Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım.

1-2 hafta önce oynarken genelde 90 civarıydı bende ama ara ara 5-10 saniye donduğu oluyordu.

Bir de yeni başlıyorsanız Jabbit'te açın pvp serverı baya boş. Nüfus olarakta Exile daha kalabalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Slint said:

bingildak said:

dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım.

1-2 hafta önce oynarken genelde 90 civarıydı bende ama ara ara 5-10 saniye donduğu oluyordu.

Bir de yeni başlıyorsanız Jabbit'te açın pvp serverı baya boş. Nüfus olarakta Exile daha kalabalık.
Serverları birleştirip Megaserver yapmadılar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
20 plat çokmuş bizede veeeee

bu arada NA oynayacak varsa f2p closed beta key verebilirim (closed beta da oynayabiliyorsunuz sadece. Orjinal serverda oynayamıyorsunuz)

NA KODU (öylesine kodu kullanmayın. Zaten orjinal server değil burası. Yüksek pingle bu oyun zaten oynanmaz.)

LICXX0MGQY9SJ8YJRYIO

Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

daha öcne 1 aylık subs vardı bende banada gelir miki ?

Siteden beta başvurusu yap. loginde ip yi kaydet vs.. büyük ihtimal gelir. Rast gele midir bilmiyorum, bende gelmiş öyle duruyorda BETA da oynayıp ne yapacaksın? wipe gelecek oraya. Seviyorsan 15$ verip aylık açtır. f2p de devam edeceksen para kasar kenara koyarsın. Para değerlenebilir f2p ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her oyuna öyle bir hype yapılıyor ki pazarlamak için, 10 senelik mekaniklere sahip MMO ile karşılaşınca insan bir, iki diyor, sonra sütten ağzı yanan hesabı her oyuna kötümser yaklaşıyorsun. TESO, Wildstar, Skyforge, Blade & Soul, hayal kırıklığı olan onlarca oyundan bir kaçı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...