Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gayette güzel olmuş formalar millet gitmiş
logo ortada dursaymış diye ona takmış

yeminlen hiç birşeyi beğenmiyor bu beşiktaş taraftarı da ha
Mesaj tarihi:
Daha toplantı bitmeden ÖÖ istifasını verdi diyorlar, daha net değilde ola ki bu olay gerçekleşti yazıklar olsun...

Bu yönetim zaten son 6-7 ayda iyice tiksindirdi kendinden, o stad inşaatına gömülürler artık. BJK'yi 90'lardaki haline geri döndürecek iki büyük fırsat kendi ayağıyla geldi kulübe, ikisini de yok etmeyi başardılar. Demirören yönetimini yavaş yavaş aramaya başladım.

O dönemlerde en azından istikrarlı olarak kötüydük. Bu yönetim ile önce iyiyi görüyoruz, ümitlendiriliyoruz sonra onu da elimizden alarak iyice boka batırıyorlar.
Mesaj tarihi:
kendisi de resmen açıkladı, istifa etmiş.

Bu yönetim olduğu sürece bundan sonra kulübe benden bir kuruş çalışmaz. Kombine alacaktım onu da rafa kaldırdım. O stad inşaatına gömülürler inşallah...
Mesaj tarihi:
değil, adidas'ın standart tasarımı onlar. Üst sınıf forma üretmiyorlar bize ve düz kalıp formalarından çıkartıyorlar. Nike'ın GS'nin bazı formalarını 242423423 kulüpte kullandığı gibi

Geçen yıl 110. Yıla özel hepsi orjinal formalar vardı mesela, kumaş kalitesi de üst düzeydi. Onlar o yıla özeldi, geçti ve boktanlaştı tekrar standart adidas kalitesi
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun abi en bu yönetime para kazandırmam.

Göreceksiniz BJK'nin adnan polatı da Fikret Orman olacak.

Öyle bi duruma düşecez, en sonunda da kuyruğuna teneke bağlayıp göndericez FOrman'ı...
  • Yeni Oluştur...