zeper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Becoming Jane Yazar Jane Austen'ın biyografisi...Özellikle Pride and Prejudice isimli romanı nasıl yazdığını daha iyi anlıyorsunuz...Oyuncuları da severdim zaten çok uyumlu olmuşlar. 9/10 http://www.radiogas.it/images/textarea/miscellaneabecoming_jane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 jacabo said: asdasd abi kötü, overrated demek film eleştirmek değil düzgün eleştiri yaz okuyalım, bilgilenelim, kültürlenelim bu dediğini fight club için yaptım. ancak forumdaki bazı üyeler puta tapar gibi filme taptıkları için bir bacağımdan asmadıkları kaldı. o yüzden çocukla çocuk olma diyip çok fazla bişe yazmıyorum eleştirel boyutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://myfantasyart.com/wp-content/uploads/2014/05/batman-assault-on-arkham-bluray-cover-1105x1400.jpg Batman filmi diye açtık Suicide Squad filmi çıktı. Batman bi 10 dakka fln gözüktü sdf. Birde Arkham Asylum'un bütün dizaynlarını, mekanlarını, karakterlerini kullanıpda senaryosunu kafalarına göre yazmaları kötü olmuş ya. Bi Dark Knight Returns yada Flashpoint Paradox kadar güzel animasyon bi çıkaramadılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Japonlar ne güzel insanlarmış. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 progamer said: http://myfantasyart.com/wp-content/uploads/2014/05/batman-assault-on-arkham-bluray-cover-1105x1400.jpg Batman filmi diye açtık Suicide Squad filmi çıktı. Batman bi 10 dakka fln gözüktü sdf. Birde Arkham Asylum'un bütün dizaynlarını, mekanlarını, karakterlerini kullanıpda senaryosunu kafalarına göre yazmaları kötü olmuş ya. Bi Dark Knight Returns yada Flashpoint Paradox kadar güzel animasyon bi çıkaramadılar ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 zeper said: Becoming Jane Yazar Jane Austen'ın biyografisi...Özellikle Pride and Prejudice isimli romanı nasıl yazdığını daha iyi anlıyorsunuz...Oyuncuları da severdim zaten çok uyumlu olmuşlar. 9/10 http://www.radiogas.it/images/textarea/miscellaneabecoming_jane.jpg Bu akşam bakarım buna iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 KidLazer said: bana göre 9 ve üstü film mesela oldboy'dur(amerikan yapımı değil tabiki). imdb 8.4 şu kısma bittim. Hassas terazi mi bu, 9 dediğin film 8.4 aldı diye laf edilir mi yahu :) imdb en iyi filmleri değil, en popüler filmleri sıralıyor sonuçta. Hem Shawshank redemption hem pulp fiction yerini hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 güzel bi film söyleyin de izleyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 en son 10 yıl önce falan cekildi güzel film galiba. elimi attıgım kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kzpmaza said: güzel bi film söyleyin de izleyek. The Grand Budapest Hotel, inanılmaz güzel son zamanlarda izlediğim en iyi film http://www.imdb.com/title/tt2278388/?ref_=fn_al_tt_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://cdn.entertainment-focus.com/wp-content/uploads/2014/01/monumentsmenposternew.jpg 7.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 O film için 7.3 mü.. Haftada 8-10 film izleyen benim gibi kolik bir adama bile yarıda kapattıracak seviyeye gelmişti. Sadece kadro var gerisi tamamen boş. Kafadan diyaloglar berbat ötesi. Akıcılık yok, sürekli filmden kopuyorsun. Basit konu için gereğinden uzun bir film. (118dk) Karakterler silik, akılda kalıcı değil. En ufak güldüğüm, espiri içeren sahne hatırlamıyorum. Biyografi denmiş oda değil. Savaş filmi hiç değil. O dönemi yansıtamıyor. Oskar adayı olalım ama savaş içerikli komedi action olsun gibi bir şey denemişler. Arada kaldığı için berbat olmuş. Kadrosu harici filmde hiç bir şey yok. Yani filmi izlememiş olsam 7.3 denmiş bir filmi arşivlik herhalde nasıl kaçırırım diye DTS-HD Master Audio olarak dl ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bakmayın siz ona izlenir. Film basit, pek bir olayı yok ama keyifliydi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ahahhaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 TRES METROS SOBRE EL CIELO Filmi seyretmemdeki en büyük motivasyon ispanyolcamı pekiştirmekti...film biraz ergenimsi. Ama güldürdü çoğu yerde. Aşk hikayesi çok klişe olsa da, zaman zaman şaşırtıyor karakterlerin diyaloglarıyla. Sonuna doğru gittikçe ağırlaşıp hüzünlendiriyor. Sonra bir anda mutlu ediyor işte öyle değişik. IMDB 7.2 vermiş...ben 6.2 derim. Devam filmi de varmış tengo que ganas ti... http://1.bp.blogspot.com/-ByDZdeVyNGw/T2SqTrtD9RI/AAAAAAAAAqY/cuUZ-jxUvNo/s1600/a-3-metros-sobre-el-cielo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Lucy Senaryo iyi gibi ama daha yaratıcı şeyler bekliyor insan, scarlet şahane..film de başarılı bence 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Yarı limitless çakması değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 limitlessın ilaçsızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 limitless ne kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yok lan eğlendirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 limitless iyidi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 limitless iyidi yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Nako said: Bakmayın siz ona izlenir. Film basit, pek bir olayı yok ama keyifliydi yine. 7.3 bana da biraz fazla geldi aslında ama kişisel görüşe saygı duyarım, benden bi 6 çalışır max :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 6/10 90'lerden sonra bu konseptte film çekmek yasaklanmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 90' ler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar