Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 filmdeki kadın güzel olduğu için +1 filmi bitirebildikleri için +1 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 The Finest Hours ben ettim siz etmeyin 3/10 forest gump tekneye biner, regulasyon diye tutturur. ayi kiz araba kullanmayi beceremez film mutlu sonla bitiyor sanirim. son 10dksini (emin degilim) izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bir film, bir emek anca bu kadar rezil edilebilir. yazık olmuş frodo reis ile nikılıs abinin kariyerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b8/Mystery_Train.jpg 7,5/10 night on earth tadında tam, çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 benjani said: afiş http://seoulrhythms.com/wp-content/uploads/2011/03/Man-from-Nowhere-poster-1.jpg 7.5/10 koreliler bu işi biliyor The man from nowhere / 6,66666 Olmamış be abi film, belki de çok şey bekliyordum. imdb : 8 çünkü. Çok daha iyi dövüş sahneleri, çok daha iyi bi başrol bekliyordum. Filmde kopukluklar var, ben takip edemedim bazı şeyleri. Aksiyonun kurgunun yetersiz olması bi yana, film acayip duygusal çıktı, ağlattı resmen. Sanırım bu duygusallığı ile almış puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bıçak bıçağa geldikleri sahne iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hiç bi yerden gelen adam Sonradan iyi kalpli olan, kızı kurtaran kötü adam, bilerek mi öldürttü kendini ? E biliyorsun adam seni öldürmedi omzundan vurdu, sen de onu vurabilecekken vurmuyorsun. Ne diye ölüm döüşüne giriyorlar, kıza yardım etmişsin, kasabın gözlerini çıkartmışsın ? O gözler kıza ait değil söyle işte esas oğlana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 yildirimokur said: hiç bi yerden gelen adam Sonradan iyi kalpli olan, kızı kurtaran kötü adam, bilerek mi öldürttü kendini ? E biliyorsun adam seni öldürmedi omzundan vurdu, sen de onu vurabilecekken vurmuyorsun. Ne diye ölüm döüşüne giriyorlar, kıza yardım etmişsin, kasabın gözlerini çıkartmışsın ? O gözler kıza ait değil söyle işte esas oğlana. 2deep bro https://www.youtube.com/watch?v=QRa2FIXpBzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Gaza gelmeyin, abartmayın filmleri. -- Herkes sevdi diye siz de sevmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 orta karar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Sawer said: benjani said: Red said: çok eğlendim lan. bikaç yerde baya sesli güldüm 8/10 marriage? (tu) Çok garip bir film olmuş, benden en fazla 7 çalışır. Ben de bugün izledim burada görünce, Kiss Kiss Bang Bang'in 2016 versiyonu olmuş. Kiss Kiss Bang Bang'i de beğenmiştim, bunu da beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 İyi de neyi izledin, spoilera tıklayalım mı tıklamayalım mı ? İnsan heyecanlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Kovboy pipisi var, açma sakın. Kimliğin sarsılır mazallah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Uzun mesaj diye spoiler'a aldım, açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hsadufshaudh İzledim bu filmi ben. Gönül rahatlığıyla izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 imperium 5/10 çöp tier http://www.imdb.com/title/tt4781612/ http://i.imgur.com/ObH4yod.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 güzel film. hugh reyiz sıçsa güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Lan bugün bi şey izlemediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kovboy izliyoruz biz boş kaldıkça abi, kızıyorsun diye yazmıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Asteroth said: Sawer said: benjani said: Red said: çok eğlendim lan. bikaç yerde baya sesli güldüm 8/10 marriage? (tu) Çok garip bir film olmuş, benden en fazla 7 çalışır. Ben de bugün izledim burada görünce, Kiss Kiss Bang Bang'in 2016 versiyonu olmuş. Kiss Kiss Bang Bang'i de beğenmiştim, bunu da beğendim. Tam aynı havada katılıyorum, ama Kiss Kiss daha çok güldürmüştü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 yani böyle tam olacakmış ama film olamadı. sonları çok sıktı. güzel başladı güzel gidiyordu ama olmadı chris. 6/10 7. güzeldi çocuklar izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Blood Simple 8/10 Coenlerin ilk filmi ama birçok filminden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bu filmi yapmak zorundayız yoksa çocuk ölür gibi bir durumdalardı sanırım. zorlamanın anca bu kadarı olur. ilk film iyiydi yani. bunun kötülüğü yetmezmiş gibi bi de utanmadan devam filmi gelecek havasında bitir. 5/10 morgan reis hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 rezaletti ya film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 batman under the red hood 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar