Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amaclarimiz ve onlari sekillendiren etkenler uzerine

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Yaşlanıyor çirkinleşiyor kilo alıyor, çıtırken en iyi kocayı kapabilceği için elini çabuk tutmaya çalışıyor işte nesini anlamadın bu kadar, normal alelade insan işte, herkes icat buluyor zaten di mi

yav bilae, memlekette herkesin evleneceği insanlar üç aşağı beş yukarı belli zaten, herkesin 150-200 kişilik bir çevresi var toplumda, buna şehirlerdeki minik minik köyler diyebiliriz, insanlar binlerce yıllık adetlerinden hemen vazgeçemiyorlar, senin içerisinde yaşadığın şehirdeki kendi minik köyünde de 150-200 kişi var, zaten bundan daha fazla sayıda insanla ilişkiye girmeye başlarsak şehrin yapısı çatırdamaya başlıyor, sağlıklı olanı bu, bu minik köy içerisinde senin evleneceğin insan belli zaten, uzanıp elde etmen yetiyor

25-28 yaşındaki insanın hayattaki amacı evlenmekse, kusuruma bakmasın, vizyonsuzdur yeteneksizdir, yetersizdir, hayatının sonraki on yılları bir değirmene dönmüştür bile
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

Dworgian said:

Amacım düzgün bir aile kurup, ekonomik zorluk çekmeden ve hayattan keyif alarak yaşayabilmek.

Çok mu klasik oldu

evlenmeyi amaç olarak gören insanlar yemek yemeyi nefes almayı su içmeyi de hayatlarının bir döneminde amaç edinmişler midir acaba diye düşünmeden edemiyorum

saçma sapan laf etmek gereksiz. evlenmek nefes almak veya su içmek gibi zorunlu bir şey değil bir kere onu anlamak lazım. evlenmeyi hiç istemeyen ve evlenmeden yaşayıp ölen tonla insan var.

bunu idrak et, sonra tekrar düşün lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

25-28 yaşındaki insanın hayattaki amacı evlenmekse, kusuruma bakmasın, vizyonsuzdur yeteneksizdir, yetersizdir, hayatının sonraki on yılları bir değirmene dönmüştür bile

şunu da üstüme alındım dur,

32 yaşında evlendim, 35 imdeyim ve yanlış bir evlilikti bitti. ama bildiğim 1 tek şey var. bu saatten sonra "her çiçekten bal alayım ben oh parti zamanı" diyen bir adam olmayı istemiyorum. yani yaşadım gördüm ve istediğimin bu olduğunu (bkz: evlenip aile kurmak) biliyorum.

ok mi sence?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...