bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 raid yapacak kadar oynamayız büyük ihtimal ama güzel dungeon, bg pvp akar 1-1.5 ay ben zamanında oynarken bir vasatlık görmedim valla, şu an ki hali daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/wildstar-pc//oyunlar/rpg-role-playing-games-/urunno=0000000597825 D&Rda 40 lira. Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 f2p olacak birkaç aya, çok oynayasın varsa 10 günlük trial a bak zaten o sürede hevesini alırsın. f2p olunca 40 tl e premium alırsın, kral statüs oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 baya güzel addonlar falan çıkmış. özellikle UI beni darlıyor biraz yeşil, karanlık, space temalı. onu replace eden güzel, simplified UI addonları var. f2p e geçtiğinde hype ateşlerken detaylı guide yazacam. ben pvp serverındayım, SS açtım. Dominus Lineblower nick, girersen eklersin pivipi yaparız. biji biji http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220006-bijiplates UI http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/227047-forgeui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Akşam bakayım. 10 gün deneme iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mmm bunun hype trenine de atlanır, ui addonları falan güzel olmuş wow kafası. Da keşke discontinued addonlara link vermeseydin yetersiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 BalisticGel said: http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/wildstar-pc//oyunlar/rpg-role-playing-games-/urunno=0000000597825 D&Rda 40 lira. Alınır mı? istersen başla. 10+30 günde f2p olunca premium alacak kadar gold yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 balistic başlarsan bana fısılda oyundan akşam kasmaya devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Downloada başladım da 19.6 gb biraz vakit alacak. Bitince de trialı aktif ederim. O zamana kadar bırakmazsınız umarım oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bingildak stahp hyping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hypelamıyorum ya, ön hazırlık çalışmaları, f2p olunca gazlayacam. balistic ben tek başıma oynuyorum abi başkası yok asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 şu oyunun pvp sistemi gayet güzel. wowdan alışılan her şey var, arena var competitive, ayrıca telegraph olayı pvpye ayrı bir boyut getiriyor bana, skill > item direk. fakat kimse olmayınca oyunda pvp de olmuyor haliyle. f2p geçince umarım baya artar oyuncu sayısı da medic ile ortamlara akarım. tabii dps medic ile, balance sıkıntısını da çözmeleri lazım. ben medicle 7/24 cd kovalarken warriorların sadece 2. skille basarak milleti kesmesi hoş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bingildak said: hypelamıyorum ya, ön hazırlık çalışmaları, f2p olunca gazlayacam. balistic ben tek başıma oynuyorum abi başkası yok asdas.Yarına iner, akşama gelirim yancı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 tamamdır bende engineer açarım, kasasım var bir tane. dominyon oynayacaz ama erkek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bele$ oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 natyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ben gelirim değişikli oyun işte çok mükemmel olmasına gerek yok, üstelik raid'e lazım olan class'ı söylerseniz onu açarım ne açayım diye düşünmeme de gerek kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 raid işi kasıntı ya wildstar'da koordine edecek kadar oynamayız. UI güzel oldu bu arada, dün denedim, sanırım network sorunu vardı, ping 300 lere falan çıkıyordu. http://i.imgur.com/ehrl0bU.jpg http://i.imgur.com/mDqTRwB.jpg http://i.imgur.com/HT9aoLP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Oo hafiften ortam varsa bende gelirim. 50 level chua enginarım var kenarda sohbet muhabbet yapacak adam kalmadı diye bırakmıştım.Hatta bir ara duruma bakayım diye girdim şehirde yeller esiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Hay arkadaş download bitmiş trialı başlatıcam sayfada çalışma var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 forum/web tarafı bayadır patlak. güvenlik açığından dolayı sistemde değişikliğe gidiyorlarmış. beceremediler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Dün accountu oluştururken sıkıntı çıkarmadı. Bekleyeyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 dün oyun içi ping 100-400 arası gidip geliyordu, normalde WS'de 50-80 ping alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 C:UsersWin7AppDataRoamingNCSOFTWildStarAddons Şunun içine attım addonları zip olarak, doğru mu yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 curse client kullanıyorum abi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar