bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 whitevale güzellerine gelsin http://www.tentonhammer.com/image/view/257659/_original Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Update gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 strain patch'i herhalde büyük baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 1 gb kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Strain geldi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ppatch note u var mı strain in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Tam notlar henüz yok, ilerleyen saatlerde gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Hem akşam gel de 35 instance yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://www.wildstar-online.com/en/patch-notes/1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 1 saat önce Reddit'ten, "Hey folks, It looks like the website doesn't include all the Patch Notes as you've pointed out (stuff like Stalker etc). When the update is live, we'll post up the FULL notes to the forums as normal and once the Carbine web team is in, we can update the patch notes there. :)" said: Websitesi kapalı olduğundan göremiyorum tam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Addon ayarlarınız silinirse: Solution: close the game go to: AppDataRoamingNCSOFTWildStarAddonSaveData there are 2 folders copy the content of the older folder right into the newer folder done & enjoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 adamlar cidden çalışıyor. patch note a saygı duydum. said: Several AMPs have had their rarities adjusted to better coincide with their respective drop rates. ohhhh trigger fingers ucuzlar 1-2 haftaya. said: Housing buffs are now removed when entering dungeons, adventures, and raids. the siege of the tempest refuge zaten zordu, şimdi impasıbıl olmuş pug ile ne güzel debuff gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 siege of the tempest refugee ye baya fix gelir falan diyordum da hiç ellenmemiş. en azından şu bi tane engineer manyak boss var ya ona bir iki ayar verselerdi. Veya tank ile o patlayan tepsi aynı anda gelmeseydi wavelerde ama gangren'in dediği gibi belki patch notes son hali olmadığı için yazmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bi de http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/27p76n/maximizing_your_housing_buff/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 okurken yoruldum ya class dengesi beklediğim kadar gelmemiş. warrior/medic beline vuracaklar diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Medic'in en kanser olayının beline vurmuşlar da warriora hiç bir bok yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 nasıl vurmuşlar lan ben mi anlayamadım abilityleri bilmiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 stalker'ı bufflamamışler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bufflamasınlar zaten, iyi oynayan gayet akıyor asdsad spellslinger'ın ampleri overall salakça bu arada, lvl 23 karakter amp veremiyorum çünkü t2 ler 27g dan falan başlıyor saçma sapan. 2-3 plat a olanları saymıyorum bile. warriorda hiç böyle sıkıntılarım olmadı. en fazla para verdiğim amp 10g fln dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bingildak said: nasıl vurmuşlar lan ben mi anlayamadım abilityleri bilmiyorum diye Lan ben o shield regenerate etme olayını yarıya indirdiler sandım, support we assault powermış bahsettiği. Tamam onun da beline vurmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 2k+ rating stalkerların bile söylediği şu. oyundaki bg ve arena namına en kötü class şuanda. çok kısıtlı setup var. ve genellikle 2k civarı rating için yanında spellslinger/esper olması lazım. ve bunların seni carryliyecek kadar iyi olması lazım warrior/spellslinger'a karşı. iyi oynayan hep akar yoksa. ama bu en güçsüz class olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. ben daha 50 değlim. okuduklarım bu arada bunlar. 50 olsam akarım yoksa sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aynen support u assault ve support diye değiştirmişler, buff sayılır yani ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 eğer ihtiyaç olan değişiklik o kadar dramatikse zaten class dengelerine giriştikleri büyük bir patch'de gelir. classlara neredeyse hiç dokunmamışlar content patch'i diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Stalker ile Esper'i aynı levela getirdiğime göre biraz da Esper'i kasabilirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar