Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası [II]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya hollanda almanyanın yaptığını yapamazsa arjantinde maçı çevilerebilecek adamlar var işte ki bir tanesi messi yani. brezilyada 1 tane vardı, o olmayınca bir de üzerine dünyanın en iyi defans oyuncularından mahrum olunca paramparça oldular. arjantin öyle olmayabilir.
Mesaj tarihi:
Hollanda temiz 2 - 0 çaksın geçsin,uğraştırmasın,arjantinin gettolarına da heyecan pompalamasın boşuna. Finalde de güzel bir maç izleyelim, orada 3 - 1 almanlara itelesinler. yeter bitsin bu hasret. Artık şu makus kadere bir çözüm, hollanda ligine neşe gelsin. Ayrıca sneijder'in de değeri artacağı için bize de katma değer olarak geri dönecektir.
Mesaj tarihi:
ahahah ulan izleyemediğim maçlar hep efsane oldu :D gene kaçırdım bu maçı.en son abd-belçika maçınıda izleyememiştim oda baya efsane maç olmuştu

brezilya yarı finali bile haketmiyordu bence,hakem yardımıyla gelmişlerdi birazda.böyle farklı yenildiklerine acayip sevindim.pis apaçiler.bu maçta hakemde yardım etmeyince farkı yediler :) gruptan çıkmayı bile haketmiyorlardı
Mesaj tarihi:
hollanda finallerin kaybeden takımı zaten çıkarsa kesin yenilir o yüzden arjantin çıksın en azından drawdan 10-15 dakika heyecan olur. sonra panzerler geçer üzerinden zaten.
Mesaj tarihi:
Arjantin bugün çok net yetemicek abi, izlemiyor musunuz maçları.

3-1 Hollanda, ilk yarı 1-0, son dakkalarda da messinin şeref golü. Sonra da BREZİLYA-ARJANTİN HYPE HYPE yaparlar 3.lük maçına. At fava bekle.
Mesaj tarihi:

bir tek bu amcaya üzüldüm lan aslşkfdhjasf.dünya kupalarında brezilya nın maskotu gibi bir şeydi garibim asflashf her gol sonrası gösteriyorlardı
Mesaj tarihi:
HakkiYendi said:

repost ise de umrumda değil süpermiş lan bu

https://www.facebook.com/photo.php?v=720733001307216&set=vb.124404060940116&type=2&theater

daha tıklamadan repost olduğu anlaşılıyor
Mesaj tarihi:
http://s3-ec.buzzfed.com/static/2014-07/9/10/enhanced/webdr11/enhanced-buzz-8608-1404915606-8.jpg
maçta görüntülenip meşhur olmuş. loreal modeli olmuş şimdi
10/10 bu arada
  • Yeni Oluştur...