Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Dun bir bira ictim, bir bira sadece, yaninda da bir nargile. Nargile guzeldi de. Simdi korkunc bas agrim var. Ilk degildir, son 4-5 bir bira+nargile boyle bitti. Eskiden cok daha fazlasi sorunsuz gecerdi. Nargile korkunc carpmaya basladi beni. 26'yi gectim. Cok da degil aslinda. BIraz spor filan yapmaya baslasam gecer mi bu durum? Sıkıldım simdi cok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 içtiğin nargile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Nargilenin tutunu orjinal diilse carpmistir abi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yaşlandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Hep ayni yerde iciyorum yillardir, mekan degistirelim oyleyse bir. Ankara - Tint bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nargile kötüyse aynen dediğin gibi çarpar. bira/yaşlılıktan olacak bir şey değil dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bunun yaş ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. 45-50 yaşındakiler bir büyük içip ertesi sabah işine gidiyorsa eğer senin yaşındaki birisinin böyle bir farkı hissetmemesi gerekli. nargile sigaradan çok daha zararlı ve böbreğinde hali hazırda bir sorun varsa onun ilerlemesini hızlandırır, alkol de üstüne gelince böyle bir komplikasyona yol açıyor olabilir. bir diğer sebep ise psikolojik olabilir. mesela mutlu olduğum günler boyunca içtiğim 3-4 bira ertesi gün hiç etki bırakmaz iken, keyifim yoksa ise senin gibi tek bira içsem bile ertesi gün zombiye çevirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 edit: hiç görememişim. 1-2 kere oldu gibi yazmıştım çok olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 siz yaşlandınız ben gençleşiyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 senko said: siz yaşlandınız ben gençleşiyorum ehe Üstün Tatar teknolocisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Yaslaninca nargile icmemeye basliyosun abi. Cok ergen fantazisi nargile. Onun yerine malbora red one tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 GERGE said: Hep ayni yerde iciyorum yillardir, mekan degistirelim oyleyse bir. Ankara - Tint bu arada. tint in nargilesi iyidir hatta angelina jolie favorimdir mısır ı dene bir de orasi da fena degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nargile'yi boş yapmamışlar bilmediğinden çarpmış seni afsdfaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi lise 1de favori mekanımızdı adsfsf nargileyi içmeyip 2 bira içince de başın ağrıyo mu ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 İyisin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 GERGE said: 26 GERGE said: Yaşlandık mı http://stream1.gifsoup.com/webroot/animatedgifs/1042979_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 noluyor yerine n'oluyor yazmışsın, yani yaşlı değilsin ama ruhum çok yaşlı mmh gibi düşüncelere sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ben naapıyım? ben de 26 hissediyorum ama resimdeki gibi görünüyorum Amca olduk mnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kapşonlun güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Dede adres ver gelip bayramda elini öpek, harçlık alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pascalnouman said: GERGE said: Hep ayni yerde iciyorum yillardir, mekan degistirelim oyleyse bir. Ankara - Tint bu arada. tint in nargilesi iyidir hatta angelina jolie favorimdir mısır ı dene bir de orasi da fena degildir Tintte waffle güzel oda değişik olduğu için biraz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 en son çok aptal bi garsonu vardı. hala var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sostizm said: Ben naapıyım? ben de 26 hissediyorum ama resimdeki gibi görünüyorum Amca olduk mnk 10 yıl sonra http://wpc.556e.edgecastcdn.net/80556E/img.site/PHaBdoOU0mUwdj_1_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 18 bira içtim bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar