aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 o platfrom nasi assa yukari gidiyo, bana onu aciklayin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 platfrom sabit katlar hareketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Havada desteksiz sabit durduğuna inandın da hareket etmesine mi inanmadın fkfk. Manyetik mıknatıs falan diyip geçelim sorgulamayalim fmdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 3 saat önce, mokoko dedi ki: 7/10 - basketbol oynayan zencilerin birbirine bağırması 5/10 - samuel L jackson'ın basketbol oynayan liseli çocuklara bağırması 10/10 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 18 saat önce, sanssizsansli dedi ki: Platformu izlediyseniz ya da izleyecekseniz bu kısa filmi de izleyin denis villeneuve'ün. dava açsa kazanır o derece sdfds platform bunun gibiyse platformu da izleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 o yüzden öyle yazdım sevsen de sevmesen de izleyebileceğin bi kısa film. en azından benzerliği görmek bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 bunun gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 (düzenlendi) bence de bunun gibi degil, andiriyor 'resemble' ediyor o da sadece masadan. reddit'ten mi goruyorsunuz bunlari? comment'ler bile ayni, "dava acalim, zengin oluruz. netflix yapti ehuehueehue" 15-16 yas mentaliteyi buraya tasimayin. Spoiler Mart 26, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 pardon paşam. youtube recommend etti ordan gördüm. ama dikkat edicem uyarılarına. sence öyle olmaması benim için çok önemli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 alinma cnm iyi ki paylastin, yoksa gorme sansim yoktu kisa filmi "dava acsa kazanir egkjegl" kismina katilmadim, onu yazdim. yine de "Metaforlarla Dolu Etkileyici Netflix Filmi The Platform'un İncelemesi" tarzi bir arguman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 , güzel/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 The gentlemen Guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Underwater Beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 (düzenlendi) rezalet/10 Mart 27, 2020 Quel-Thul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Mud Beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 On 26.03.2020 at 22:19, Goering dedi ki: alinma cnm iyi ki paylastin, yoksa gorme sansim yoktu kisa filmi "dava acsa kazanir egkjegl" kismina katilmadim, onu yazdim. yine de "Metaforlarla Dolu Etkileyici Netflix Filmi The Platform'un İncelemesi" tarzi bir arguman... onu yazan @reyou, sen gidip sansi saniyeye çatmışsın. adam gibi reyouyu karşımıza alıp ona çatalım, gitmiş yorum çalmış, yorumu yazan dava açmazsa biz açalım para kazanırız..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 On 25.03.2020 at 14:12, sanssizsansli dedi ki: Platformu izlediyseniz ya da izleyecekseniz bu kısa filmi de izleyin denis villeneuve'ün. dava açsa kazanır o derece sdfds On 25.03.2020 at 22:06, reyou dedi ki: harbi filmi izleyeceginize iki ustteki YT videsunu izlesin. o adam dava acmicaksa avukat tutup biz acalim adamin yerine. senin silahinda mermi ters donmus evlat, dikkat et kendini vurmayasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 jack london kitabından uyarlama bayaa iyi/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 7 saat önce, Quel-Thul dedi ki: rezalet/10 4/10 Spoiler denizin dibinde humanoid varmış abi. siz düşünün gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 4 saat önce, reyou dedi ki: senin silahinda mermi ters donmus evlat, dikkat et kendini vurmayasin. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 SOMETHING HAS AWAKENED ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Netflixte isveç yapımı Kalifat adlı diziye başladım dün, 2 bölüm seyrettim. baya baya iyi. işid döneminde suriyeye gitmiş türk asıllı bir kızın kaçmaya çalışmasını anlatıyor. netflixten beklemediğim kadar iyi şimdilik. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Bad boys for life Kötü (bad) Daha bitmedi son onbeş dakikası kaldı ama yazayım dedim. Oyun yani monitör filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 18 saat önce, Quel-Thul dedi ki: jack london kitabından uyarlama bayaa iyi/10 disney animasyonu, eh işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Vivarium Eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar