Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

film görsel olarak güzeldi zaten en başta
ve basit bi filmdi, film zengin gözüksün diye konudan konuya atlamalar yoktu, plot çok güzel işlenmişti
neden sonuç ilişkileri güzeldi
oyuncular çok iyiydi, hatta ben adetim olduğu üzere bu filme de pek araştırma yapmadan etmeden başlamıştım o yüzden fishburne'u görmek şaşırttı, güzel bi sürpriz oldu.

bi tek filmin sonu biraz aceleye gelmiş gibiydi ama onun dışında taş gibi filmdi yani. keşke unutsam da bi daha baştan izlesem.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

film görsel olarak güzeldi zaten en başta
ve basit bi filmdi, film zengin gözüksün diye konudan konuya atlamalar yoktu, plot çok güzel işlenmişti
neden sonuç ilişkileri güzeldi
oyuncular çok iyiydi, hatta ben adetim olduğu üzere bu filme de pek araştırma yapmadan etmeden başlamıştım o yüzden fishburne'u görmek şaşırttı, güzel bi sürpriz oldu.

bi tek filmin sonu biraz aceleye gelmiş gibiydi ama onun dışında taş gibi filmdi yani. keşke unutsam da bi daha baştan izlesem.

ahhh now it makes sense.
Sosyal ağlarda paylaş

https://i.ytimg.com/vi/rcNd4AknYEM/maxresdefault.jpg

Guy Ritchie'nin klasik çekimleri, anlatış tarzı ile farklı bir bakış açısı kazandırdığı Kral Arthur'a benden 8,2 8,4 çalışır. Hem Guy başkanın çekimlerini seviyorum, görsel işleyişini ve hikayeyi anlatışını, hızlı konuşmalar, sahne kesme hızı vs derken 2.5 saatlik film akıp gidiyor. Fantastik kısımları biraz abartmışlar ama, God of War gibi bir şekil çıkmış. Bazı sahneler de gerek GoT, gerek Orta Dünya'dan gelme gibiydi. Bu türdeki 3 5 filmden sahneler gördüm gibi geldi bana hatta. Ama iyi toparlamış, kılıcın taşa saplanma fikri bile bence orjinal ve güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

sabonis said:

Kong Skull Island
6/10

Ahab-Moby Dick azıcık daha işlense daha iyi olurdu bence.

6 cok bence 4.8/10 falan. Cok cheesy sahneler vardi, gozlerimi devirmekten bazi kisimlari izleyemedim sdfs

olabilir ya. çok düşük vermeye alışık diilim. zira 5'te aşağısına direk 1 veriyorum genelde, skalam o şekilde işliyo ahdsfuha.

iyi diil yani film. öle 2-3'er saniye ileri ala ala 1 saatte falan izledim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

http://wellgousa.com/sites/default/files/theatrical/Heropage-980x560_62.jpg
İZLEMEYİN BOK GİBİ 1/10

Begenmeyebilirsin ama 1 de verilmez. Zombi filmlerini sevenler icin gayet ayaklari yere basan, eglenceli bi film olmus. Kore sinemasi + zombi bir arada, ben ikisini de sevdigim icin 7/10 bence. Normal birisi icin 5.5-6/10 falan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...