Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım.

1-2 hafta önce oynarken genelde 90 civarıydı bende ama ara ara 5-10 saniye donduğu oluyordu.

Bir de yeni başlıyorsanız Jabbit'te açın pvp serverı baya boş. Nüfus olarakta Exile daha kalabalık.
Mesaj tarihi:
Slint said:

bingildak said:

dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım.

1-2 hafta önce oynarken genelde 90 civarıydı bende ama ara ara 5-10 saniye donduğu oluyordu.

Bir de yeni başlıyorsanız Jabbit'te açın pvp serverı baya boş. Nüfus olarakta Exile daha kalabalık.
Serverları birleştirip Megaserver yapmadılar mı?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
20 plat çokmuş bizede veeeee

bu arada NA oynayacak varsa f2p closed beta key verebilirim (closed beta da oynayabiliyorsunuz sadece. Orjinal serverda oynayamıyorsunuz)

NA KODU (öylesine kodu kullanmayın. Zaten orjinal server değil burası. Yüksek pingle bu oyun zaten oynanmaz.)

LICXX0MGQY9SJ8YJRYIO

Mesaj tarihi:
g2a'da 6.5€'ymuş zaten

https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html

f2p olunca veteran rewardları almak için alınabilir belki

http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-08-19-level-up-with-cosmic-rewards/
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

daha öcne 1 aylık subs vardı bende banada gelir miki ?

Siteden beta başvurusu yap. loginde ip yi kaydet vs.. büyük ihtimal gelir. Rast gele midir bilmiyorum, bende gelmiş öyle duruyorda BETA da oynayıp ne yapacaksın? wipe gelecek oraya. Seviyorsan 15$ verip aylık açtır. f2p de devam edeceksen para kasar kenara koyarsın. Para değerlenebilir f2p ile.
Mesaj tarihi:
Oyun ilk çıktığında almıştım f2pe kadar açtırayım diyorum ama subscription 13 euro oyunu satın almak 7 euro. Zaten 1 ay oynayacağım için sıfırdan oyunu alsam daha mantıklı mı olur acaba ? Eski accountun bir getirisi var mı?
Mesaj tarihi:
@Chastor

Eğer hesabında önemli birşey yoksa farkı yok. Hatta trial key bulup onunla açıp, üstüne oyunu açarsan fazladan 1 haftanda olmuş olur.

yinede emin değilim, bir reddit de vs. bak sorunun cevabına. (büyük ihtimal birşey yokturda ne olur ne olmaz)
Mesaj tarihi:
Abi her oyuna öyle bir hype yapılıyor ki pazarlamak için, 10 senelik mekaniklere sahip MMO ile karşılaşınca insan bir, iki diyor, sonra sütten ağzı yanan hesabı her oyuna kötümser yaklaşıyorsun. TESO, Wildstar, Skyforge, Blade & Soul, hayal kırıklığı olan onlarca oyundan bir kaçı sadece.
  • Yeni Oluştur...