Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 eşit ağırlıkçı olarak yanındayım karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Grego said: 7 6 8 7 7 bir sonraki izlemem gereken depresif uzay filmi ne olmalı? bunların hepsi event horizon'un önünde diz çöker tövbe ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 maksat uzayda geçsin, boğsun, sıksın, gersin ama bir yandan da merak ettirsin. haftasonu bakacağım event horizon a mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ayrıca sphere'ü de izleyebilirsin. denizin altında geçiyor ama uzay gemisinde xd gene gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 izlemişim, bu solaris in deniz altında geçen versyionuydu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Huntsman, the criminal, jungle book, a hologram for the king. Bunalrı izleyenler var mı? Filme gidicem akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 criminal dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 hologram for the king'i sırf tom tykwer yönetti diye izleyesim var. ona gidebilirsin illaki bi 7si vardır filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 huntsman kötü ya 5/10 o da oyuncuların hatrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sonlara doğru yalnızlığın verdiği hisle gerdi biraz ama onun dışında ortalama bir film. 5/10 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7e/Graveencounters2poster.jpg/220px-Graveencounters2poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 o poster direk rec teki bi sahne değil mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 evet bilerek onu koydum:) çekim teknikleri aynı filmlerin found footage deniyor yanılmıyorsam. filmlerin aslında temaları bile aynı sayılır. bir binaya sıkışıp kalmış insanlar. birinde şeytani bir varlık ötekisinde de hayaletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aman abi sakın bi heat havası bekleyerek izlemeyin. o hava var ama kesinlikle alakası yok. kısa kalmış bi kere konu. şlönk diye mevzuya giriyolar. 15 dakka daha kapsayıcı açıklama yaparak ilerlese paraları yetmicekti sanki. 1 saat 50 dakka 10 dakka credit desek 1 saat 40 dakka. siktiriboktan komedi-korku filmleri bile 3 saat anasını satayım. büyük umutlarla izledim umduğumu bulamadım. 6/10. oda sırf kadro için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 woody demişken, hala izlemeyeneniz kalmıştır belki https://www.youtube.com/watch?v=dZAOjR6eItQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bunun 2.sini cekecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 for whom the bell tolls la açılan filmden sonra, 2.si garanti fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 olay grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 sabonis said: olay grego wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Tvde denk geldim.Özellikle sonu çok iyi,yuh artık dedirtiyor.İmdb puanı neden 5.0 anlamış değilim. 7/10 http://www.imdb.com/title/tt2401807/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 çok başarılı bir film çekmiş adamlar. izlemeden önce yorumlara kısacca bir göz atmıştım "çok ağır işliyor" vs yazmış herkes. evet yavaş işliyor ama sıkmıyor, aksine güzelce geriyor. konudaki gizlilik de tadında ve uygun zamana kadar korunmuş. izlenmeli. 7/10 http://karstenkares.files.wordpress.com/2016/04/the-gift-movie-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Amerika kazandı her zamanki gibi. Bu aralar yoğun Amerikan kültürünün bombardımanı altındayım. Gidip nüfus kağıdını değiştireceğim !?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 30 dk kaldı ama gene de koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Nergal69 said: çok başarılı bir film çekmiş adamlar. izlemeden önce yorumlara kısacca bir göz atmıştım "çok ağır işliyor" vs yazmış herkes. evet yavaş işliyor ama sıkmıyor, aksine güzelce geriyor. konudaki gizlilik de tadında ve uygun zamana kadar korunmuş. izlenmeli. 7/10 http://karstenkares.files.wordpress.com/2016/04/the-gift-movie-poster.jpg ben şu filmi izledim de unuttum. filmini sonunu spoiler olarak versene. aklımdan gitmiş nasıl bittiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Jeeztro said: Nergal69 said: çok başarılı bir film çekmiş adamlar. izlemeden önce yorumlara kısacca bir göz atmıştım "çok ağır işliyor" vs yazmış herkes. evet yavaş işliyor ama sıkmıyor, aksine güzelce geriyor. konudaki gizlilik de tadında ve uygun zamana kadar korunmuş. izlenmeli. 7/10 http://karstenkares.files.wordpress.com/2016/04/the-gift-movie-poster.jpg ben şu filmi izledim de unuttum. filmini sonunu spoiler olarak versene. aklımdan gitmiş nasıl bittiği özetle filmin sonlarına doğru resimdeki abi Gordo'nun Simon(ana karakter) tarafından ilkokul yıllarında eşcinsel olduğuna dair iftiraya maruz kaldığını, bu yüzden okuldan uzaklaştırıldığını ve babasının bu yüzden Gordo'yu öldürmeye teşebbüs ettiği anlatılıyor. kısacası adamın hayatını altüst etmiş bu iftira. en son kısımda da Simon'ın oğlu olunca Gordo yine son bir hediye bırakıyor yatak odasının anahtarını, evde Gordo hakkında konuştuğu şeylerin gizli kaydını ve son olarak da Gordo'nun maskeyle Simon'ın eşini bayıltıp tecavüz ettiğini - ya da etmediğini içeren bir video görüntüsü bırakıyor. çocukları olmuyordu zaten çiftin dolayısıyla filmin sonu açık bitiyor çünkü Gordo "karına tecavüz etmiş olabilirim, çocuğun benim olabilir ya da olmayabilir ona hiç dokunmamış da olabilirim git ve bebeğinin gözlerinin içine bak" gibi birşeyler diyor, Gordo'nun intikam almış yüzünü gösteriyor ve bitiyor. en sonunda da Simon işsiz, eşsiz kalıyor. bebeğin de kimden olduğu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar