applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 osmanlıspor un sahası offfff kesin sırf ismi daha çok duyulsun diye orayı önerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Adamlar stad kiralama parası bile istememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Ankara'nın Olimpiyatı burası da diyorlar asdfasd bu arada 4 hafta sonra zemin tamamiyle hazır olurmuş. Sonra Olimpiyat yine sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 sivas maçı bir dışardayız sonra deplesman sonra döneriz olimpiyata işte 2 haftada lig arası ile geçicek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Olan kombine alan taraftara oldu. Yok tur yapacaz falan diye zırvalamışlar ama insanların işi gücü var. İstanbul'a göre almış kombineyi Ankara'ya nasıl gidecekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 slaven ligtv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 melo rierayla kavga edince mafya gokhan tore hakanin agzina silah sokunca 21 yasindaki gencecik cocuklari koruyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 souldarkorn said: Olan kombine alan taraftara oldu. Yok tur yapacaz falan diye zırvalamışlar ama insanların işi gücü var. İstanbul'a göre almış kombineyi Ankara'ya nasıl gidecekler ? Olimpiyata gitmek 4 saat ankaraya gitmek 5 np bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 20k stad zaten, 11-12k mı ne kombine var anca 8k bilet satacak =p herhalde kombineye vermiyoruz diyecek halleri yokda çoğumuz gitmeyeceğiz zaten yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 mübarek sakatlanmış milli takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bir de 5 kişi birlikte sakatlanmış. lanet var lanet asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bu ne abi ba & sosa gene oynamıcak maçlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 DarKRideR said: Bir de 5 kişi birlikte sakatlanmış. lanet var lanet asdfas 5 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kombineler sivas maçında geçersizmiş ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Llama said: DarKRideR said: Bir de 5 kişi birlikte sakatlanmış. lanet var lanet asdfas 5 mi senegalde ya, biz de değil. Sivas'ta kombineler geçerli diyorlardı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Olimpiyat bakıma alınınca statsız kalan Beşiktaş, Sivas maçını Ankara’da Osmanlıspor’un Yenikent Asaş Stadı’nda oynayacak. BEŞİKTAŞ, Sivasspor maçını Ankara’da Yenikent Asaş Stadı’nda oynayacak. Olimpiyat Stadı’nın çimleri yenilendiği için Sivasspor maçını oynayacak yer arayan Beşiktaş’a İstanbul Başakşehir olumlu yanıt vermeyince yönetim de Eskişehir, Ankara ve Antalya seçeneklerini masaya yatırdı. Kartal, PTT 1. Lig ekibi Osmanlıspor’un kullandığı Yenikent Asaş’ta karar kıldı. Osmanlıspor yönetimi, Beşiktaş Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiği için ücret istemedi. Maçta kombineler geçersiz. Maç biletleri 30, 60 ve 90 TL. hürriyette böyle yazıyor. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27358977.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 said: Ertuğrul Karanlık: Demba Ba'nın sakatlığı bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 DarKRideR said: Llama said: DarKRideR said: Bir de 5 kişi birlikte sakatlanmış. lanet var lanet asdfas 5 mi senegalde ya, biz de değil. Sivas'ta kombineler geçerli diyorlardı geçen otobüslerle götürceklermiş kombine olanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 FBnin GSnin vermemesini anladım da başakşehirin artisliği neyine? Kimsin lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Partizan maçına gidecek var mı lan sırbistan'a ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 UNIBJK kalabalık gidiyor baya pasaport yenileme işleri sıkıntı cıkartmasaydı gidicektim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 aktiftablet said: FBnin GSnin vermemesini anladım da başakşehirin artisliği neyine? Kimsin lan sen? Başakşehir'i istese alır yönetim, ama Kasımpaşa gibi en azından ilçe olarak AKP'li bir takımın bile stadından Çarşı sebebi ile kaçınan Fiko'nun (Ki arası hükümet ile en iyi başkan muhtemelen) direkt AKP'nin takımının stadına girmesini ben direkt Çarşı ve semt taraftarlarına bağlıyorum. Passolig ve fişleme davalarında baya kan kaybeder tribünlerde, taraftarın yarısı gişeden geri döndürülür falan. Az çok öngörülebilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 applev0dka said: UNIBJK kalabalık gidiyor baya pasaport yenileme işleri sıkıntı cıkartmasaydı gidicektim ben de bileti ne yapıyorlar? 440 TL gidiş dönüş buldum 4 gün de takılayım istiyorum. 23-27 ekim yalnız sıkılır mıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar