Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Kulübümüzden Açıklama

UEFA tarafından bugün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Kulübümüz de dahil toplam 7 kulübün, 2012 ve 2013 finansal raporlama dönemleri sonunda açıklamış oldukları denk bütçe açıkları nedeniyle, ilgili kulüpler hakkında resmi inceleme başlatıldığı ve bu Kulüplerden Ekim ve Kasım ayları içerisinde ek bilgi ve belge talep edileceği bildirilmiştir.

Bu husus kulübümüzün halihazırda devam UEFA Avrupa Ligi'nde yarışma hakkına bir engel teşkil etmemektedir.

Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Beşiktaş JK
Sosyal ağlarda paylaş

Ondan değildir ya, bu kulüplerin tamamı son dönemlerde sınırlarının çok üstünde harcama yaptılar ya da işte para transferleri normalin üstünde oldu. Gelin buraya dayanağınız ne lan sizin diyecekler işte

Liverpool'un mesela son 5-6 yıldaki en hareketli transfer dönemi oldu. Maddi açıdan diyelim tabii ki de adfasd ABD'liler normalde bu kadar harcamazdı ama işte keseyi açtılar. ABD'lilerin parayı direk cepten çıkarıp vermediklerine emin olmak isterler.

Monaco zaten durum belli, Fransa'daki vergi yasalarından muafiyeti kalkınca elinde bayağı yüklü kontratlı adamlar kaldı. Rus sahibi de canım sıkıldı dedi bunun üzerine vs. pek ilgilenmiyor. Gerçi James'i satıp, Falcao'u gönderince açığa çıktılar vs. diyorlar ama ceza yerse böyle para cezası falan yer tahminen.

Roma da Benatia'yı 28'e sattı ama transferin son dönemiydi. Onu gönderene kadar yaklaşık 60 milyon euroluk transfer yaptılar. O süreçte 6 milyon euroluk satış yapmışlar baktım. Tahminen bu uçurum yüzünden incelemeye alındılar.

Inter, Lizbon'un durumu aynıdır. Gelirleri bayağı düşmüş, deli borçları vardı. Ama ikisi de pek harcamadı ya da ne bileyim saçma işler yapmadılar yaz döneminde. Bunlar niye listede bilmiyorum.

Biz tahminen işte "fakir değil miydiniz lan siz? o stadı nasıl dikip demba ba alıyorsunuz kavaslar" diye sorguya çekileceğiz. Çünkü 13 milyon transfer harcamasının yanında 1.5 milyon euroluk transfer geliri var. Stadı kendimiz finanse ediyoruz vs...

Eğer bir boklar yememişse Fikolar buradan bir şey çıkmaz. Vodafone sponsorluğu vs. gayet rahatlatıcı bir de geçen yılda incelenmedik. Ondandır.

Krasnodar ne bok yiyor bilmiyorum. Onlarla da ilgili zengin biri aldı yatırım yapıyor diye duymuştum galiba ama hiçbir fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Lombardi said:

Taraftar tam olarak ne diyor ? Anlayamadım bir türlü

açık tribündeki beşiktaşlılar feci yağmur başlayınca "bomboş" kapalı tribüne geçmek istedi. Tabii engellendiler. Kapalılardakilerde yönetime salladı işte hem Beşiktaşlıları hem de Eskişehirlileri kapalıya getirin vs. dediler. Yine bir şey olmadı. Sonra kapalıdakiler yönetime saya saya açık tribüne gittiler komple

Sonra izin geldi işte herkesi kapalıya aldılar. Eskişehirlileri aldılar mı bilmiyorum da Beşiktaş tarafı için olay böyle oldu.

Ayrıca bizim gol tertemiz, Eskişehir'in golü de ofsayt değil. Çağatay Şahan bizi ince ince kıyarken neyse ki yardımcısı ondan daha mal çıkıp bir gollerini vermedi. Bu hakemlerle bari ligin önündeki Süper'i falan kaldırsalar iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Çağatay'ın durdurduğu Beşiktaş atağı da maçtaki en net pozisyonlardan biri olabilirdi. Herif daha avantaj nedir bilmiyor ya da talimat almış. Bu kadar kötü olup nasıl bu adam yükselmiş o kadar anlamak güç... AKP'lidir tahminen

Bu arada şu tribün olayının görseli;

https://pbs.twimg.com/media/ByjtrW7CEAAsQ-A.jpg

Bundan sonra açıktakiler alındılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...