madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 gear craft olması iyi ben dun 50 olduktan sonra guilde girdim bi tane healler misin dediler 1 parca insight gear i yoktu ustumde 30 dakikada full level 50 itemı craftladım silah aldım adventure a girdim. o yuzden elinde bi tane gear craft olması iyi. onun dısında para yapmanın bi olayı yok. isine yaramayan matları sat. yaptıgın itemları kır. runearı sat seklinde kasılıyo para. biraz al sat da yaptım ama onun dısında sadece bunu yaparak credd aldım bile ilk ay bitmeden. level 50 altındaki itemlardan yapıp satarak cok bi kar etmeyi bekleme bi de. anca 50 olup dailylerden gelen pointlerle craft recipe alıcan ozaman para yaparsın craftla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 __________ Pm ile guest pass aatabilecek var mı? __________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 rune fragmentlar ne kadar oldu, zengin olacak mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Hayda! twitch den guest pass aldım, kabul etmiyor. Guest pass ın region farkımı olur ya :( Eu için guest pass aranıyor halen. US için guest pass a ihtiyacı olan varsa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bingildak said: rune fragmentlar ne kadar oldu, zengin olacak mıyım Abi ben pokere geçtim gelmediğiniz için valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Gangren said: Ravenous Exile Noldu lan dominion diyordunuz yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bingildak said: rune fragmentlar ne kadar oldu, zengin olacak mıyım 3,1 g civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Xaenin said: bingildak said: rune fragmentlar ne kadar oldu, zengin olacak mıyım Abi ben pokere geçtim gelmediğiniz için valla. poker ne lan, yetemedim sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Bildiğin poker oynuyorum abi akşamları, siz oyun oynamayı beceremiyorsunuz bari para kazanayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 eheuehu bi de para kazanıyormuş gerçekten gibi yazmış çarşamba günü taşıyorum abi, bi şey kalmadı geriye haftasonu paketlemeleri falan yapacam, h.sonu akşam girerim büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 kuzen gel artık başlayalım instance, advanture birşeyler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 3 gün çekim, 2 gün toplantı üstüne ev arama üstüne ofis arama canımı çıkarttı ya. 2 gündür işleri toplıycam diye uğraşıyorum. yarın akşama akarız büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 şunu aldınız mı? http://www.wildstar-online.com/en/news/new-mount-2factor-auth/ bize gelmiş mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 gelmedi ya neden gelmedi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 gelir heralde baya güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 If you’re already enrolled in 2-Step, you will automatically receive the Retroblade Mount in your Account Inventory by July 10. Don’t have 2-Step Verification but want a sweet mount and a safe account? Check out our Knowledge Base article or read our FAQ below to learn more about 2-Step Verification! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bingildak said: eheuehu bi de para kazanıyormuş gerçekten gibi yazmış çarşamba günü taşıyorum abi, bi şey kalmadı geriye haftasonu paketlemeleri falan yapacam, h.sonu akşam girerim büyük ihtimal. Kardeş 1 günde 5'e katladım paramı ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yeni mount lar acc inv ye eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 oo süper adamlar güvenli yapın accountlarınızı cieğrimizi yiin die ne güzel bonuslar veriolar. ya ben açıkcası şu an oynamamının nedeni tamamen Divinity: Original Sins oynamam sereglinle. HEr gece eve erken dönemiom, dönünce de onu oynuorum. Tabi ben girmeyince, bingildak da taşınma telaşına girmeyince, kaan da girmio, kaan girmeyince o girmi obu girmi oderken bi anda ekmek. Zaten oyuna girpi guild rostera bakıp hiç kimseyi online görmemek baya bir üzücü oluyor. neyse bitiyor az kaldı divinity, gelirim . Bir de haftasoun falan gün içersinde (gece değil) bu level 35 dungeonı yapalım diosanız söyleyin o zaman da gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 aten annene bi ben giriyorum akşamları başka annen'e giren yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Valla ben bir aylık CRED'i aldım, üst baş da vet dungeonlar için hazır. Siz böyle takılacaksanız, hafiften başka bir guild aramanın vakti gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 level 50 oldunuz di mi siz abi şöyle açıckası bi tane guilde girip oynamaya başla biz de 50 olunca oraya falan gelelim, öle über hardcore olmayan. biz de zaten bingildakla öle bişey yapmayı planlioduk yani sonuçta biz kendi aramızda hep dungeno yaparız. ama raid maid olur bişey olur akarız guildle. ama tabi yoklama alan, haftada 3-4 raid apan guild çok hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ben bi tane sadece 50 guildine girdim 1 tane vet adventure yaptım. dungeon a hazır oldugumu sanmıyorum ama. tez yazmaya basladım oynayamıyorum credd im bosa gidicek asuhduhf. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 50'den sonrası kolay ya. Veteran War of the Wilds ÇOK kolay. Sayı saymayı ve chati okumayı bilen her grupla gold yapılıyor. Bunu spamlerken, Grimvault World Story, sonrasında da Blighthaven yapınca Vet Dungeon için gearin hazır oluyor. Elder Gem'i de 3 günde capledim ben, RAHATÇA. Veteran WotW Gold reward haftalık cap'in %8'ini falan verior. Crimson Badlands'da daily yapınca zaten rahatça doluyor. Ama raid işi yalan tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 başka guild her türlü şart. düzgün iletişim kuran, casual progress yapan, her raide gitmemiz beklenmeyecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar