Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun bence gayet güzel. Ben zevk alıyorum şahsen oynarken.

Raid değil sonuçta da en azından çoğu kişi 50 olunca yavastan birşeyler yapılabilirdi. Yoksa zaten günde en fazla 1,5 saat ayırıyorum. Casual international bi tane bulalımda bari merge yapalim hepberaber :)
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Baktım biraz forumlara da, Social member arayan fazla yok.

Anca işte ingame yakalamak lazım.

Beyler gelin benim olduğum guilde. Casual ortam, sıkıntı yok, kasıntı insan yok.
Raid yeter sayımızda var.

IGN: Shopar veya Shewky

İkisinden birinde online olurum akşamları.
Mesaj tarihi:
dün level 50 oldum en sonunda. stalker. hemen tank respecledim. veteran adventure akmaya basladım. hatta demin gold bitirdim birini. heavy armor epic bot attı bir tane. salvage ladım :(
Mesaj tarihi:
ya. daily yapıcam. tank olarak normal questlerde ölümsüzüm ama bir mobu öldürmem 40 saniyemi aldı ve quest %6 ilerledi.

derdimi anlayıp, hissettiğinize göre soruma gelebilirim.

equipment manager filan yok mu addon filan? 2. skill sete geçtiğimde itemları otomatik değiştirebileyim. çantada çok ıvır zıvır var. yanlışlıkla salvage bile edebilirim :(
Mesaj tarihi:
ben çok baydım :p

bi aylık cred aldım, bir aylık daha almaya kasıyorum, sonra olmadı domi açacam.

raid yapmak istemiyorum/vaktim yok.
veteran dungeon puglanmıyor, bizde yeterince adam yok.
pvp ölmüş, ağlayanı yok.
Mesaj tarihi:
Rested Xp güzel olmuş ama oyunda. decorları irili ufaklı dizdim. Akşamları Rested bitene kadar oynuyorum 1 saat civari, AH ye çıkanları koyup kapatıyorum. Ki decorların hepsi large değil. Haftasonu boş vaktim vardı biraz oynayayım dedim aslında level olarakta baya hızlı ilerleniyor, saçma Q'lere takılmadan atlayarak gidersen.
Mesaj tarihi:
Raid yapmak istiyorsan, o questleri seve seve yapacaksın.

Beloved Exile rep gerekiyor attunement için.

Ben bütün zoneları full yaptım, her yer Beloved. Exile halen 26k/32k rep.
  • Yeni Oluştur...