Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Olimpiyat bakıma alınınca statsız kalan Beşiktaş, Sivas maçını Ankara’da Osmanlıspor’un Yenikent Asaş Stadı’nda oynayacak.

BEŞİKTAŞ, Sivasspor maçını Ankara’da Yenikent Asaş Stadı’nda oynayacak. Olimpiyat Stadı’nın çimleri yenilendiği için Sivasspor maçını oynayacak yer arayan Beşiktaş’a İstanbul Başakşehir olumlu yanıt vermeyince yönetim de Eskişehir, Ankara ve Antalya seçeneklerini masaya yatırdı. Kartal, PTT 1. Lig ekibi Osmanlıspor’un kullandığı Yenikent Asaş’ta karar kıldı. Osmanlıspor yönetimi, Beşiktaş Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiği için ücret istemedi. Maçta kombineler geçersiz. Maç biletleri 30, 60 ve 90 TL.

hürriyette böyle yazıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27358977.asp
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

FBnin GSnin vermemesini anladım da başakşehirin artisliği neyine? Kimsin lan sen?

Başakşehir'i istese alır yönetim, ama Kasımpaşa gibi en azından ilçe olarak AKP'li bir takımın bile stadından Çarşı sebebi ile kaçınan Fiko'nun (Ki arası hükümet ile en iyi başkan muhtemelen) direkt AKP'nin takımının stadına girmesini ben direkt Çarşı ve semt taraftarlarına bağlıyorum. Passolig ve fişleme davalarında baya kan kaybeder tribünlerde, taraftarın yarısı gişeden geri döndürülür falan. Az çok öngörülebilir bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...