı görünce izlemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 zone of interest trde vizyona girdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 amazon prime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Dark Matter - Apple TV+ Tek sozunluk mini seri. Kadro görüldüğü gibi güzel. scifi bol paralel evrenli güzel bir dizi. Final fazla yavaşladı ama genel olarak güzeldi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 The Veil - FX sarı filtreli İstanbul yerine ilk defa pastel İstabul.. sonunda, tam olması gerektiği gibi 6 bölümlük dialoglar baya güzel. Arada fazla duygusala bağlamaya çalışıyorlar ama gideri var her türlü. Furiosa - A Mad Max Saga İlkinde isimleri unuttuğum için jeton geç düştü, daha bir sevdim hatırlayınca... İlki gibi değil asla ama gitarlı abiyi görünce keyfim yerine geldi dsakjdas Güzel ya izlenir... Sadece o çağ için çok fazla temiz insanlar vardı o garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 The Bear - Sezon 3 Dizi her geçen sezon kendini aşıyor. ilk iki bölüm muazzam. ara ara dialoglar uçuyor. Arada yan karakterlerin geçmişlerine değinmesi de güzel. Son bölümden emin olamadım. Sadece Cam için çok iyi bir yeri bağlıyor Sadece restoran rutine bağlanınca konunun ara ara tıkandığı yerler olur gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 (düzenlendi) 3. sezona başlayabilir miyim bilmiyorum ya, 2. sezon finalinde resmen hayata küstüydüm. Hatta sezon finalinin son 5-10 dk'sı falan kadar kısa bi süre içerisinde. Temmuz 2, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 aa başladımı lan ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 daha ilk bolumde richie-carmie ve zenci kizin birbirine bagirdigi anksiyete sahnesinde televizyonu bu diziyi ceken kimse onun bi tarafina sokmak istedim 2. sezonu hic begenmemistim cunku carmienin ask hikayesi zerre ilgimi cekmiyor 3. sezonun ilk bolumu full flashback, ama arada 10-15 dakkalik guncelde olanlari gosteriyor, hepsi karman corman, ne zman flashback, ne zaman guncele donduk bi belirtilmiyor fln marcusun duygusal triplerinden biktim ayol ben bu diziyi niye izliom hic sevmiom oysaki mutfak sahneleri icin izliom, gercekten meshur restoranlarin mutfaklarinda cekilen sahneler var, french laundry ve 11 madison parkin mutfagini gormek icin izliom sanirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Clipped - 6 Bölümlük Mini Seri - Disney+ Los Angeles Clippers sahibi Donald Sterling'in ırkçılık konusunun dizisi. Clippers'ın belkide tarihinin en iyi kadrosu zamanında olayın patlaması, Doc Rivers ve oyuncuların tepkileri vs. Komple o süreci anlatıyor. Laurence Fishburne ve Ed O'neil baya götürüyor diziyi. Alex Rider - Sezon 3 Haluk Bilginer var diye başladığımız dizi de Haluk Bilginersiz devam ederek 3. sezonu da bitirdik. Ergen kahraman hikayesi bir nevi. Ama işin garibi tanıdık oyuncular da var. Çerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Kingdom of the Planet of the Apes of The Kingdom of the Apes of the Planet of the Kingdom... guzel baya, tabi onceki filmlerde ne olmustu diye bir recap izlemek gerek oncesinde, kac sene gecmis asd. Ilk 2 filmden daha degisik bol ape az insan seklinde bu seferki, baymadan izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Mary and Max gerçek bir hikayeye dayanıyormuş, epeyi hoştu yani boşuna 8 almamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 (düzenlendi) Jennifer parasiz kalmis yada menajer tokadi yemis. Kotu. Temmuz 14, 2024 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 buna bi baslayayim dedim ama hic olmamis sanki, bir garip cidden, artik oyuncular mi cekimler mi birseyler olmamis yani. 2. bolumu de bitireyim de sonrasi gelmez gibi hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 çakma Spartacus gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Iki bolum izledim, sanki roma’da degil de roma’nin ufak bi ilcesinde geciyor olaylar sgdh ufak kalmis skalasi sanki, dur bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 part 1 çıkmış hüplettim. şaka maka çocuklar elimizde büyüdü mk sdlsdg. bitince üzüleceğim dizilerden. youtube red saolsun hayatımıza soktu bu diziyi, cringe vs ama izleniyo yani. 0 kafa yormalı yerken içerken beyni tık diye çıkarıp izlediğimiz nostaljisi bol dizilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar