Slint Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bingildak said: dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım. 1-2 hafta önce oynarken genelde 90 civarıydı bende ama ara ara 5-10 saniye donduğu oluyordu. Bir de yeni başlıyorsanız Jabbit'te açın pvp serverı baya boş. Nüfus olarakta Exile daha kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 wildstar ve swtor re-hypeı yapmaya çalışanları periyodik olarak 3 ay banlemek lazım ibret olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Slint said: bingildak said: dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım. 1-2 hafta önce oynarken genelde 90 civarıydı bende ama ara ara 5-10 saniye donduğu oluyordu. Bir de yeni başlıyorsanız Jabbit'te açın pvp serverı baya boş. Nüfus olarakta Exile daha kalabalık.Serverları birleştirip Megaserver yapmadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bıngıldak mesaj kutun dolu. Hangi serverdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 free migrate var ya, jabbit iyi demişler oraya gir madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Medic açtım BallisticGel ismi nasıl ekleşiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 PM atarım ingame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 off ne friend request atabiliyorum ne de whisper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 fakir edition olduğu için mi? bu arada sanırım benim net patlak ya, oynanmıyor şu an. dünden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Fakir edition baya bir şeyleri kısıtlıyormuş ya. Tatilden dönüşte oyunu satın alır öyle devam ederim. Bu arada oyun baya keyifli. Questler, combat, crafting vs. gayet keyifli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Premium kaç g olacak.. Bende en son 20plat civarı vardı.. baya bir idare eder beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 20 plat çokmuş bizede veeeee bu arada NA oynayacak varsa f2p closed beta key verebilirim (closed beta da oynayabiliyorsunuz sadece. Orjinal serverda oynayamıyorsunuz) NA KODU (öylesine kodu kullanmayın. Zaten orjinal server değil burası. Yüksek pingle bu oyun zaten oynanmaz.) LICXX0MGQY9SJ8YJRYIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 g2a'da 6.5€'ymuş zaten https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html f2p olunca veteran rewardları almak için alınabilir belki http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-08-19-level-up-with-cosmic-rewards/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 daha öcne 1 aylık subs vardı bende banada gelir miki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Hiç g2aya bakmadım ya dnr dan sipariş verdim 40 liraya. geçen cuma verdim bu gün salı hala yok ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 HarveyQuinn said: daha öcne 1 aylık subs vardı bende banada gelir miki ? Siteden beta başvurusu yap. loginde ip yi kaydet vs.. büyük ihtimal gelir. Rast gele midir bilmiyorum, bende gelmiş öyle duruyorda BETA da oynayıp ne yapacaksın? wipe gelecek oraya. Seviyorsan 15$ verip aylık açtır. f2p de devam edeceksen para kasar kenara koyarsın. Para değerlenebilir f2p ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Oyun ilk çıktığında almıştım f2pe kadar açtırayım diyorum ama subscription 13 euro oyunu satın almak 7 euro. Zaten 1 ay oynayacağım için sıfırdan oyunu alsam daha mantıklı mı olur acaba ? Eski accountun bir getirisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Cannot invite into or create a Guild ciddi free olacagiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 @Chastor Eğer hesabında önemli birşey yoksa farkı yok. Hatta trial key bulup onunla açıp, üstüne oyunu açarsan fazladan 1 haftanda olmuş olur. yinede emin değilim, bir reddit de vs. bak sorunun cevabına. (büyük ihtimal birşey yokturda ne olur ne olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Eski karakterin 6 Euro dan değerlidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Jabbitte Dominion oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 hype mype kalmadı ya. Bi F2P attılar ortaya öyle kaldı. Tarih vs de yok ortada. Bu gidişle F2P de kurtaramayacak oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kurtarmaz zaten swtor, dc universe gibi daha adını veremeyeceğim milyon tane sonradan f2p olan oyun gibi çöplükte yerini alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Herkes karamsar artik bu bolumde cikmis cikacak her mmo icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Abi her oyuna öyle bir hype yapılıyor ki pazarlamak için, 10 senelik mekaniklere sahip MMO ile karşılaşınca insan bir, iki diyor, sonra sütten ağzı yanan hesabı her oyuna kötümser yaklaşıyorsun. TESO, Wildstar, Skyforge, Blade & Soul, hayal kırıklığı olan onlarca oyundan bir kaçı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar