sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Bence o sene oskarı Pulp Fiction almalıydı zaten, sima dili anlatım v.b. YEPYENİ ve eşsiz bir filmdi 1995'de. Sinemadan çıkan maymun olmuş çıkıyordu yıllarca replikleri söyledi millet birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 samaella said: Rewendor said: sabonis said: martian sonundaki ironman olayı çok çirkin ya. kitabı okuyan için aşırı cheesy ama kitabı okumamış olanlarda pek öle bi hissiyat yaratmıyor galiba. Adamın cheesy espri karakterine çok iyi uyuyor, bir de kitapta da var aynı geyik? geyik olarak kalıyor ama kitapta. Bisiktirgit diyorlar buna. Tiyatronun ve haliyle halefi sinemanın kuralıdır, birinci sahnede tabanca gözüktüyse ikinci sahnede o tabanca patlar. Dile getirdikleri andan itibaren bu kadar çarpıcı bir şeyi yapmama şansları yoktu, ya diyaloğu atacaklardı ya da tabancayı patlatacaklardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Dile getirip yapmamaları çok daha iyi olurdu, gerçekten çok saçma bir fikirdi deyip geyik yapabilirlerdi sonrasında fakat insanların wow he did it, ehehe yaptı valla heyecanlarını onbininci kez yaşamaları için dayanamayıp yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Spoiler götünü delip osurur gibi çıksaydı aslında daha geyik olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 5.5/10 , gittikçe kötüleşiyor. Fleming bu konuları görünce mezarında bir tur atıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kzpmaza said: Spoiler götünü delip osurur gibi çıksaydı aslında daha geyik olabilirdi abi ashdhashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 son 1 haftadır izlediklerim. the hateful eight kocan kadar konuş düğün dernek 2 joy concussion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ee abi puan? yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 westworld 6 alir ya.. cok uzun ama. ki bunu bayagi kisaltmislar (gerci michael crichton'in kestigi yerleri okudum. bildigin yanlis yerleri kesmis bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 goldbären said: ee abi puan? yorum? başlık "bugün ne seyrettiniz" abi, adam da ne seyrettiğini yazmış. yorum falan yapacak olsa ayrı konu açar hiç mi akıl etmiyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 k1nJo said: goldbären said: ee abi puan? yorum? başlık "bugün ne seyrettiniz" abi, adam da ne seyrettiğini yazmış. yorum falan yapacak olsa ayrı konu açar hiç mi akıl etmiyorsunuz :D op da akil edememis heralde. GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?11,6992570 Buradan devam. Bu da diğer konunun ilk mesajının bir kısmı: şu tarz, izlediğiniz filmlerin sadece afişini koyarak, not vererek ve istersek kısa bi yorumlayarak değerlendireceğimiz bir başlık olsun istedim. başkalarının yorumlarına, yorum yapılmaması başlığın düzeninin korunması açısından en sağlıklısı olacaktır... böylece izlemediğiniz, download edip dolabınızın bi köşesinde unuttuğunuz filmleri hatırlayıp izleyebilirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 goldbären said: ee abi puan? yorum? güldüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 lel adam başa gidip üşenmeden alıntılamış. ben onu çetintaşın bakış açısıyla yazdım. of bi de açıklattırıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 k1nJo banlansin. bide adama hala forum kullanmasini ögretemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 de ayrı bebişim. sen mutlu olacaksan banlasınlar, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 çetintaş ne yetosun lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 k1nJo said: de ayrı bebişim. sen mutlu olacaksan banlasınlar, np. yok ya banlamasinlar seni. seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben de seviyorum. http://www.filmblerg.com/wp-content/uploads/2014/10/original.jpg 3/10 olmadığı sürece bütün simon pegg filmlerini izliyorum, bu sulu sepken romantik komediden bir tık daha iyi, rahat 7 eder. accık daha derin bir film, ama yine de xerezlik tabi. mutlu etti izledikten sonra. yüreğimi ısıttı. çükübikimi kuruttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Rewendor said: http://static-49.sinclairstoryline.com/resources/media/d1395f95-fc9c-4a43-ac7a-a9f3e0bca315-TheMartian20thCenturyFox3.jpg 9.4/10 Kelimenin tam anlamıyla bir şaheser. Sinemada izlemeyerek 2015'in en büyük eşşekliğini yapmışım. Oha ya.Hayatımın en büyük hatasıdır şu film için sinemaya gitmek.Nasıl şaheser kafası yaşatıyor size anlam veremedim.4 kişi gittik,filmde uyumamak için geyiğe sardık ve filmden çıktığımızda 1 kelime etmedik film hakkında. Puanım: 4.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kitabi okumakla alakali sanirim. kitabini okumustum ama filmi daha seyretme sansim olmadi henuz. eger filmi ve karakterleri insanlarin kafalarinda canlandirdiklari dunyaya benzer yapmislarsa (ozellikle ben venkat karakterini cok merak ediyorum) filmi saheser gelebilir. ha kitabi bana gore saheser degil gerci ama, heycanlandiran bir cok yeri vardi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 nasil kötü bir film. ama kitap on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kim diyor şahaser ya, kötü film de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Nornal bi film ya degisik, guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 http://forum.titlovi.com/uploads/31568/BridgeOfSpies2015.jpg 7.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar