mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 madem bir pati oluşumu yok jabbit 1'de ekleyin beni .. Pax Sole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Circle var (guild dışı chat sistemli vs. birşey.. Onu da kullanabiliriz. Guilde giren çıkıyor zaten, kapatacağım bugün guildi. Ben de bir yere gireyim, bonuslardan otlanayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 o circle'a exile dan girebiliyo muyuz muhabbet için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Giremez herhalde ama deneriz. Şu mimik olaylarını niye diğer oyunlar da yapmıyor acep. http://www.youtube.com/watch?v=jzagNW6i7rw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 emotelarda chualara inanılmaz özenilmiş, cheer i fln saçma sapan iyi ve hareketliyken yapabiliyorsun böyle koşarken fln. diğer ırklarda öyle değil gördüğüm kadarıyla, generic mmo tier: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ilk resimdeki chest ve pant scientist rankıyla gelen kostümler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Chua animasyonlar çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 13 level oldum eğleniyorum baya evimi vs yaptım ama nasıl para kasıcam bulamadım perma mount almak istiyorum 4 goldum var 6 daha lazım ahah, pvp chestten çıkanları vs sat dedi ingame biri onlarda etmiyor bir şey. Nick: Lectre Chu , ekleyebilirsiniz, esper oynuyorum, pvp yaparuk alayına isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Exile da oyna benden sana 50g :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 exile'ın modellerini pek sevmedim, birde 13 levelı kolay kasmadım ya, gözlerim falan baya yoruldu devam ederim, ama yeni bir şey açarsam gelirim :P sen gelsene dominiona ^^ cidden yahu 6g nasıl kasayım fakir kaldım ilk defa bir mmoda ahah. sevdim ama hele o ilk dungeonda 3 wipe yedik flm bilmediğimizden direk aklıma hardcore wow times geldi asd birde şu saatten sonra chuayı bırakacağımı sanmıyorum, wowda gnome kasamamıştım içimde kalmıştı chularda cidden başarılı. Zaten 1-2 aya patlar oyun ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 6g yi ben veririmde, para işi kolay, nasıl böyle olduki sana? :P. lvl 1 den pvp yemi girdin. Bana pm at, senin nicki yanlışmı yazdın bilmiyorum ama yok görünüyor (yada oyunda değilsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 heh @Lecre o kadar laf ettin oyuna sonucuna bak sonra :) achievement'le alınan bir ev var onu alınca uğraşıcam ben ev olayıyla. Simdi uyduruk bir ev koysam kaldırıp yeni koyamiliyormuyuz sonra daha incelemedim onları tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ev mev koymayın abi, parça parça kendinz döşeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 eve ısınlanmak için bir şey var dimi, her seferinde ev yerine gitmeye gerek yoktur sanırım ev olayına girmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 var. kendini ayarladığın yere gittiğin bir yetenek varya. Onun yanında minik bir ok vardır ona tıklayıp değişebilirsin. addon kullanıyorsan ve o tıklama şeysi yoksa sağ tıklayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Tamam bir bakayım girince, addon olayına da hiç girmedim daha wow daki gibi klasöre mi atıcaz addon'ları çok mu soru sordum ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 curse client kur direk, parça parça yapın derken? ev aldım işte ben chua evi içine eşya koyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mount isteyenler alsın giveaway var : http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/639/Wildstar-Bandit-Carver-Mount-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 2 tane aldım teşekkürler =). tek karaktere bağlanıyormuş, 1 taneyi ana karaktere kullandım. diğeri account inventory de yedek olarak dursun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 aldım ben de. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kaçırdık gül gibi aleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Okadar iyi değil ya.. Düzgün bir kaykay yaparsın endgame de. Bu arada endgame rune işini gördüğünüzde şok olursunuz... Resmen yeni bir pasif skill ağacı gibi :D asdf. Her eşyanızı, diğer oyunlardaki 1 set özelliği ile donatıyorsunuz gibi düşünün asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Raid fln yapan var mı hiç aranızda ? Dün bi tank stalkerla veteran yapıyoduk. Gel bizim guilde, attunement'ı yardım ederim raidlerede gelirsin dedi. Raid öncesi tüm itemları 75-80 ilvl yapsak yeterli oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Git abi ne güzel ortammış işte. Zaten exile dasın, kader vurmuş bari biraz olsun kendini kurtar asdf Buradan bu oyunda raid yapmış çıkacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 guild lazim ya invite atabilen miraul sainter e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar