bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bir tane daha gördüm ağaçtan ağaca teleport oluyor das, 1 milisaniyede falan gatherı bitiriyor, lootu alıyor, tekrar teleport oluyor. adamın adını bile göremiyorsun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Armorsmithing'e sardık hadi hayırlısı. Adventure kuyruğu beklerken 2 mining yapıp 2 çekiç tıklatıyoruz. Ama şu tech tree olayını çözemedim daha. Questleri nerelerden bulucağız elinde bir databasesi olan varsa bir çok büyük hayır işler vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 quest değil tech tree, herhangi bir kutucuğa gel, üzerinde yazıyor. işte şu item'ı 3 kere yap, altında da şu schematici kazanacaksın diyor. Bir de altında o achievemntı yaptaracak schematicin linki oluyor. Ona tıklayınca, eğer sende varsa zaten load schematic çıkıyor. Yoksa da tepede sağda onun için ne gerektiğine bakabiliosun. Bazıları drop /vendor bazıları da önceki bir kaç şeyi tamamlayarak açılıyor. work orderlar alıyorsun, onlar sadece daily quest. Tamamlayıp Craftingi skilli alıyorusn. Tier 1'in work orderı, o ilk zone'da. tier 2 zaten ana şehirde. Tier 3 Whitevale'de. Tier 4 nerde bilmiyorum daha onları almadım. veya öle bişey var mı onu da bilmiom vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 eger guzel bir bg grubunu olursa. zaten instant gelen sıra ile 4 dakikada kazan cık yaparak her 6 dakikada bir %12 13 civarı xp alabilirsin. ben dun sadece kaybederek 1.5 level aldım(3 tane win var hadi ayıp olmasın). aslında suanki craft seviyemle kazanan bir grupta olsam level 43 e kadar gearsız kalmıyorum da. kaybederken pvp geari yapmak zor. questle de 29-30 arasını 50 dakikada kastım 2 level ustum questleri yaparak. taskları ben yapıyorum cok dikkat etmiyorum. ama aynı levelima gelince direk untracklıyorum. quest logu full resetlemek var mı bakmadım varsa resetliycem cok buyuk keyifle. Simdi Wilderun mı ne oraya gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Eyvallah Mortis. Saatlerce balondan itemler yapmışım neyse akşam düzene oturtur bir yandan craftımızı yapar bir yandan adventureleri takibe devam ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Esper DPS Pre-Raid Gear List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 stalker yollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 DPS Medic http://i.imgur.com/z8kuMs4.png Healing Medic http://i.imgur.com/C5N5aM8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bunlar hep end game öncesi gearlar mı, statları çok fazla geldi çünkü Veteran seviyede yapmak gerekiyor die anlıyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 şuna bir başlayaydım iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Gökhancım, canım, Pre-Raid'den ne anlıyorsun? Sence endgame mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Gangren said: Gökhancım, canım, Pre-Raid'den ne anlıyorsun? Sence endgame mi? :p spellslinger yokmudur ya nerden bakıyorsun bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 reddit/r/wildstar DPS Spellslinger, Work In Progress demiş adam. EDIT: Should have specified DPS Spellslinger. Having never encountered a healing spellslinger I wouldn't have a clue what they need. If someone posts their list I'll include it in the the OP. I figured the best way to get a right answer from the internet is to post an imperfect answer, so here's my attempt. Weapon: [1] - Veteran Crimelords of Whitevale - Gold Completion Shield: [Westwatch Sentry Shield][2] - Veteran Malgrave Trail - Gold Completion Possible alternative: [Howling Stormseed][3] - Veteran Stormtalon's Lair - Completion Reward. The Brutality gives us strikethrough which is really needed until we hit cap. Head: [Serviceman's Militia Cap][4] - Veteran Siege of Tempest Refuge - Gold Completion Shoulder: [Sparkshock Collar][5] - Veteran Stormtalon's Lair - Boss Drop (Blade Wind the Invoker) Chest: [Skywing Coat][6] - Veteran Malgrave Trail - Gold Completion Hands: [Wandering Hands][7] - Veteran Malgrave Trail - Gold Completion Alternative: [Stormburst Grips][8] - Veteran Stormtalon's Lair - Either Completion or Blade Wind the Invoker (possibly requires challenge completion, thanks /u/Sheapy [9] ), not certain. Worth noting that there's light Imbuement hands that drop from Mordechai Redmoon in Veteran Skullcano [Dashing Eldan Gauntlets][10] but since they need you to be doing raid achievements to get value from them I haven't included them. Legs: [Tugga's Grass Skirt][11] - Veteran Skullcano - Boss Drop (Optional: Stew-Shaman Tugga) Pre-Dungeon Alternative: [Captain Onghr's Thermal Pants][12] - Veteran Crimelords of Whitevale - Boss Drop (presumably off the boss of the same name, don't have these myself) Feet: [Juggernauts Light Foot Pads][13] - Elder Gem Vendor - 140EG (thanks /u/SkyniE [14] ) Alternative: [Stormchaser Footpads][15] - Veteran Stormtalon's Lair - Boss Drop (Stormtalon) Weapon Attachment: [Pirate's Bane][16] - Veteran Skullcano - Completion Rewards (Probably gold and therefore not practical to attempt for most people. Shit is hard) - "it is in the bonus loot pile from completing challenges. completing the molten cavern gauntlet can also drop this item." (thanks /u/pstair [17] ) Alternative: [Hunter's Gleaming Blade Sharpeners][18] - Veteran Malgrave Trail - Event Drop Alternative: [Chromoton Blade][19] - Elder Gem Vender - 130EG (thanks /u/SkyniE [20] ) Support System: [Captured Energy][21] - Veteran Stormtalon's Lair - Boss Drop (Aethros) Pre-Dungeon Alternative: [Shadowvin's Phantom Pain][22] - Veteran Crimelords of Whitevale - Unknown Source Gadget: [Attachment Optimization Routines][23] - Crafted (Technologist) - Less of an AP increase but for double the time. Not sure if it's a bug since none of the others I can see are for 20s, but use it until it's fixed. Alternative: [Soldier's Undying Loyalty][24] (+AP, Next hit crit) - Veteran Siege of Tempest Refuge - Gold Completion Implant: [25] - Veteran War of the Wilds - Gold Completion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Gangren said: Gökhancım, canım, Pre-Raid'den ne anlıyorsun? Sence endgame mi? :p medic'e baktım sadece hiç bi yerde pre-raid yazmıyor end-game öncesi dedim zaten, end-game değil bebişim. artiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bence bu tartışma duelde sonuç bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben bugun gec gelcem beni gecmeyin la. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 merak etme olm geçsek de, 1 gün okula gitmemene bakar yetişmen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yok ya bundan sonra hafta sonları dahil 40 gun falan okuldayım resmen oynayamıycam =( laptop u okula getirem bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 lvl 12 spellslinger'ı 15 yaptım. o levela kadar düşer herşeyi salvage ettim. 6 tane rune birikmiş. tanesi 5g 20s'den okuttum, vergiler düşünce 4.80 falan geldi. ev+mount+trade skill yaptım üzerine 15g kaldı. ehu. hatta rune questini aldım, 4 rune'de o verdi, onları da okuttum ahsuadas. 35g oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… massosoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bütün yeşil,mavi item ları (zırh, silah vb.) salvage edemiyormuyuz. İllaha salvagable mı yazması lazım item da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 belli leveldan sonra hepsi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Argoel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 düzgün stalker buildi varsa yollasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Tamam artık verilerim var elimde Exile'ın bgde sıçtığına eminim. En azından 29- levellarda. 1 haftadır ortalama 150 oyuna girdim. Kazandığım sayı maks 10. Bugün bırakıyorum ben bgyi falan. Ki questing acayip az exp veriyor bgye göre. Bilmiyorum nasıl kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 2x lvl 2-3 karakter var yol yakınken dominion reroll attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Argoel said: düzgün stalker buildi varsa yollasanıza kac level istiyorsun? ben kasarken akan bir tane yaptım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 52 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri MMO Genel Wildstar #3 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Gangren said: Gökhancım, canım, Pre-Raid'den ne anlıyorsun? Sence endgame mi? :p medic'e baktım sadece hiç bi yerde pre-raid yazmıyor end-game öncesi dedim zaten, end-game değil bebişim. artiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bence bu tartışma duelde sonuç bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben bugun gec gelcem beni gecmeyin la. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 merak etme olm geçsek de, 1 gün okula gitmemene bakar yetişmen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yok ya bundan sonra hafta sonları dahil 40 gun falan okuldayım resmen oynayamıycam =( laptop u okula getirem bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 lvl 12 spellslinger'ı 15 yaptım. o levela kadar düşer herşeyi salvage ettim. 6 tane rune birikmiş. tanesi 5g 20s'den okuttum, vergiler düşünce 4.80 falan geldi. ev+mount+trade skill yaptım üzerine 15g kaldı. ehu. hatta rune questini aldım, 4 rune'de o verdi, onları da okuttum ahsuadas. 35g oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bütün yeşil,mavi item ları (zırh, silah vb.) salvage edemiyormuyuz. İllaha salvagable mı yazması lazım item da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 belli leveldan sonra hepsi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 düzgün stalker buildi varsa yollasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Tamam artık verilerim var elimde Exile'ın bgde sıçtığına eminim. En azından 29- levellarda. 1 haftadır ortalama 150 oyuna girdim. Kazandığım sayı maks 10. Bugün bırakıyorum ben bgyi falan. Ki questing acayip az exp veriyor bgye göre. Bilmiyorum nasıl kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 2x lvl 2-3 karakter var yol yakınken dominion reroll attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Argoel said: düzgün stalker buildi varsa yollasanıza kac level istiyorsun? ben kasarken akan bir tane yaptım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar