Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok gibi bir şey, aylık ödeme yaparsan avantajların oluyor 25% xp vs artışı bir de oyuna sıra beklemeden giriyosun o bir kaç haftaya düzelir zaten sıra kalmaz pek
Mesaj tarihi:
Bir kaç kısıtlama varda (guild kurma vs. tarzında) ama onlarıda oynayarak kaldırabiliyorsun zaten.
Oyun içi aylık ödeme de alınabildiğinden problem yok. Mesela bugün daily yaparken 10plat lık eşya düştü. Aylık ödemenin fiyatı şuan 20plat... Düşün yani..
Mesaj tarihi:
esper-spellslinger arasındayım ya pvp seçimi için. spellslinger oynaması keyifli, long range avantajı fln çok iyi ama esper'de dmg'da akıyor artık utilityleri çok güzel. ;(

bu arada oyun en iyi gameplaye sahip mmo ya net bir şekilde. dungeon yaptık yine dün. deli gibi nerflenmiş ama oynaması çok keyifli. boss fightlarda hpleri 20% azaltsalar şahane olacak.
Mesaj tarihi:
edindiğim tecrübeye göre (stream, redditvs. dahil):

SpellSglinger = Oynaması esperden daha zor hatta oyundaki en yüksek "skill cap" e sahip sınıf.
Alan yetenekleri daha ince olduğundan ıskalama şansı yükseliyor.
Mobility iyi gibi görünsede cc sorunu olduğundan düşman en ufak hatalarda yetişiyor.
"Resource" kullanımı haliyle daha zor. Yanlış bir skill için aktif ettiğin zaman ölmen büyük ihtimal.
Kısaca pek hata kaldıran bir sınıf değil. Yanlış attığın adımda ölüyorsun, ıskalarsan hasar veremiyorsun, haliyle ölüyorsun. Yanlış yetenek kullanımı, pozisyon alamala vs.. herşeyin sonu ölüme çıkıyor.

Esper = Bol cc, basit sınıf mekaniği, yakın dövüş oynayabilme potansiyeli, stalkerların azına etme keyfi....
Kötü yanları: kafa ss e göre daha rahat olduğundan sıkıcı gibi gelebilir. Tek düze bir oynanış (yada ss e göre daha az öldüğünden öyle görünyordur :P )

Sonuç olarak ss seçersen ölmekten şikayet etmemek gerekiyor. İyi bir tecrübeye sahip olana kadar oyun sürenin 1/3 ünde ekran siyah beyaz gezebilrisin :P
biraz netde araştır istersen.

mesaj atmışken şu bağlantıyıda paylaşayım:

LEVEL 50 OLANLAR İÇİN ŞÖYLE UFAK BİR REHBER VAR

http://wildstar-core.com/2015/05/31/im-level-50-now-what-updated/
Mesaj tarihi:
ss'de survival veya ıskalama konusunda sorun yaşamıyorum ya. hatta esper'den daha yüksek survival ile oynuyorum çünkü range'ı çok uzun. obj'e girmeden, obj savunmak baya avantaj. snipe abilityleriyle ıskalayabiliyorsun ama o kadar olacak çünkü saçma sapan yüksek dmgları. 3 tane snipe denk getirdiğinde kabaca 20-25% dmg vuruyorsun adama. wildstardaki ttklerin ne kadar yüksek olduğunu düşündüğünde baya op kalıyor. hedef aldığın kişiler dibine girdiğinde baya sıkıntı oluyor ama işte ince, uzun telegraphlar adam çok daha rahat avoid ediyor. oyunda en büyük ızdırap warrior, ben oynarken de millete ızdırap olurdum aynen öyle ızdırap oluyorlar :(
Mesaj tarihi:
Ben başlamadan önce class'lara kısaca bakıp SpellSlinger seçtim devam ediyorum güzel başka bir class oynamadığım içinde karşılaştırma yapamıyorum.
Mesaj tarihi:
daily questler yerine dungeon vs. kovalayabilirsiniz aslında..
Daily quest repu için kasılıyorduda, repu işleri biraz değişmiş. Vendorlarda birşey kalmamış sanki.. O yüzden diğer dailyleri ve "contract" ları yapmak daha iyi olabilir araştırın (ve bize de anlatın:P). (o rehberdeki diğer daily lere göz atın. Adventure, dungeon vs.)

diğer daily derken: dungeon vs.

pvp yi seven için zaten amp/skill point pek problem olmaz eşyalarını dizdikten sonra.

edik: oyundan sordum daily quest işini es geçebilirsiniz yapacak başka şeyleriniz varsa. Repu rewardları vs. o kadar iyi değil. Yine de siz de bir sorun.

edik2: düzgün bir rehber hazırlayıp, bir konuya toplayayım. Konu aralarında yalan oluyor bu mesajlar. Hiç olmazsa bile gereksiz diye kilitlense bile link verebilriiz :D
Mesaj tarihi:
hype da var indirsek mi. ben preorder yapıp ilk zamanlarda oynamıştım ama optimizasyon leşti bırakmıştım. çok şey düzelmiş güzelleşmiş okuduğum kadarıyla. f2p da canlandırmıştır. gerekirse sub'lu da oynarım adam gibi yaptılarsa. canlı ve sağlam bi oyun olduktan sonra sub almanın zararı yok.
Mesaj tarihi:
hmm spellslinger mı esper mi warrior mı stalker mı...

wowda bir süredir rog oynadığımdan ötürü stalkerdan bayabilirim artık diyorum ama iyi duruyor.

herhangi bir mmoda warrior karakter oynamadım, efektleri flm iyi duruyor o olabilir.

ss iyi duruyor gayet, light armor olması hoş değil gibi bilemedim.

esperin gördüğüm videodaki kadarıyla yarattığı hedeler çohoş duruyor ama sanırım esper çok fazla damage veremiyor gibi? ya da ben yeteri kadar bakmadım.

ne dersiniz?

siz olsanız ne picklerdiniz?

stabil ve pop. düzgün kalırsa oyun oynarım ben bunu baya.

çok saçma bir soru olacak birde ama esper melee değil mi?
Mesaj tarihi:
Sınıf işi zevk meselesi direk.

Ben görüşlerimi yazayım ama yine de biraz daha izle. Ss ve esperi önceki sayfada olan mesajımdan kopyalayacağım.

ss mi? esper mi? (önceki sayfada olan mesajım)

SpellSglinger = Oynaması esperden daha zor hatta oyundaki en yüksek "skill cap" e sahip sınıf.
Alan yetenekleri daha ince olduğundan ıskalama şansı yükseliyor.
Mobility iyi gibi görünsede cc sorunu olduğundan düşman en ufak hatalarda yetişiyor.
"Resource" kullanımı haliyle daha zor. Yanlış bir skill için aktif ettiğin zaman ölmen büyük ihtimal.
Kısaca pek hata kaldıran bir sınıf değil. Yanlış attığın adımda ölüyorsun, ıskalarsan hasar veremiyorsun, haliyle ölüyorsun. Yanlış yetenek kullanımı, pozisyon alamala vs.. herşeyin sonu ölüme çıkıyor.

Esper = Bol cc, basit sınıf mekaniği, yakın dövüş oynayabilme potansiyeli, stalkerların azına etme keyfi....
Kötü yanları: kafa ss e göre daha rahat olduğundan sıkıcı gibi gelebilir. Tek düze bir oynanış (yada ss e göre daha az öldüğünden öyle görünyordur tongue sticking out smiley )

Sonuç olarak ss seçersen ölmekten şikayet etmemek gerekiyor. İyi bir tecrübeye sahip olana kadar oyun sürenin 1/3 ünde ekran siyah beyaz gezebilrisin tongue sticking out smiley
biraz netde araştır istersen.

Warrior: Bildiğin warrior işte.. Target gereksinimi duymadığından farklı bir deneyim sunuyor ama yine healer yokken iyi esemezsin. Fakat healer varken esersin. Healerın tanıdıksa tadından yenmez zaten. Hasarı biraz sabit di eskiden fakat düşük değildi bu yanlış anlaşılmasın. Hasar sabit diye kimse oturup tanklayamaz, hp düşürdüğünde cc kombosuna alıp yamultuyordu.

Stalker: Bildiğin rogue işte.. Tek olayı aynı anda 2 kişiye vurması diyelim. Zaten kimse stalkerın karşısında üst üste durmaz. Birini alsa diğerine ölür... Diğer sınıfların üstünde değilmiş ama çokda aşağılarda değilmiş. Az birşey aşağıdaymış.. Fakat stealth üstünlüğü istediği çarpışmaya girmesine avantaj sağlayacağından, üstün olmadığı yere atlayıp ölmeme lüksüne sahip.

Pve yönünden şuradaki istatislikleri inceleyebilirsin:

http://www.wildstarlogs.com/statistics/6#sample=7

pvp kısmı için her sınıfıda izlemek gerekir.. Böyle ezdikleri çarpışmaları değilde, çekişmeli geçenleri izlemekte fayda var. Karşıdaki adam yanlışlıkla pve setiyle gelmiştir, çekende 2-3 skill vurduğu yerleri makaslamıştır.. Buradan sınıfı anlamak zaten zor.

bence önemli olan oynanış. Hoşuna gidecek birşey seçmen taraftarıyım.
Sadece kötüsünü seçme asdfasf
Mesaj tarihi:
çok teşekkür ederim, esper melee sanırım, komple ranged kullanabildiğimiz bir build olsa aslında..

hmm, sıkılmak istemiyorum o yüzden warrior ss arasında düşünüyorum şuan.

stalker vs ss izledim çekişmeli baya, bir biri alıyor bir diğeri ama ssin baya escape mechanismi var gibi duruyor, bu gidişle ss ya da warr olur tercihim gibi düşünüyorum.

neyse yarın halledicez birini bakalım anca iner :P
Mesaj tarihi:
adamlara health pack sokup damage mi veriyorsun o nasılmış, tam ko kafası asdasda

ss açıcam sanırım ya kendi kendime hype yaptım sizden bağımsız :P
  • Yeni Oluştur...