benjani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 peder ağustos'ta güney kore'den gelcek, haliyle telefon getirtcem.geçen sene s4 lte-a getirmişti, s4 ün bir üst modeli, korede satılıyordu sadece.bu telefondan gayet memnunum ama hazır geliyorken yeni teknolojilere yelken açmak istiyorum.şu an en mantıklı telefon hangisi olur?uzun süredir samsung kullandığım için s5 istemeyi düşünüyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 en iyi telefon derken? donanım olarak en iyi tel oneplus one diye biliyorum. "iyi" göreceli bir şey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 M8 al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 HTC M fukken 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 htc m8 en iyi telefon mu en iyi piyasa yapacak telefon mu yani m8 en iyi telefon ama kimse anlamaz gidip iphone 5s alırsan en iyisi o piyasa yapar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 En iyi telefon diye bir sey yok. En iyi iPhone var, en iyi Windows Phone'lar var ekran boyutlarina gore, en iyi Android'ler var ekran boyutu ve yazilim kararliligina gore. Android istiyorsan ama HTC ve Sony benim favori firmalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bence masrafa girme ama iphone 5s al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 3 aya yenisi gelecekken 5s e ben bile para vermem oglum. Windows phone alinabilir belki, 1520 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 htc m8 en iyi telefon ama türkiyede kızları etkileyemezsin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Lumia 930 spec i de baya hardcore mus. Ama daha cikmadi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 En iyi telefon sevdiğin telefondur. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yarım saate evden çıkıcam f/p telefon arıyorum bütçe max 550, lumia 620 alıcam, vazgeçirecek varsa şimdiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Lumia 630 On kamera gerekmez diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Give me the your best cellphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nokia 112 alıcam ben, tavsiye ederim hatta nokia 112nin tek sim kartlı versiyonunu bilen var mı? belki o daha bile ucuzdur sdf. şarjı gerçekten çok uzun giden, ve mesajı silerken silme tuşuna basılı tutunca tüm mesajı silmeyen bi telefon arıyorum (eski nokialarda o gerçekten deli ediyodu beni). bi de sağlam olsun telefonu çok düşürüyorum yere, huawei'm iyice pes etmeye başladı arada bi 3 4 saat hizmet yok diyo vermiyo bana hizmet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Esh said: Lumia 630 On kamera gerekmez diyosan daha mı ucuz 630 yoo ^^ 550 lira 620 vatanda bugün, indirim var mıdır acaba %30 haftasonu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ölü bir telefon bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 klişelerle gelme bana bebeğim. para vermek istemiyorum bi 9gag bi whatsapp işte. + müzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 N11.com dan 630 aldim 570 liraya gecen gun. Aninda geldi kargosu Engadgetta falan baya ezmisler 630u da, bence gayet yeterli bi alet? Yani o paraya galaxy ace var ki kat kat iyidir bence ondan Ha yok 200 lira daha cikarim dersen general mobile fantazisi dolaniyo etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bende review falan izledim 620 baya iyi diyorlar, tipide hoşuma gitti, gergede wp'u övmüştü aklımda kalmış vs derken, bakalım ya, son anda vazgeçip g500ün yerine bi mouse alıp gelebilirim wheel bozuldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ulan Esh mültümülyarder adamsın lumia 630 nedir ya pis cimri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 11 yasinda kiz cocuguna aldim hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 marifetmiş gibi söylüyorsun bide. aferin. devam edin böyle, çoluk çocuk ne varsa justin biebera benzesin 16sında. off düşündümde yok lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ulan Esh mültümülyarder adamsın lumia 630 nedir ya pis cimri hayatında hiç 570tl değerinde hediye almamış, konuşuyor işte sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ulan Esh mültümülyarder adamsın lumia 630 nedir ya pis cimri ne fakirsin, bak sen kitap alırsın adam 600 liralık telefon almış hediye.. cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar