Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ben inanmistim lan chiellini nin omzunda o izlerin onceden var olduguna suarez i izlemeyecek olmaya niye bu kadar seviniyorsunuz anlamiyorum. adam seyir zevki. 2010'da Forlan'la birlikte takimi hayvan gibi tasimislardi. bari dunya kupasindan sonra banlasalardi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ahmedinejad said: az bile vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sanki omuzunu kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bu ilk değil adamın. ısırmak nedir anasını satayım. tekme atsa ona bile tamam derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 isirtarak mi yemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ısırmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 4 ay men çokmuş lan. emre belözoğlu her maç bundan dah seviyesiz leşlikler yapıyor kart bile görmüyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 suarez emre tier degil ya adamin ona buna kufru, girtlak kesme hareketi falan yok. hakemle isi yok. kendini yere atiyor. bi de cok hirsli kalmis sura 10-15 mac, onda da suarez i izleyemiycez. leave suarez alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yazık olmuş ya saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 cezayı erteleme yok mu fifa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 onu bi tek TFF Fatih Terim'e yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Az bile vermişler itoğluna dirsek atarsın tekme atarsın efendi gibi alırsın kırmızını çıkar gidersin ne lan Kuduz köpek gibi adam ısırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 oh iyi olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yahu hadi ısırmasını da geçtim, adamı ısırınca yere yatıp dişini ,ağzını tutup kıvranmak nedir. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 iyi olmus diyenler chiellini'li italya nin efsane futbolunu izleselerdi keske butun turnuva suarez in ingiltereye attigi gollerden de zevk almamissinizdir siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 attıgı goller, oyunu falan baska ısırmak baska elma ile armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 İyi futbol oynayan herkes adam ısırsın o zaman serbest olsun ronaldo ya messiye kafalara gel ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 attığı goller ile insanları ısırması arasındaki alakayı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 tamamen kendi faydam acisindan degerlendiriyorum. chiellini'yi isirinca canim acidi mi? hayir. chiellini'nin cani acidi mi? hayir. suarez, ban yiyince dunya kupasinda 2-3 tane daha guzel gol, cekismeli mac izleme imkanimiz azaldi mi? evet. baska sorum yoktur. ne suarez, ne bilmem kim hic umrumda degil. ben kendi isime bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bakadur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 iyi olmuş 4 ay psikolojik tedavi görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 fizban said: oeaaaaahhhhhhh SON DAKİKA | Luis Suarez'e 9 maç ceza ve 4 ay futboldan men cezası verildi 4 ay sezon başından itibaren mi yoksa şu andan itibaren mi acaba? Temmuz Ağustos derken zaten 2,5 ayı boşa gidiyor. 1 sene global ban vermeleri laZımdı, 9-10 maçla uslanmıyor işte önceden de aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 iste hukuk devletinde yasamamasi gereken insanlardan biri daha :) Oski said: tamamen kendi faydam acisindan degerlendiriyorum. chiellini'yi isirinca canim acidi mi? hayir. chiellini'nin cani acidi mi? hayir. suarez, ban yiyince dunya kupasinda 2-3 tane daha guzel gol, cekismeli mac izleme imkanimiz azaldi mi? evet. baska sorum yoktur. ne suarez, ne bilmem kim hic umrumda degil. ben kendi isime bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sabonis said: dün izlemedim maçları da, hasta ruhlu Suarez yine ısırmış ya. fifa verse şuna ya 15 maç milli takım cezası, gg. EPL veye CL'de de aynı şekilde 15 maç ceza falan alsa. bakalım yapıyor mu. çook fazla hasta ruhlu futbolcu gördük de bunun seviyesine çıkanı yok sanırım aferin lan fifa. aklın yolu bir. beni dinleyin takdir kazanın hasdufhasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ceza verilen tarihten itibaren 4 ay, zaten 9 maçlık cezanın bitimine denk geliyor. Uruguay'ın birkaç tur atlaması sezonda işine vs. yarar işte asdfdas ceza gerekiyordu, adamın net sorunları var da biraz kulis cezası olmuş. Evine paketlediği bebe ingiliz ve italyanlar 2 gündür neler neler yapıyorlardı. 24 saat tam bir fanatik tier spor haberciliği yapıyorlardı. Bu adamın ama sağlam bir psikolojik testten vs. geçmesi gerek. Hani çok oldu sinirlerine hakim olamayıp tekme atan, diz atan, yumruklayan vs. Arıza futbolcu hep olmuştur ve olacaktır da adam ısırmak çok garip bir şey ya. Hayır bir de esasen genel bilinenin aksine Suarez cidden melek gibi adamdır. Çoğu futbolcuya göre çok daha temiz vs. oynar ama işte kontrolü yitirdiği anlarda karaktersizlik o kadar zirve yapıyor ki genelde +10 yazıyorsa her dakikaya tek olay direkt -1000 götürüyor... bir değil iki değil üç... adam ısırmak nedir lan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar