sadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Of ne güzel filmdi ya 8/10 alır benden Wolas said: 7,5/10 epey eğlenceli bir filmdi vampir özellikleri güzel işlenmiş tabi baya bi mübalağa etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 en son kung fu hustle için şöyle güzel böyle güzel dediniz yarısında kapattım filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kaçırmayın bu filmi benden de 8/10 sadman said: Of ne güzel filmdi ya 8/10 alır benden Wolas said: 7,5/10 epey eğlenceli bir filmdi vampir özellikleri güzel işlenmiş tabi baya bi mübalağa etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 lotr adı geçince hevesle indirdim 8,5 gb. cacık film. gitti Adil kullanım kotama yazık oldu. Fransuxa said: razzRaziel said: Auril said: lotr çakması hind versiyonu ama ama 8/10 buyrun imdb http://www.imdb.com/title/tt2631186/?ref_=fn_al_tt_1 http://www.hdfilmbox.net/uploads/film/2016/01/baahubali-baslangic-baahubali-the-beginning-2015-turkce-dublaj-570.jpg gayet başarılı 2,5 saat film baştan söliim lotr seven herhangi bir manitayla seyrederseniz 10/10 olabülür malum muzikler - atmosfer falan sdf lotr ile yakından uzaktan alakası yok, yarım saati kaptırdım abv hintliler. bollywood çizgisinden çıkan bi film beklediydim oysa ki lan demin facebookta kısa videosuna denk geldim açim bakiyim dedim olm puhahah bu nedir lan. lotr ile 10/10 nedir abi. lotru izleyipte şu filme götüyle gülmeyen film falan izlemesin gitsin kokulu silgi çeksin burundan abi bu nedir. hayır ne anlatmaya çalışıyo mevzu onu anlamadım ben her hindu filmi neden bu kadar op karakterler barındırıyo içinde oda apayrı bi konu. neyin ezikliği bu yani dünyaya ne mesajı verilmeye çalışılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 trailerdan yorum yapmak olmaz ama trailer çok komik ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 http://2.bp.blogspot.com/-bjE4cHKLTv8/VZ80GxbwILI/AAAAAAAASRA/8ZJfeTuIwu4/s1600/Brooklyn-20150-romance-drama-net7art-poster-cartaz.jpg 7.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 burundan kokulu silgi çekmek nedir ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 sende benim gibi patizedesin. kung fu hustle için acayip film dediler benim de zamanım çöpe gitti. film amerikan yapımı değilse patiye şans vermiyorum artık sdf alperozg said: lotr adı geçince hevesle indirdim 8,5 gb. cacık film. gitti Adil kullanım kotama yazık oldu. Fransuxa said: razzRaziel said: Auril said: lotr çakması hind versiyonu ama ama 8/10 buyrun imdb http://www.imdb.com/title/tt2631186/?ref_=fn_al_tt_1 http://www.hdfilmbox.net/uploads/film/2016/01/baahubali-baslangic-baahubali-the-beginning-2015-turkce-dublaj-570.jpg gayet başarılı 2,5 saat film baştan söliim lotr seven herhangi bir manitayla seyrederseniz 10/10 olabülür malum muzikler - atmosfer falan sdf lotr ile yakından uzaktan alakası yok, yarım saati kaptırdım abv hintliler. bollywood çizgisinden çıkan bi film beklediydim oysa ki lan demin facebookta kısa videosuna denk geldim açim bakiyim dedim olm puhahah bu nedir lan. lotr ile 10/10 nedir abi. lotru izleyipte şu filme götüyle gülmeyen film falan izlemesin gitsin kokulu silgi çeksin burundan abi bu nedir. hayır ne anlatmaya çalışıyo mevzu onu anlamadım ben her hindu filmi neden bu kadar op karakterler barındırıyo içinde oda apayrı bi konu. neyin ezikliği bu yani dünyaya ne mesajı verilmeye çalışılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 yalnız filmin lotrla en ufak alakası yok herif sağlam bait atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 cumartesi gecesi hiç bir beklenti olmadan gittik, gayet başarılıydı. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Escape 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 http://dl9fvu4r30qs1.cloudfront.net/55/50/b96cec68476e81cd5e59228cda73/mustang-toh-exclusive-poster.jpg 6/10 İşlediği konu haricinde başarısız bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Sürekli söylüyoruz sürekli uyarıyoruz: Çelenkli filmlerden uzak durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 İzlemeyenler erkek sayılmaz. Baba ( Godfather ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Sleepers Az buçuk arkadaşlardan duymuştum ama konunun bu kadar iyi işleneceğini tahmin etmiyordum. Gece gece çok kötü oldum uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Trias said: cumartesi gecesi hiç bir beklenti olmadan gittik, gayet başarılıydı. 7.5/10 Gerard başkan nasıl? Akıyor mu :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Nako said: http://2.bp.blogspot.com/-bjE4cHKLTv8/VZ80GxbwILI/AAAAAAAASRA/8ZJfeTuIwu4/s1600/Brooklyn-20150-romance-drama-net7art-poster-cartaz.jpg 7.1/10 4.3 / 10 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 the 5th wave 4.5/10 aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 7/10 deniz ve survival olduğu için. yoksa daha düşük CGI yetersiz, denizde kalınan süre iyi anlatılamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Benden de 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Beni deniz tutar ama bayılıyorum böyle yelkenli deniz filmlerine hemen bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 in the heart of the sea'de aklıma bir şey çok takıldı ağır spoiler tamam sandalda birbirlerini yiyorlar hayatta kalıyorlar da su ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorlar, temiz su olmadan 1 haftada ölmez mi insan denizin ortasında o güneşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 SPoiler Hatta daha çabuk ölmeleri lazım kavurucu ısı ve, güneşin altındalar süekli. Herhalde yağmur yağdı sürekli. 7 vereyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/London-Has-Fallen-and-Morgan-Freeman-Partner-with-Waze-to-Make-Fans-the-President.jpg celal başgan bu sefer de londra'yı yoketti, tom clancy's the division: londra gibi olmuş. ilki birazcık daha iyiydi ama sanki. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 dasBock said: en son kung fu hustle için şöyle güzel böyle güzel dediniz yarısında kapattım filmi ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar