KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 offff!!!! andropoz kartını da çekti,ne yaparım ben şimdi?!?! bebeğim,sen git altını bağlat. ondan sonra gel buraya benim andropozumu konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bağladım geldim, anlatsana andropoz nasıl bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 büyüdüğünde anlatırım. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yanar döner kuddusi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Aman da aman ne guzel de atilirlarmis deyip ikinize de cakiyorum bolum banini gencler... Boyle birbirinize laf atip da konulari pic etmemeniz gerektigini anladiginizda acalim durtun acalim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 In di i trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Esnaf said: 8/10 abi saldırganlık için söylemiyorum. büyük beklentiyle izledim ama şu filme 8 vermek için gerçekten bilgisayarı sadece iett otobüs saatleri için falan kullanmak gerekiyor. sistem güvenliği öyle olmaz bikbikbk demeyeceğim ama çooook fazla make-believe ve plothole var. ciddi hekır filmi buldum, hem de holivut dışı, kesin bu kadar sükse yaptıysa iyidir diyenler iki kere düşünsün, vaktiniz kısıtlıysa pas geçin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 8 fazla gelir bu filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fe/Victoria_%282015_film%29_POSTER.jpg Iyi film. Tek cekim bastan sona (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tek plandır ama tek çekim değildir ya? kimse osurmamış mı acaba çekimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hakikaten tek çekim film nasıl olabilir ? aklım almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bende inanamadim lan dedim ne oluyor sonra wikisine baktim hakli ciktim. 2 bucuk saat tek cekim.. Yani helal olsun kameremana ve oyunculara. Biride turk oyunculardan ama arka planda hafif. Edit The film is shot in one single long take by Sturla Brandth Grøvlen from about 4:30 to 7:00 in the Kreuzberg and Mitte neighborhoods.[7][8] Director Sebastian Schipper completed the filming in three attempts.[9] The script consisted of twelve pages, with most of the dialogue being improvised Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 biz de true detective ilk sezondaki çete çatışmasına aa ne güzel çekmişler diyorduk. genelde böyle planlarda arada cgi ile montajlanan gökyüzü, boş duvar falan koyuyorlar, biyerde sıçarsak oradan devam ederiz diye. sonra post-prod ile seamless geçiş yapıyorlar diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ilk değil bu olay. bolivya filmi vardı la casa muda diye. o da baştan sonra long shottı. izlerken ya siktiriyin gidin olmaz böyle şey demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 http://www.filmmusicnotes.com/wp-content/uploads/2015/01/imitation_game.jpg 8/10 ibne filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Kanuni said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fe/Victoria_%282015_film%29_POSTER.jpg Iyi film. Tek cekim bastan sona (tu) film bitti, siyah ekranda ilk yazan isim kameraman hahah emege rep resmen, ama senaryo patates biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bir gecede insanlarin yasami nasil degisir vs o hosuma gitti benim ama uzun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 sanssizsansli said: ilk değil bu olay. bolivya filmi vardı la casa muda diye. o da baştan sonra long shottı. izlerken ya siktiriyin gidin olmaz böyle şey demiştim. https://en.m.wikipedia.org/w/index.php?title=One_shot_(film)&redirect=no Suradan gorecegin gibi tam degil o. Sayfada victoria gibi olan true long shotlar gorunuyor bu arada. Edit:link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Kanuni said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fe/Victoria_%282015_film%29_POSTER.jpg Iyi film. Tek cekim bastan sona (tu) Film boyunca lan bi yerde hata yaparlar diye izledim. Arabada falan gözüm hep dikiz aynasındaydı hatta kameramanı görür müyüm diye ama hiç hata göremedim ya sdf. Kameraman baya iyiydi. Fakat film evde izlemek için fazla uzun, bitince iyi ki sinemada izlemişim demiştim. Evde olsa kırk kere durdurup mutfağa girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yönetmenden önce kameramanı boşuna yazmamışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ilk 20 dk kıza tecavüz edicekler lan gerginliyle geçti bide ya, içim şişti ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Peregrin said: http://www.filmmusicnotes.com/wp-content/uploads/2015/01/imitation_game.jpg 8/10 ibne filmi Eyvallah kardeş izlicektim vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ne demek halka hizmet, hakka hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Öylesine vakit geçirmelik. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar