Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 baggio normal beslensen öğlenleri sezar salatanı bitiremeden doyacak kıvama gelirsin de. her öğlen kolaydı hamburgerdi bir süre sonra tabi kesmez 200 gr biftek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Daemir said: İnsanlar anlamadığım şekilde her şeye sağlıksız demeye başladı. yok öyle bir şey. Sadece lezzetli yiyeceklerden istediğimiz zaman istediğimiz kadar yiyebiliyoruz. Kapımıza kadar geliyor. Bulunabilirliği arttı, fiyatları karşılayabiliyoruz. Sonuç olarak şişmanlık arttı. Bunda yemeklerin sağlıksız olması değil, insanların çok yemesi sebep. Yasaklanması gereken insanların açgözlülüğü sdfs Denildiği gibi kesinlikle sağlıksız oldukları kanıtlansaydı zaten yasaklanırdı bu yiyecek içecekler. Hiçbir ülkenin sağlık bakanlığı veya eşdeğer kurumu sağlığa zararlı bir şeyi onaylamaz. Hiçbir demiyim de, gelişmiş ülke diyim. Özellikle Avrupa bu konuda iyi. Avrupa yasaklamışsa yemeyi bırakabilirsiniz. FDA'in kalkıp ŞUNU ŞUNU YEMEYİN demesi gibi bi dünya yok şu an. gıda endüstrisini feci şekilde etkileyeceği için böyle resmi uyarılardan kaçınıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Daemir said: Türkiye de ucuz hayvan yemi yok, gdo lu mısır yok, etler harbi et. Dolayısıyla pahalı. Fiyatlar da amerikaya göre uçuk zaten. http://inciswf.com/hassiktir.swf artik turkiyeye gelince et yemiyorum resmen. saman gibi tatsiz tutsuz seyleri et diye yiyosunuz(yiyomusuz) gerci bu son bikac senede heryerde acilan butik hamburgerci, yok gurme kasap gurme burger tarzi yerleri denemedim. belki onlarinki guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sdfsd. şikayet ettim. o mesajımın altındaki notu okumanı tavsiye ederim. @tili FDA'nın tavsiye vermesinden bahsetmedim ben. tavsiye vermek farklı şey yasaklamak veya izin vermek farklı şey. gerçi orada yasaklamak da zor olabilir ama ben avrupa yı baz alın dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 gormedim ya devamini falan, son biri alintilamis bu kadarini ordan cevapladim direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bosuna sazanlık etmişsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Haburger yiyip doyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 SUCUKLU YUMURTA NASI ARKADAŞLAR? ONU YİYEBİLİYOZ MU? HADİ ACELE KIRDIM KIRICAM YUMURTAYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 fenn said: Haburger yiyip doyan var mı ? misal öğlen 2 de burger'dan bi menü yesem. o gün yemek yiyemiyorum lan acıkmıyorum kljshflds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 senin bakış açınla bakacak olursak belli başlı ülkelerde solunumu durdurmamız gerekir. istanbulda yaşadıktan sonra almanyaya geldiğimde o kadar temiz bir uyku çektim ki hayatımda böylesini yaşamamıştım. meyve suyu vs. bunları bırak bok gibi bir hava soluyoruz asıl onlara yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 duble mcchicken aldim bir ay sonra ilk kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Civcivhead said: SUCUKLU YUMURTA NASI ARKADAŞLAR? ONU YİYEBİLİYOZ MU? HADİ ACELE KIRDIM KIRICAM YUMURTAYI. nick post uyumu kardesini mi yiyecen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Başlığı açana hitaben Yiyorsan yeme, içiyorsan içme, başkası yiyorsa sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Çok güzel ki onlar insanın canı istiyor valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 SenariouS said: Civcivhead said: SUCUKLU YUMURTA NASI ARKADAŞLAR? ONU YİYEBİLİYOZ MU? HADİ ACELE KIRDIM KIRICAM YUMURTAYI. nick post uyumu kardesini mi yiyecen lan ahahaha aynı kabileden olmayınca günahı yok panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 SenariouS said: Civcivhead said: SUCUKLU YUMURTA NASI ARKADAŞLAR? ONU YİYEBİLİYOZ MU? HADİ ACELE KIRDIM KIRICAM YUMURTAYI. nick post uyumu kardesini mi yiyecen lan Dun hatun tavuk ben de omlet soyleyince "ooo anali kizli" yorumumla cok kinanmistim. Bu da onun gibi bisey olmus. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Op kola içip hamburger yiyerek kendini öldürdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Zyrobod said: insanların bu kadar iradesiz davranmalarına şaşırıyorum . zararları bilimsel olarak kanıtlanmış kolanın, fast food'un, meyve suyunun. artık insanlar yediklerinden ve içtiklerinden kanser oluyorlar. sigara ve alkol ikinci planda kaldı hastalık konusunda. amerika'da milyonlarca insanda candida paraziti var ve yine milyonlarcası karaciğer hastası. şekerli tüketim yapmaktan karaciğerleri yağlanmış bir millet. sonucu kansere ve birçok ölümcül hastalığa yol açıyor. hala göz göre göre yeniliyor şu pis kokulu hamburgerler beş dakikalık bir zevk uğruna. hoş zevk sefa da kalmadı artık. amerika'da artık ne olacak biliyor musunuz? bu kadar aşırı suni yiyecek ve içecek tüketiminden dolayı insanları obez olan hasta olan amerika'da mecburi önlemler alınmaya başlandı ve artık sigara ve alkolde ki zararlı etiketleri meyve suyu ve gazozlu içeceklere yapıştırılacak. hadi içmeye devam edin. bedeninizi yüksek fruktozlu mısır şurubuyla mahvedin. sana ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 okumayacağı halde kaynak isteyenler yeşilaycılar aslında onlar zararlı değil ki'ciler. iş sonrası über gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 insanlar malsa gerizekalıysa zerre kadar beyni yoksa sana ne tez vakitte ölsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bu arada burger king, mcdonalds filan yememek lazim hakikatten, hmbrgr, mickey's filan daha guzel. Tabi vakit veya nakit sikintisina dustuyseniz yaramaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 insanların ısrarla kokain, esrar vs. içmesi, rus karılarına gitmesi falan filan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://i.imgur.com/i6AN8ps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Valla mevcut insan populasyonunu sağlıklı bir şekilde doyurmaya yetecek organik çiftçi yok. Sağlıklı besin istiyorsanız kendiniz yetiştireceksiniz ki onda bile aldığınız tohum gdo lu. Çarşı pazardan sağlıklı diye aldığınız sebze meyvede zibil gibi zirai ilaç var. Ispanaktan ecoli kapıyor insanlar artık. Yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 festfudu bırakalı çok oldu. he ama burger'dan steakhouse yiyeni kınamam haklıdır o. zaten festfud yiyeni niye kınayayım bana ne amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar