Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Circle var (guild dışı chat sistemli vs. birşey.. Onu da kullanabiliriz.
Guilde giren çıkıyor zaten, kapatacağım bugün guildi. Ben de bir yere gireyim, bonuslardan otlanayım bari.
Mesaj tarihi:
emotelarda chualara inanılmaz özenilmiş, cheer i fln saçma sapan iyi ve hareketliyken yapabiliyorsun böyle koşarken fln. diğer ırklarda öyle değil gördüğüm kadarıyla, generic mmo tier:
Mesaj tarihi:
13 level oldum eğleniyorum baya evimi vs yaptım ama nasıl para kasıcam bulamadım perma mount almak istiyorum 4 goldum var 6 daha lazım ahah, pvp chestten çıkanları vs sat dedi ingame biri onlarda etmiyor bir şey.

Nick: Lectre Chu , ekleyebilirsiniz, esper oynuyorum, pvp yaparuk alayına isyan.
Mesaj tarihi:
exile'ın modellerini pek sevmedim, birde 13 levelı kolay kasmadım ya, gözlerim falan baya yoruldu devam ederim, ama yeni bir şey açarsam gelirim :P

sen gelsene dominiona ^^

cidden yahu 6g nasıl kasayım fakir kaldım ilk defa bir mmoda ahah. sevdim ama hele o ilk dungeonda 3 wipe yedik flm bilmediğimizden direk aklıma hardcore wow times geldi asd

birde şu saatten sonra chuayı bırakacağımı sanmıyorum, wowda gnome kasamamıştım içimde kalmıştı chularda cidden başarılı. Zaten 1-2 aya patlar oyun ama hayırlısı.
Mesaj tarihi:
6g yi ben veririmde, para işi kolay, nasıl böyle olduki sana? :P. lvl 1 den pvp yemi girdin.
Bana pm at, senin nicki yanlışmı yazdın bilmiyorum ama yok görünüyor (yada oyunda değilsin)
Mesaj tarihi:
heh @Lecre o kadar laf ettin oyuna sonucuna bak sonra :)

achievement'le alınan bir ev var onu alınca uğraşıcam ben ev olayıyla.

Simdi uyduruk bir ev koysam kaldırıp yeni koyamiliyormuyuz sonra daha incelemedim onları tam..
Mesaj tarihi:
var.
kendini ayarladığın yere gittiğin bir yetenek varya. Onun yanında minik bir ok vardır ona tıklayıp değişebilirsin.

addon kullanıyorsan ve o tıklama şeysi yoksa sağ tıklayabilirsin.
Mesaj tarihi:
Okadar iyi değil ya.. Düzgün bir kaykay yaparsın endgame de.

Bu arada endgame rune işini gördüğünüzde şok olursunuz... Resmen yeni bir pasif skill ağacı gibi :D asdf.
Her eşyanızı, diğer oyunlardaki 1 set özelliği ile donatıyorsunuz gibi düşünün asdf.
Mesaj tarihi:
Raid fln yapan var mı hiç aranızda ?
Dün bi tank stalkerla veteran yapıyoduk. Gel bizim guilde, attunement'ı yardım ederim raidlerede gelirsin dedi.
Raid öncesi tüm itemları 75-80 ilvl yapsak yeterli oluyor mu ?
Mesaj tarihi:
Git abi ne güzel ortammış işte.
Zaten exile dasın, kader vurmuş bari biraz olsun kendini kurtar asdf

Buradan bu oyunda raid yapmış çıkacağını pek sanmıyorum.
  • Yeni Oluştur...