DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Norak, 02.05.2023 22:19 tarihinde dedi ki: Baya geyik film ama kotu degil aksine eglenceli olmus cidden, ozellikle birtakim dnd ogelerini ekranda gormek guzel. Bundan sonra en az 2 dnd dizisi de geliyor zaten, biri Drizzt. Bunun devam filminde de Drizzt ile karşılaşacaklarmış diye söylentiler var, diziyle de bağlarlarsa cinematic universe için güzel başlangıç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Netflix nasıl bunlara ok diyor dicem ama genel içerikleri de artık kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Bondage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 iyimis bu eglencelik besleyici bir vampir filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 (düzenlendi) netflix'teki yabancı standupları izliyordum bir süredir. nerdeyse hepsini izledim. yaratılmış bi sahne karakteri gibi ve hikayeleri zorlama kurgu gibi durmayan bi ricky gervais varmış. bugüne kadar izlememiştim. bi de unutmadan middleditch ve schwartz var. middleditch silicon valley'den ve katıldığı programlardan hastasıydım. çok tatlı olmuş. Mayıs 6, 2023 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Dungeon&Dragons baya şaşırttı beni, yorumlara bakmadan izledim çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 ben de çoğu yerini beğendim. en son böyle stardust gelmişti ama o daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 neokrasi, 19.04.2023 23:19 tarihinde dedi ki: herkese hitap etmiyor. 9/10 bayagi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Norak, 05.05.2023 19:23 tarihinde dedi ki: iyimis bu eglencelik besleyici bir vampir filmi eğlenceli filmmiş. 90 dakka sıkmadan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 genelde böyle filmlerde sıçarlardı ama eğenceli baya. sezonu 8 bölüm. bazı saçmalıklar var ama güzel zaman geçirtiyor. umduğumdan güzel çıktı. muhtemelen devamı da olacak. Maliye bakanının karısı ile olan izlenimleri süperdi dksadjkas 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 vampir cage, nope. what we do in shadows yorumu çok daha başarılı bana göre. aksiyonsa da blade veya daybreakers gibi ciddi şeyler tercih ederim. zaten senaryo falan tırt baya, üzerine pek kasmamışlar. d&d güzel kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 (düzenlendi) Çooook iyi... Woody Harrelson'ın oynadığı her yapım güzel oluyor derdim ama Bob Odenkirk bir adım öne geçmeye başladı sanırsam. Yazarlarında Office'ten Paul Lieberstein ve Killing'den Aaron Zelman'ın yazdığı dizide orta yaş bunalımına girmiş bir edebiyat profesörünü konu alıyor. Karısı ile olan ilişkisi, karısının kararları, çocuklarının yaşadıkları... iş yerindeki olaylar filan baya iyi dizi. Bu sezonu 8 bölüm, muhtemelen devamı gelir. Mayıs 9, 2023 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 bir sezon daha gelir sonra iptal olur. boyle diziler pek tutmuyor malesef. ama iyi bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Guy Ritchie's the Covenant 7/10 "ilk perdeyi" bayağı beğendim, filmi de genel olarak beğendim. amerikan patriot kafasi tabii ki, o yüzden 2. yarisini sevmeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 eski xmen serisini baştan aldım, izlemediğim future past tense'li olanı izledim. çok güzel bi filmmiş toparladı eskiyi yeniyi, bi bütünlük sağladı. phoenix ve apocalypse izlemedim, kötü demişler yine izlerim ama days çok güzeldi. hem first class'taki tipler hem eski karakterleri görünce hoş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 mortal kombat. imdb puanı 6'ymış. 4'ü hiroyuki sanada'dır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Şöyle mısır patlatıp boş kafayla eğlenmek için izlenecek mis gibi korku filmi olmuş. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2023 Bu hikayeler iyi geliyor, filmleri de güzel oluyor. Sadece olayın bazı adımları çok klişe oluyor, buna kabulüm. Jordan'ı hiç göstermemeleri 1 sahne dışında çok iyi gitmiş. O 1 sahne de komik olmuş. Film dibine kadar da kapitalzm kokuyor Genel olarak iyi zaman geçirtecek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 rambo ama finlandiyali, sdfds adam demigod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Çok beklentim vardı tarantinomsu Rambo diye ama farklı çıktı, demigod. Izlenmelik.. demigod diye izlenince daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 (düzenlendi) neokrasi, 19.04.2023 21:19 tarihinde dedi ki: herkese hitap etmiyor. 9/10 Beef Çok iyi çok beğendik. Not ismini yazmassak aramada çıkmıyor arkadaşlar... sadece resim atiyoruz nedense. Neo sana değil herkes, ben dahil bunu yapıyoruz. Mayıs 21, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 rush hour 1-2-3. sinemada izlediğim ilk filmdi galiba bunun ilki. hala çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 7/10 Sevdim güzel yapmışlar. Saçma yerleri ve çok fazla karikatürize edilmiş kısımları vardı ama çok rahat izletiyor kendini film. Oyunculuklar da fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2023 Fast X e gittik bugün. 9 u sevmemiştim hiç ama bu baymadı o kadar. Son birkaç filmdir Vin Diesel başka film de, kalan kadro başka filmde oynuyor hissi bunda da var. Çok fazla gereksiz karakter ve subplot var filmde. 3-4 filmi birleştirmişler gibi. Avengers filmleri bile daha toplu sdf. Paul Walker olmadan "family" gibi durmuyorlar hiç hala. Vin'le chemistry yok hiç kadronun. Filmin sonu da çat diye hobbit 2 stili gereksiz cliffhangerla bitiyor, olmamış hiç o. İnfinity War/ Endgame gibi bölmek istemişler de becerememişler. Filmin en iyi yanı da Jason Momoa. Direk sosyopat/chaotic evil/Joker olarak takıldı bütün film, hoşuma gitti. Kendi de baya eğlenmiş duruyodu sdf Devam filmini de onun için seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2023 https://www.esquire.com/uk/culture/a43864991/25-years-ago-vin-diesel-saving-private-ryan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar