Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Yaşlanıyor çirkinleşiyor kilo alıyor, çıtırken en iyi kocayı kapabilceği için elini çabuk tutmaya çalışıyor işte nesini anlamadın bu kadar, normal alelade insan işte, herkes icat buluyor zaten di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 @mclovin Sana ne olm milletin amaçlarından? Diyip seni ölüm döğüşüne davet ediyorum. Önümüzdeki pazar boşum eğer uygunsan. ps:vasiyetini falan halledip gel lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 sex strength satisfaction (3s) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 wastyrx said: @mclovin Sana ne olm milletin amaçlarından? Diyip seni ölüm döğüşüne davet ediyorum. Önümüzdeki pazar boşum eğer uygunsan. ps:vasiyetini falan halledip gel lütfen. pazar günü narlıkuyu'da balık restoranına gidebiliriz istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mc_Lovin said: oha biraz seviye ya /sae ehehehe seviye dediğin forumda sequo noyzura'ya kedi boku yediriyordu, hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yaşlanıyor çirkinleşiyor kilo alıyor, çıtırken en iyi kocayı kapabilceği için elini çabuk tutmaya çalışıyor işte nesini anlamadın bu kadar, normal alelade insan işte, herkes icat buluyor zaten di mi yav bilae, memlekette herkesin evleneceği insanlar üç aşağı beş yukarı belli zaten, herkesin 150-200 kişilik bir çevresi var toplumda, buna şehirlerdeki minik minik köyler diyebiliriz, insanlar binlerce yıllık adetlerinden hemen vazgeçemiyorlar, senin içerisinde yaşadığın şehirdeki kendi minik köyünde de 150-200 kişi var, zaten bundan daha fazla sayıda insanla ilişkiye girmeye başlarsak şehrin yapısı çatırdamaya başlıyor, sağlıklı olanı bu, bu minik köy içerisinde senin evleneceğin insan belli zaten, uzanıp elde etmen yetiyor 25-28 yaşındaki insanın hayattaki amacı evlenmekse, kusuruma bakmasın, vizyonsuzdur yeteneksizdir, yetersizdir, hayatının sonraki on yılları bir değirmene dönmüştür bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 nasıl da çözmüşsün herşeyi vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mc_Lovin said: Mc_Lovin said: oha biraz seviye ya /sae ehehehe seviye dediğin forumda sequo noyzura'ya kedi boku yediriyordu, hatırlatırımkotu ve kalitesizi ornek almamak lazim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 at avrat silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ginaly said: şu forumun %100'ü için sosyal kabuldür. konu kapanabilir. ailen seni hep çok farklısın, özelsin diye yetiştirmiş anlaşılan burjuva güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ginaly said: şu forumun %100'ü için sosyal kabuldür. konu kapanabilir. çok yanlış bir argüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mc_Lovin said: Dworgian said: Amacım düzgün bir aile kurup, ekonomik zorluk çekmeden ve hayattan keyif alarak yaşayabilmek. Çok mu klasik oldu evlenmeyi amaç olarak gören insanlar yemek yemeyi nefes almayı su içmeyi de hayatlarının bir döneminde amaç edinmişler midir acaba diye düşünmeden edemiyorum saçma sapan laf etmek gereksiz. evlenmek nefes almak veya su içmek gibi zorunlu bir şey değil bir kere onu anlamak lazım. evlenmeyi hiç istemeyen ve evlenmeden yaşayıp ölen tonla insan var. bunu idrak et, sonra tekrar düşün lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mc_Lovin said: 25-28 yaşındaki insanın hayattaki amacı evlenmekse, kusuruma bakmasın, vizyonsuzdur yeteneksizdir, yetersizdir, hayatının sonraki on yılları bir değirmene dönmüştür bile şunu da üstüme alındım dur, 32 yaşında evlendim, 35 imdeyim ve yanlış bir evlilikti bitti. ama bildiğim 1 tek şey var. bu saatten sonra "her çiçekten bal alayım ben oh parti zamanı" diyen bir adam olmayı istemiyorum. yani yaşadım gördüm ve istediğimin bu olduğunu (bkz: evlenip aile kurmak) biliyorum. ok mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Playbook said: ginaly said: şu forumun %100'ü için sosyal kabuldür. konu kapanabilir. ailen seni hep çok farklısın, özelsin diye yetiştirmiş anlaşılan burjuva güzeli nerden bu sonuca vardın lan çeyrek aristo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 -Deno- said: ginaly said: şu forumun %100'ü için sosyal kabuldür. konu kapanabilir. çok yanlış bir argüman ama yanlış diyip devamını getirmezsen üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 en basitinden benim öyle bir amacım yok. ben de forumun bir parçası olduğuma göre demek ki %100 değil. nası düz mantık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 forumda kaç aktif üye olduğuna bağlı değişir deno =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 -1 de beni yaz hem düşmanıma zarar olsun hem denoya destek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 siz daha kendinize itiraf edememissinizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben yeni mezun mühendislerin geliri ve geleceğini düşünmeden tamamen kreatif çalışabilecekleri bi şirket kurmak istiorm :/( inovasyon basalım paso. da başlangıç adımlarımın hepsi feyıllıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 meme denmemis hayret forum nereye gidiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sözüm yukarıdaki fakirlere, bana günlük yaşantınızda yaptığınız tek bir hareket söyleyin ki sosyal kabul içermesin. ama bilinçli ama bilinçsiz. muhakkak aynı sonuca varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ossuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 olm yaz geldi, karı kız başlıkları açılması lazımdı burda aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 istisnasız her yerde her zaman yapıyorsan saygı duyar, lafımı geri alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar